Gæsteblogger – stopdetdog

Dagens gæsteblogger er Christine, der har bloggen “stopdetdog” – en finurlig og underholdende blog – som du kan læse lige .

Stopdetdog gæsteblogger:
“Hej Læsere. Jeg hedder Christine og det her er mit første gæsteindlæg, so be gentle on me.
Ok, så starter vi:
Jeg er kommunikationsuddannet… og en af de første ting man lærer, at man skal kende sin målgruppe.
Jeg kender ikke Supermuttis målgruppe, hell, jeg kender ikke engang min egen, ovre på egen matrikel.
Men en blog er traditionelt set et sted hvor bloggeren blotter sig selv. Fortæller om vind og vejr og personlige snothistorier. Publikummet er måske ret large indstillet over for bloggeren, bare han eller hun giver noget af sig selv.
Så jeg vil give jer et stykke med bart, om man vil. A piece of my ass even.
Vi skal tilbage til søndag d. 8. juli. Sommeren, der ellers har været lidt af en narrefisse, løftede lidt op i kjolen og lokkede mig ud i en fin sommerkjole, fordi jeg kampsvedte i mine jeans.
Jeg cykler ud med min lille hund Carla, parkerer cyklen, låser den og går en tur med hunden. Kommer tilbage efter lidt tid, stadig med Carla (ja sådan er det jo som ofte), og bukker mig ned for at låse min cykel op… Netop da låsen går op, hører jeg nogen sige noget lige bag mig, men låsen skramler og overdøver ordene. Jeg vender mig om og ser, at der sidder en ung gut i bilen, der holder parkeret lige bag mig.
Han smiler pænt og har lænet sig lidt over mod mig, inde i bilen, og vinduet er rullet ned. Jeg smiler til ham og får sagt ”Undskyld? Jeg hørte ikke hvad du sagde” og regnede lidt med en ”Jeg spurgte bare om du vidste hvor Planetariet lå” eller ”Jeg ville høre om du vidste hvad klokken er?” eller hvad fanden ved jeg.
Men det var ikke det manden ville sige. Næ, han sagde ”Nå men jeg sagde bare at du har en herre god røv og en sød hund”…
Og sådan tager man ordet FULDSTÆNDIG fra en ung pige (ja det kan jeg sgu stadig godt kalde mig selv) som ellers er ret svær at lukke røven på… pun intended.
Jeg får ytret et ”Øh… tak skal du have” og får flået min cykel fri og småløber væk med en idé om at det fucking er sidste gang jeg har den kjole på… Hvilket er fjollet, for hvor ofte får man lige sådan en kompliment? Jeg får tit at vide, at jeg har en sød hund, bevares for det er hun sgu. Men god røv hører til sjældenhederne, det skal jeg gerne indrømme.
Resten af aftenen blev tilbragt foran spejlet med røven i vejret for at se hvor langt mit hoved skulle ned før jeg kunne se min egen røv i spejlet. Ganske langt skal jeg hilse at sige.
There, så var jeg blottet…
Tak for jeres opmærksomhed! Og lad dette være en opfordring til jer derude! Man skal ikke være nærig med god-røv komplimenterne. Make it count, og gerne lidt mere end håndværker-tilråbene efterfulgt af et ”og go’ weekend!”

(Visited 65 times, 1 visits today)

One thought on “Gæsteblogger – stopdetdog

  1. Jeg har i weekenden fået en møller (ja en mand der er ansat i en mølle som laver mel) til at glemme han var mopset og ganske irriteret på nogle publikummer som havde fyldt for meget korn deri hvor det bliver malet mellem 2 møllesten.
    Han lå henover stedet hvor man fylder korn i og skovlede korn ud mens han bandede de der publikummer langt væk og jeg kunne altså ikke lade være med at sige: “Nå men du har da en meget god røv som du ligger der” hvor han vendte sig mod mig og gav mig verdens største smil 🙂
    Det hjalp på humøret og reddede hans dag plus jeg har billedet til at bevise det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *