Om hvordan man får en kæreste – et mandagstip

To anonyme udbad sig et mandagstip, om hvordan man får en kæreste.

Krea-Girl har haft to kærester i børnehaven, men slog op, fordi de ikke var “hendes type”.

Frk fantastisk havde en kæreste i “mange år”, men slog op, fordi de “ikke gad kysse mere”, og så arvede Hulk ham – de er ikke kærester, men har aftalt de skal giftes.

Så den samlede erfaring, gør dem alle tre til semi-eksperter, så jeg har spurgt dem samlet om:

Hvordan får man en kæreste?

FF: man skal gå ud i byen og bare kigge rundt, og når man ser en mand skal man sige “skal vi gå tur sammen?” Så kan de måske tænke:”han er lidt for dum til det hele…”, og så skal de finde en anden og gå tur med, ind til de finder en der ikke er dum

K: man skal lære dem man forelsker sig i at kende, for at være sikre på de er søde. Så når man ved det, kan man invitere dem i biografen og se en film, og så evt spørge om de vil være kærester.

Hulk: man går ud i byen og kigger sig omkring og møder dem lidt, og kender om de er onde. Hvis de nu slår eller er kærester med en anden, eller tisser på kattekillinger, så skal man sige nej…

FF: hvis de skal lægge mærke til en, kan man tage en rød kjole der når her ned til jorden, som har lange ærmer om vinteren eller korte om sommeren. Hvis man kender en der har butik kan man sige:”lav mig en kjole der ser sådan ud!”

K:man skal aldrig tage overdreven sminke på eller overdrive megameget, for måske vil kæresten bare have man opfører sig normalt

FF: lidt øjenskygge er nu pænt…

K: man skal nok ikke være genert og fnise irriterende – men jeg forstår mig nu ikke helt på drenge, for jeg har 3 lillesøstre…

FF: det er vigtigt man taler om kærlighed, måske fortæller at man har prøvet andre kærester. Hvis man ikke har, så bare tal om kærlighed. Når man er forelskede sidder man på cafe og siger at man er det, mens man spiser kaffe og kage.

Hulk: drenge elsker at shoppe, min far elsker at shoppe sko. Så det kan man godt gøre sammen.

FF: man kan kysse, når man har fundet ud af at han faktisk er meget sød

K: det er nok godt hvis man har samme stil. Det tror jeg er vigtigt.

Nå. Kan I bruge det til noget? Lad mig endelig høre, hvis nogen af Jer faktisk får en kæreste, ud fra de her råd.

Nå, Scarlett. Ærgeligt du ikke kendte Superpigerne, hva?

(Visited 71 times, 1 visits today)

24 thoughts on “Om hvordan man får en kæreste – et mandagstip

 1. Dine børn er jo fulde af guldkorn! Jeg elsker især dette citat: "Når man er forelskede sidder man på cafe og siger at man er det, mens man spiser kaffe og kage." Det lyder idyllisk.

 2. Jeg kunne vildt godt bruge et tip om, hvordan man får sin kæreste med ud at shoppe! Det gider min altså ikke. Så er lidt misundelig når ninjamand nu elsker at shoppe sko!Jeg kunne også godt bruge et tip til hvordan man lærer at rydde op.-charlotte

 3. Er især glad for tippet om at man skal vælge dem fra der tisser på kattekillinger – har faktisk slet ikke fået spurgt Manden om det

 4. HAHA elsker mandagstip! De er nogle små genier :)Det fedeste råd må være at gå udenom dem, der tisser på kattekillinger! :DTak for mange grin og en skøn blog!-Louise

 5. "men jeg forstår mig nu ikke helt på drenge, for jeg har 3 lillesøstre…" – er dog en af de bedste citater der er blevet sagt! Jeg var flad af grin! Det er jo sååå sødt sagt 🙂 hihi.

 6. Skønt tip!Elsker mest af alt dette citat: "hvis de skal lægge mærke til en, kan man tage en rød kjole der når her ned til jorden, som har lange ærmer om vinteren eller korte om sommeren."

 7. Ja, de var totalt veloplagte, og nød ekspertrollen.Især frk fantastisk var fuld af råd, har kun medtaget ca 10% af alt det hun sad og plaprede. Det var særligt vigtigt for hende det der med den røde kjole;-)

 8. Jeg kender godt det der med at opdage han er lidt dum til det hele!Så blev jeg skilt.Men jeg har altså glemt at spørge min kæreste om han tisser på kattekillinger! Nu bliver jeg helt bekymret!Men hvis han nu gør det, og jeg skal finde en ny, så skal jeg nok lige huske tippet om den røde kjole.

 9. Jeg kender faktisk én, der har en butik. Synes bare det virker underligt at bede frisøren om at lave en rød kjole til mig… 🙂 Kunne være jeg i stedet bare skal spørge ham (altså frisøren), om han vil gå tur med mig. (Så kan vi altid lave kattekilling-testen, når han tager med mig hjem.)

 10. Din blog er så fantastisk. Og mandagstippet er då sjovt:)Elsker dine børns guldkorn.Og stor ros til dine greatest hits, har lige siddet og moret mig med dem en times tid:)Fortsæt det gode arbejde.Hilsen Maria Petersen.

 11. Skal vi ikke også have onsdags- og fredagstips? Det er virkelig god underholdning! Please supermutti? PLEEEEEAAAAAASE? Måske et onsdagsråd om hvordan man får VOKSNE til at gøre som man vil?

 12. TAK fra den ene af de anonyme, der udbad sig kæreste-tippet. Normal opførsel tilsat lidt øjenskygge … Jeg må prøve, vil nemlig så gerne på cafe og sige jeg er forelsket med munden fuld af kage!

 13. Pingback: Om gamle mandagstips « Superheltemor « Superheltemors bekendelser

 14. Jeg overvejer lidt, om man kan bruge rådene som en slags definition… Altså, hvis vi nu siger, at ham jeg dater er sød og har siddet på en café og sagt at han var vild med mig (han var godt nok lidt fuld, men det tæller stadig!), og han hverken slår, har en anden kæreste eller har tisset på katte – og vi endda har gået tur og syntes, hinanden var søde – kan jeg mon så claime, at vi er kærester?! Måske hvis jeg tager en rød kjole på næste gang… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *