Om bjerge af rod

Mandagstippet lader vente på sig i dag: Hulk har været vågen med hoste hele natten, så jeg måtte blive hjemme fra arbejde med sygt barn – og skolebørnene har ferie, så de er også hjemme.
Havde ellers set frem til at komme på arbejde, hvor der ikke ligger sådan et bjerg af vasketøj og skuler ondt til mig – har ikke rigtigt nogen undskyldning for at lade det ligge sådan her, når jeg har hele to friske og en syg hjælper, og en hel dag til at rydde det op i.
Øv…
Mini-terroristen kom i vuggestue, efter at have riverdancet på spisebordet og smidt en skål havregryn i retning af vinduet, mens hun sagde en negle-på-tavle-lyd med sin lille mund….

(Visited 45 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om bjerge af rod

  1. Nøj, sådan ser her også ud hos mig – og vi er endda to voksne, der pt går hjemme, og kun to børn… Hvor livet leves – eller, det forsøger jeg i hvert fald at overbevise mig selv om…

  2. Synes det er et skønt billed, det der, idag har jeg efterårs ferie og idag skal jeg ingenting, kun hænge vasketøj op, mine børn er dog ude ride,da jeg havde 3 af børnenes veninder sovendes over i nat og tror ikke at nogen af os har lukket et øje i nat grundet deres hysteriske forpubertets grin hele natten så nægter jeg at fjerne min makeup fra igår, rede hår eller lave mad et par timer endnu…. tak for din skønne blog!!!

  3. Muahahah… Godt at se, at det ikke kun er hjemme hos mig, at vasketøjet jævnligt er ved at vinde kampen!Kun en helt weekends målrettede indsats har fået dem til at synke. Til gengæld står der nu klapkasser med RENT tøj over det hele….

  4. Så skønt. Bliver bare så glad når jeg ser det ikke kun er vores hjem der er kaos i. Egentligt lidt frækt at jeg glædes over andres rod, men det gør jeg altså, for så er det ikke kun mig.

  5. Glæder mig umådeligt, at det ikke kun er her vasketøj og rodebunker vokser fuldstændigt uhæmmet….Selv hvis vi en sjælden gang får ryddet op i bund, så holder det ca 10 minutter, og vupti – så er der et vasketøjsbjerge op til loftet igen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *