Om når folk ved hvad trøster – og dillerhumor

Hverdagen strammer en del over skuldrene efter ferien, og jeg bruger meget energi på at være småtrist og bl.a overveje om der skal sadles om karrieremæssigt.

Det er også derfor jeg blogger sjældent: alle mine ord bliver brugt inde i mit eget hoved for tiden, hvor der diskuteres for og imod.

Jeg er udpræget tryghedsnarkoman og det er ret grænseoverskridende så meget som at overveje forandring, og jeg har derfor været smågnavent, sortseere selskab i noget tid.

Heldigvis har jeg folk omkring mig der kender mig godt, og ved præcis hvad der opmuntrer: dillerhumor!

Min veninde sendte mig således et trøstende kagebillede fra Paris, efter jeg havde klynket lidt på hende:

Screenshot_20160813-154925

Dagen efter modtog jeg dette yndige blomsterbillede fra nogle af mine børn, der selv havde spottet blomst og taget foto. Jeg blev sært stolt:

_20160821_192653

Det er muligt jeg ville have lidt nemmere ved at træffe store beslutninger, hvis jeg var lidt mere voksen oveni hovedet – men så ville jeg nok gå glip af at fnise over den slags her – og det ville være for kedeligt!

 

10 thoughts on “Om når folk ved hvad trøster – og dillerhumor

 1. Hvor er jeg glad for, at det ikke kun er mig. Der vender og drejer for og imod – inde bag panden. Og virkelig er gnaven, sortseeragtig – og har svært ved at mønstre det sprudlende overskud, der egentlig ville være rarest. Og som VIRKELIG over (hvordan) et karriereskifte kan effektueres.

 2. Nu ved jeg jo ikke hvorfor du gerne vil skifte arbejdsområde men jeg er uddannet sygeplejerske og var i lang tid ikke glad for det og jeg skulle helt ned med stress før jeg tog springet. Nu læser jeg til pædagog og jeg er SÅ glad for at jeg tog springet. Da jeg var sygeplejerske synes jeg det var helt uoverskueligt og angst provokerende at sige mit faste arbejde op og nu kan jeg slet ikke forstå at det var så svært. Jeg tog mit arbejde som sygeplejerske med hjem og blev meget påvirket af at være omgivet af syge mennesker, som man jo sjovt nok er det meste af tiden på et hospital, og nu er jeg sammen med sunde, raske og glade børn det meste af tiden. Selvfølgelig er der også store problematikker inden for det område men jeg synes det er spændende og jeg får energi af at arbejde med børn hvor jeg derimod ofte følte med drænet for energi som sygeplejerske.
  Det blev et langt svar 🙂 Jeg håber du kan bruge det til noget 🙂 Jeg vil i hvert fald ikke tøve en anden gang at skifte spor hvis jeg ikke er glad for at tage på arbejde 🙂
  Held og lykke med din tænkning.

  • Mange tak for dine kloge ord! Ja. Man skal bare turde nogle gange. Jeg har svært ved at flytte mig,da jeg altid kan finde noget positivt som jeg vil savne.
   Men samtidigt er jeg bare ikke glad på jobbet længere – har fået frataget alle mine favoritarbejdsopgaver her efter ferien, og har svært ved at finde arbejdsglæden over de nye…
   Mine kolleger er enormt søde, men det er ikke nok…

 3. Ja, du bliver da helt klart nødt til at overveje karriereskift til fordel for noget som indbefatter diller-humor! Det er sikkert det, som der er for lidt af på din nuværende arbejdsplads, uden at jeg ved hvordan det er med humoren dér!
  Jeg tror i øvrigt vi er mange, som er lidt post-ferie-moody-blue-ramte. Måske det er en fase…..

 4. Det er ikke dillerhumor men i samme dur, men se cirka et minutsklip fra tiden 25:35, der bliver virkelig gentaget ordet klit.. Rigtig mange gange 🙂 Håber det kan hjælpe på humøret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *