Om ros

Altså – tak til alle jer der svarede på mit indlæg i går!
Havde egentlig ikke troet det ville give så meget respons, havde blot tænkt at jeg blev nødt til at forklare mig på forhånd, så ingen vil undre sig over at der måske i perioder kan gå nogle dage mellem indlæg – for så vil jeg ikke behøve have dårlig samvittighed over det.
Jeg garanterer jer for at jeg ikke fiskede efter komplimenter på den der:”aiiii helt ærligt, er den her tegning ikke bare grim?”-måde som 6 årige piger indimellem bruger for at få de andre til at garantere at den er flot og de er dygtige, men det er fandeme rart at I skrev så pænt, og jeg et helt rørt og overvældet over støtte og pæne ord.

Og jeg stopper altså ikke med at blogge nu. Og der kommer heller ikke til at gå ugevis mellem indlæg – bare nogle der springes over ind imellem, hvis mit hoved skal kæmpe for meget med at se “the bright side of life” den dag.
Så nu ved i hvorfor. Eller ihvertfald næsten hvorfor…

(Visited 27 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *