Om servietfoldning – et mandagstip

Ninjaman folder en serviet, som en vifte – på 9 sekunder.

(Visited 50 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om servietfoldning – et mandagstip

  1. Har han været tjener i sit tidligere liv, fx i Odd Fellow logen eller lignende? Det er da sådan nogle steder man folder servietterne sådan… Jeg er vild med at det foregår med bar overkrop (det var aldrig gået i Odd fellow logen…) og netop, hans "jeg er færdig"-move er så sødt!

  2. Aiiij….hvor ærgerligt….det var den eneste servietfoldningsteknik som jeg rent faktisk selv kan (efter at have hjulpet med borddækningen til en nabos konfirmation i starten af firserne en gang)Kan han ikke en anden? (ja – i bar overkrop!!!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *