Om kulturelle tilbud

Der er ikke nogen der skal komme og påstå, at jeg udelukkende blogger om mærkelige ting mine børn siger, eller jeg selv gør.
Næ nej, der er skam også plads til lidt finkultur, og en anbefaling: se lige hvad der kommer til Horsens!
En af verdens mest oversete kunstarter – dillerfoldning!
Det er hysterisk sjovt, og værd at tage helt til Horsens for.
Kan desværre ikke selv, men forventer at I allesammen tager afsted, og giver grundige referater!
Jeg så det sidste år i København, og følte mig stærkt kulturelt beriget.

(Visited 60 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Om kulturelle tilbud

  1. Kære supermorJeg er fast læser af din blog, og synes den er absolut fantastisk!At du så i dag har valgt at gøre lidt gratis reklame af mit firmas arrangement – ja det er genialt!Som bonusinfo kan jeg fortælle, at de også spiller:19. okt: Galaksen Værløse20-22 okt: Skråen, Aalborg24. okt: Train, Aarhus26. okt: Tobakken, Esbjerg28. okt: Portalen Greve29. okt: Slagelse MusikhusSå man behøver ikke at tage heeelt til Horsens (selvom det nu kunne være hyggeligt:))Ha' en rar dag – og beklager den lange kommentar 😉

  2. Tænk at der er et helt show med diller-foldning!!!! Indtil nu har jeg måttet nøjes med en kær kollegas julefrokost-udfoldelser, og der er altså kun et begrænset antal gange, at "burgeren" kan tryllebunde et publikum….

  3. Fantastisk.Tak for tippet – har straks bestilt biletter til showet i Aarhus. Har meget mærkelige billeder af, hvordan windsurferen mon tager sig ud! :-)Gemalen ville dog ikke med, ville hellere øve sig derhjemme i fred og ro 😉

  4. Superheltemor: Det kan jeg ikke sige… det er topsecret 🙂 Men trøst dig med at det er et dødkedeligt kontorlandskabsselskab hvor vi trisser igennem resten af året kun for at se kære kollega folde sig ud 🙂 Han er i øvrigt ved at smække en firmaudflugt sammen til et af "spillestederne" på Sjælland, så jeg håber på nye udfoldelser når vi når december…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *