Om at være sej

Ninjaman fik lavet denne her tatovering i forgårs:en lotus-blomst, på brystet.
Tatovøren – en stor, bred rockertype med tre milliarder tatoveringer – var meget imponeret over at Ninjaman ikke sagde et kny, selv om det er et af de steder det gør mest ondt at blive tatoveret på.
Så Ninjaman var blevet rost godt, og var overdrevent stolt af sin egen sejhed, da han svedig og adrenalinpumpet kom hjem, efter 3 timer i nålehelvede.
Han rystede godt på hænderne, og besluttede sig for at alkohol sikkert kunne lægge en dæmper på rystelserne, men det eneste vi havde i huset, var baileys.
Han drak et stort glas klistersødt farmor-baileys – og blev voldsomt dårligt.
Kombinationen af adrenalinrush/smerte/alkohol/sukkerfløde var bare ikke optimal, og efter 10 minutter, lå han i fosterstilling i sofaen og klynkede svagt, mens verden snurrede rundt.
Der lå han så resten af aftenen, og syntes ikke jeg var sjov, når jeg drillede ham med at rigtige mænd kan udholde vilde smerter – men dør lidt hvis de drikker farmor-drinks.
Han synes det er lidt sjovere i dag. Lidt…
Til gengæld har Superbaby fattet interesse for tatoveringen, og prøver at kradse både den og hans brystvorter af, når han ikke har trøje på – så han får trænet sine reflekser, når han prøver at undgå pludselige angreb.
Godt han har både smertetærskel og reflekser som en ægte ninja!

(Visited 182 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om at være sej

  1. Haha et skønt indlæg, dejligt for mine smilehuller. Generelt er dine indlæg skønne. Jeg er helt vild med dine paralleler og metaforer, fantastisk levende sprog.Dine alias er også skønne, ninjaman – haha, kreative kvinde. Det kan vi li' ♥.

  2. Ha ha – Sej klynkemand. Fik mig til at tænke på et meget besyndeligt skilt, jeg så imorges på et værtshus(jeg cyklede bare forbi) "Rigtige mænd, går aldrig forbi et værtshus" Muha ha ha. HVad er en rigtig mand? de må sgu gerne klynke både når de drikker klam sukkersødt Bailey og får en mega tato:)Og går forbi et værtshus.

  3. Pas på, Små skarpe negle og ny tatoo – DÅRLIG kombi! Som Onkel Anne skrev – sig til superbaby at den skal AE AE med lækker creme, evt stil den koldt, så er det sjovt at se ninjaman hoppe op, når der skal smøres 😛

  4. Der er noget med lyset og skyggerne på det billede, som først fik mig til at tro, at det var dig, der havde fået lavet en tato i klaver-gangen. Du skal nok ikke sige til Ninjaman, at det ligner, han har bryster… 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *