Om bryllupsdag, og en anbefaling

Vi fejrede bryllupsdag i går, Ninjaman og jeg – 13 år.
Det er egentlig først på mandag, men min mor tilbød at passe unger i går, så vi greb chancen, og fejrede.

Det har været en tung og omskiftelig uge, med min far der fik konstateret kræft tirsdag, syge børn onsdag, næstyngste barn der fyldte 8 år torsdag med 14 gæster til middag – og i går “headhuntede” ledelsen på mit arbejde mig til en anden funktion, som jeg er stolt over og glad for, men også nervøs over, om jeg kan løfte.

Så det at have en hel eftermiddag og aften kun os to, var tiltrængt.

Vi spiste sushi (“Hings” på vesterbrogade, København – vores stamsted), og så vandrede vi byen tynd, fordi man taler så godt mens man går.

Vi shoppede et par marcipanfrugter på et marked på gammel torv til børnene – men jeg fik sat mig på posen med dem, da vi sad på kajen ved skuespilhuset og drak kaffe, og så lignede de knapt så meget frugter…

20140913-214652.jpg
Bagefter så vi på kunst i gallerivinduer nede i de fine gader(ønsker os nu begge et plexiglas-girafhoved med gevir, i fuld størrelse – og et hus der er stort nok til at det kan hænge der!)

Min veninde spillede koncert i jazzhouse og vi overvejede at se forbi, men da vi ikke kunne overskue at tale med andre end hinanden, endte vi med at vandre noget mere rundt, og blev nysgerrige da vi så lys inde fra Københavns domkirke.

Det viste sig at være natkirke, hvor en hipster-dj fyldte rummet med drømmeagtig elektronisk musik, mens folk lå rundt omkring på gulvet og bænkene, omgivet af bølgende rødt og gyldent lys.

Det var ganske magisk, og mit hoved blev blæst lidt fri fra stress og tanker, efter at have ligget en time på en bænk, og flettet fingre med min mand, mens vi stenede lys og musik, og tænkte på ingenting.

Kan varmt anbefale det, hvis man synes der er for mange tanker i hovedet eller bare vil opleve noget andet – kan se at det kommer hver fredag her i september.

20140913-220446.jpg

(Visited 50 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Om bryllupsdag, og en anbefaling

 1. Tillykke med bryllupsdagen på mandag:) Lyder som en dejlig eftermiddag og aften. Lige, hvad I trængte til. Ha’ en dejlig søndag og tillykke med din nye jobtitel:)

 2. Hjerteligt tillykke med bryllupsdagen på mandag – og sikke en fantastisk dag i må have haft. Det gør mig forfærdeligt ondt med din far, men ønsker dig samtidigt tillykke med jobbet også! <3

 3. Hej Superheltemor!
  Jeg blogger lige nu på http://www.bysarah.dk. Jeg ved dog ikke helt, hvordan jeg skal skaffe flere læsere. Har du et godt råd?
  Jeg ved godt at det er lidt off-topic i forhold til indlægget, men jeg håber at du vil hjælpe alligevel 🙂
  Tak for en god blog! 🙂

  • Hej Sarah
   Er på ingen måde ekspert… Skriv noget du selv ville gide læse, skriv kun når du brænder for det, lav nogle konkurrencer, link og kommenter relevant hos andre. Held og lykke;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *