Om påskeferie

6 dage, med slukkede mobiler og ingen blogskrivning – abstinenserne var hårde, da jeg tændte mobilen i dag, for at blogge – og så var min blog nede hele dagen, så jeg ikke kunne skrive…

Min påskeferie har budt på:
– 5 x hyggelige middagsgæster
– 2 kilo ekstra sul på min brede bag(damn you chokoladeæg og rødvin!)
– 2 x biografture (“piraterne” med mine børn, og “Hugo” med en veninde – begge rigtigt gode film!)
– 8 x middagslur. Ja, det regnede, den første feriedag, så mindstebarnet blev puttet indenfor – og jeg blev lidt grebet af at ligge og glo på at hun sov, og indførte derfor fællesmiddagslur, som Ninjaman og jeg har skiftedes til at tage sammen med hende.
– 2 x sportsskade: det eneste motion jeg har udøvet denne ferie, er æggetrilning – hvor jeg i jubel over godt tril, fik prikket mig selv i øjet – og Xbox kinectspil, hvor jeg fik dobbeltlussing af to børn, med lidt for entusiastiske armbevægelser.
– 3 bøger læst (første del af Ejerbos rigtigt velskrevne Afrika-trilogi, en tegnet fremtidsroman af Kom fupz Aakeson(vundet hos hende her, heldige mig!) og en halvdårlig krimi: “svinehundene”.
– 4 x skænderier har vi i gennemsnit lagt ører til pr. time. De der superpiger farer i totterne på hinanden over ingenting for tiden…
– 1 x sandkasse samlet – så mangler vi bare at finde ud af hvor man skaffer sand?
– 4 vinduer pudset – tager de resterende 15 næste påske…

Ja, actionniveauet har ikke været højt, og der er ikke noget vildt spændende at skrive om – men hyggeligt har det været.
Er der nogen af jer der har lavet noget spændende?

20120409-202031.jpg

(Visited 31 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om påskeferie

  1. Hvordan får du tid til at læse? Jeg synes at vores ferie forsvandt i en cykeltur til søen, pas børnene mens manden bygger sandkassen, mor hent papir-vand-sut-riskiks-støvler….. Og nu er jeg klar til at de bliver afleveret i morgen, så jeg kan sidde i ro i 10 min og nyde kop kaffe

    • Tid til læsning, er et spørgsmål om bestikkelse! Film, popcorn eller besøg af legekammerater giver ro x antal minutter! Regnede ud at vi har haft besøg af 11 forskellige børn denne påske, inkl vores venners børn, så de de haft nok at lege med!;)

  2. Så er det ikke kun mig der synes “svinehundene” er en ret sløj krimi 🙂 Beklager at det lige er det punkt jeg “slår ned på”, men synes bare den er blevet rost til skyerne alle mulige steder, og så sidder man tilbage med den der var-det-det-følelse… Særligt når man ved hvor mange virkelig gode krimier der faktisk er derude.

    • Det tænkte jeg også. Synes den var kluntet skrevet, for mange personer og overdramatisk plot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *