Om når folk ved hvad trøster – og dillerhumor

Hverdagen strammer en del over skuldrene efter ferien, og jeg bruger meget energi på at være småtrist og overveje hvordan det der hverdag kan gøres anderledes.

Heldigvis har jeg folk omkring mig der kender mig godt, og ved præcis hvad der opmuntrer: dillerhumor! Min veninde sendte mig således et trøstende kagebillede fra Paris, efter jeg havde klynket lidt på hende:

Screenshot_20160813-154925

Dagen efter modtog jeg dette yndige blomsterbillede fra nogle af mine børn, der selv havde spottet blomst og taget foto. Jeg blev sært stolt:

_20160821_192653

Det er muligt jeg ville have lidt nemmere ved at træffe store beslutninger, hvis jeg var lidt mere voksen oveni hovedet – men så ville jeg nok gå glip af at fnise over den slags her – og det ville være for kedeligt!

 

(Visited 71 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Om når folk ved hvad trøster – og dillerhumor

  1. Det er ikke dillerhumor men i samme dur, men se cirka et minutsklip fra tiden 25:35, der bliver virkelig gentaget ordet klit.. Rigtig mange gange 🙂 Håber det kan hjælpe på humøret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *