Om kedelighed

Jeg VED godt jeg har skrevet verdens kedeligste blogindlæg de seneste dage – nej jeg er sgu ikke kreablogger(“se lige hvor cute en papkasse mine børn har lavet!”)eller madblogger(:”se lige min søster kan bage, det kan jeg ikke”)…
Jeg blev fornærmet da Maren forleden kaldte mig en “morblogger”, for seriøst: jeg blogger da sleeeeeet ikke om mine børn hele tiden, synes jeg(nærmere gennemlæsning viste mig, at det gjorde jeg så… Måtte undskylde til Maren, og trøste mig selv med, at jeg i det mindste (selv synes jeg) er sjov.
Nu har møg-Maren så lige sendt mig denne her:”Du er jo ikke kun morblogger. Nu er du også kreablogger. Kreamorblogger. AHHHHARHAHAHAHAHAHAHA. Nu hader du mig. Skynd dig at skrive noget om pik igen, så jævner du det du.”
Av. Der satte hun fingeren på noget jeg selv tænkte, da morgenens blogindlæg var et lousy FOTO af en papkasse mine børn havde malet på.
Pis! Jeg skyder skylden på sukkerafvænning – jeg er kun sjov stiv og propfyldt med sukker! Nutrasweet er kryptonit, for min humoristiske sans.
Tilgiv mig!
Jeg lover snart at skrive mere om pik og børn – dog ikke nødvendigvis i samme indlæg. Snart.

(Visited 37 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Om kedelighed

  1. Du er den morsommeste morblogger af dem alle -mere morsom end mig selv. Og det kan jeg godt hade dig lidt for 😉 Narrjjj, fis og løjer! Du er kanon! Morblogger eller ej! Man får dælme et godt grin når man er på besøg her!

  2. Af og til, så kan inspirationen godt mangle lidt, men du er den SJOVESTE blogger med den bedste blog, og den er blevet en favorit lynhurtigt (faktisk første gang jeg opdagede den!)!

  3. Jeg er sgu vild med dig – ligemeget hvad du skriver er det sjovt. Jeg har faktisk en historie om en dildo og min søster. Det er godt nok ikke pik, men det' tæt på. Den kræver bare lidt forhistorie, så jeg har ikke orket at skrive om det endnu :p

  4. Det ikke det du siiiiiiiiiiiger….lalala. Det er måden, du siger det på! Husk det. Den kan vi li'!Jeg har lige skrevet om fødsel. Så jeg er også morblogger med stort M. Måske viser jeg nogle af vores shane-kreationer i morgen. Så du ikke føler dig krea-alene. Måske skal jeg lokke min søn til at lave sin egen fødsel i pap? Yirk.

  5. Jeg kan altså godt lide at se dine børns papkasse-værker. Altså seriøst. Sådan cirka lige så godt som jeg kan lide at mobbe dig :)Så synes ikke du skal stoppe med det.

  6. Jeg kan næsten ikke tro, at morblogger er din primære titel, for jeg interesserer mig jo slet ikke for børn og mødre (udover min egen mor selvfølgelig!) og alligevel er du blandt mine absolutte yndlingsblogs. Jeg tror du må være komikerblogger, eller standupblogger, eller noget i den stil 😉

  7. Man skal skrive om det man har lyst til at skrive om, sådan er reglerne, og faktisk fordi at du har sådan en downer dag, så vil jeg bare lige lade dig vide, at du altså i særdeleshed også er en af de lækre blog kvinder (Jeg ved nemlig hvem du er, så jeg har facebook stalket dig lidt) Og når det kommer fra en rigtig lesbisk som godt kan li pik, så må det betyde noget.Så skriv hvad du har lyst til, for jeg elsker alt hvad du skriver. Basta.

  8. superheltemor skrev:dittemarie:tak, du er sød – elsker tanken om at du hader mig'sandra:ohyes, labber det i mig…Denlangeneger. kom så med den dildohistorie!maria: hahhaha! ja, lad dinelave deres fødsler i pap, det er det ultimative mor-krea-blogge-kombimaren:mob løs, jeg kan tage det….og hævner mig en dag du ikke venter det….rikke: orv mand, det var lige præcis det jeg håbede nogen tænkte!!!kram!mie: hvor vildt! jeg tog et foto af den bog i dag, og ville blogge om den i morgen!du er en helt!kristine:tak, sød sagt…er du sikker på det er MIG du har stalket frem så? bliver iøvrigt lidt noia…(-;

  9. Jeg stemmer i med Mie, og erklærer dig for Superblogger! Jeg har, op til flere gange, siddet og tudet af grin over dine supersjove indlæg 🙂 Faktisk har jeg grint SÅ meget at min kæreste har sagt at jeg måtte skrive til dig for at fortælle hvor fantastisk din blog egentlig er! Kh. KathrineP.S. Og hvad så hvis du er liiiidt morblogger – kan det undgåes med 4 skønne piger og Ninjaman som bidrager med et ton af morsomme og søde historier, som vi andre meget nødigt vil gå glip af!?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *