Kontakt

Send mig endelig en mail, hvis du har ros eller ris, vil samarbejde omkring annoncering, test af produkter eller andet. Jeg elsker at få mails!

Min mail: Superheltemor@live.dk

kh Kim

19 thoughts on “Kontakt

 1. Ville bare lige sige tak for din dejlige blog. Jeg sidder tit og klukker over dine dejlige ungers kommentarer og din herlige måde at formidle hverdagen på. Det lyser op i hverdagen.
  Så tusind tak for alle grinene.
  Mange hilsner fra Karen

 2. Hej
  Jeg har set du har skrevet lidt om fedthalemus, har du nogen ide om hvor jeg kan få fat i sådan en lille fætter vims? Har talt med Zoo city, men de har dem ikke pt,. og ved ikke hvornår de får en.

  Med venlig hilsen
  Heidi

 3. Hejsa 🙂

  Tak for en rigtig god blog. Jeg skriver til dig, da jeg engang har læst et indlæg, hvor du fortæller om at du har været til massør, og hvor du varmt anbefaler stedet 🙂 Kan du huske hvor det var henne? Jeg har ledt og ledt men kan simpelthen ikke finde det nogen steder. Trænger desperat til noget afstresning og wellness 😉 På forhånd tak.

  Med venlig hilsen
  Endnu en supermor / aka. Karina Petersen

  • Hej Karina
   Jeg har kun været til noget sds-massage, som var ok, men han snakkede så meget at jeg ikke rigtigt kan anbefale ham – men http://www.marensblog.dk skrev for nyligt om god massage, tror du tænker på hende?
   Kh

 4. Du har en herlig livsbekræftigende blog. Skønt og følge din hverdag, med en dejlig indgangs vinkel til livet med børn,og job.

 5. Hej Superheltemor.
  Jeg var på højskole her i sommerferien med mine børn. Vi sang bl.a. gospel, og nok derfor blev vi præsenteret for en temmelige gudelig sang, som jeg var ved at kløjs i de første gange vi sang den. Men Nina Luna der sang for mens vi drønede rundt med superhelte-armen i vejret, sang helt vidunderligt, og efter et par gange lykkedes det at holde op med at kløjs, og bare nyde hendes dejlige sang. Teksten får du her, for den dukkede op på nethinden da jeg via Marens blog kom herover til dig, hvor jeg har moret mig gevaldigt. Tak for det, og god aften SUPERHELTEMOR, og budskabet er i sangen er jo godt nok, men ville også gøre sig uden guds indblanden!

  SUPERHELT

  Jeg er en superhelt
  for Gud er med mig
  En ægte superhelt
  selv om jeg bare er mig selv
  Jeg er en superhelt
  for Gud er med mig
  Det Han har gjort
  for mig
  det gør mig stærk

  1)
  Når jeg læser Bibelen
  så bliver jeg så glad
  for heltene jeg læser om
  minder lidt om dig og mig
  David var en lille dreng
  men Gud han valgte ham
  til at lægge kæmpen ned
  det ku li’så godt vær mig

  2)
  Når jeg ser på hvem Gud er,
  så bliver jeg så glad
  for Han er min superhelt,
  jeg kan klare alt med ham
  Gud han er min bedste ven,
  Han er meget mer’ end det
  Han er den der gør mig stærk,
  derfor synger jeg igen

  • Haha – det må have set hyggeligt ud, med alle jer der sang, med superheltearme i vejret!:)
   Tak for din hilsen!

 6. Jeg er nødt til at sende en TAK for at jeg ved at Google “gaveidé til aktiv pige” nåede frem til et af dine ældre indlæg der handlede om gaveglad pige der bare aldrig leger med legetøj. Er nu nået frem til at balanceskal, et-hjulet cykel og klatrevæg må være sagen. ORKER ikke flere barbie/monster High/plastik dimser der står og samler støv mens ungen keder sig, vil spille spil, hopper i sofaen eller plager om ipad….

 7. Hej SuperMor!

  Sikke dejlige en dejlig blog! Jeg sad bare lig og tænkte på hvor din Ninja mand mon stammer fra?

 8. Personlig er jeg lige i mormor-alder begyndt at blogge. For at lære ser man sig omkring. Må jeg sige, du er GOD. Forelskede mig i dine fund hos candthecity, og har siden grædt og grint . Hvis din blog har fået mange nye følgere hver dag, er det mig…. Men det håber jeg ikke, at dine sponsorer kan se. Vi har fem børnebørn, tre i Århus, bare to små i nærheden, men den ene har Downs syndrom, men har I brug for hjælp, så overtaler jeg min mand.

 9. Jeg vil bare lige skrive og takke af hele mit hjerte for anbefalingen af fotografen Shots-of-art i Berlin. Siden jeg så Jeres billeder sidste år har jeg simpelthen ikke kunnet slippe dem. Trods 11 års ægteskab og to børn på 8 og 10 år har vi aldrig været hos fotografen (jo jo – børnene har været fotograferet hos skolefoto og vi har smidt hundredevis af kroner efter middelmådige billeder). Det blev lavet om i dag! Berliner-turens første stop var denne fantastiske butik, hvor vi hyggede os og havde det skønt i halvanden time. Vi gik derfra med >100 billeder for under 2000kr. Jeg er så glad for de billeder allerede, så TAK TAK TAK for det bedste tip ever!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *