Om nyttige tatoveringer

Mindstebarnet har brugt en del af morgenen, på at sidde koncentreret med en kuglepen, og tegne på sin egen lille arm.

20140420-095527.jpg
“Hvad laver du?” spurgte hendes far interesseret, men fik bare svaret at det var hemmeligt, og han ikke måtte se det før det var færdigt.

Hun er ret stor fan af sin far for tiden, så han gættede på at det nok var en flot tatovering, som den han selv har på sin underarm:

20140420-095944.jpg
Det var rigtigt gættet, og lidt efter kunne hun stolt fremvise sin tatoverede arm:

20140420-100050.jpg
“flot – men hvad har du tegnet?” spurgte han, og fik et fornærmet svar:”jeg har da ikke tegnet! Kan du slet ikke læse? Jeg har “skrivet” noget!”

Ved nærmere inspektion kunne han godt se at det var bogstaver, men måtte indrømme at han ikke læste godt nok til at vide hvad der stod.

“Der står noget vigtigt!” proklamerede hun “der står:”husk at tage jakke på”! For det glemmer jeg nogle gange, så jeg vil altså gerne have det skrevet så det ikke kan vaskes af!”

En ganske nyttig tanke – omend jeg ikke umiddelbart tror at vi bestiller tid til tatovøren lige med det samme…

(Visited 106 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Om nyttige tatoveringer

  1. Tænk, at I ikke kunne læse det? 🙂 Hvor er hun sød.
    Jeg kringler mig en gang imellem gennem min 7 åriges historier og søde beskeder. Noget er helt tydeligt. Noget nemt at gætte. Andet helt sort;-) Før jeg selv fik børn var noget af det værste jeg vidste faktisk, hvis andres børn viste mig tegninger eller breve og jeg skulle sige, hvad det var…jeg blev vildt stresset hver gang! God, god weekend herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *