Om teoriprøveprøvelser

Jeg er jo ved at tage kørekort – med 17 års forsinkelse, og uden det store medfødte talent for det.
Jeg er kommet til at tilmelde mig teoriprøve i morgen, men tror faktisk ikke jeg er klar: dumpede 3 ud af 4 tests jeg tog som øvelse i går…
Så jeg burde faktisk sidde og teste og teste nu, for det koster 800 kr at gå om – det voksne og fornuftige ville være at øve mig hele dagen.
Har i stedet lavet aftale med hele to sæt gæster: vi bliver 13 til kage og kaffe, og 10 til aftensmad. Uden anden grund, end at det er søndag…
Har bagt 70 cupcakes med konditorspiren Hulk, læst en halv bog, gjort rent på 1/4 af badeværelset, badet to af børnene, trænet superbaby i at kravle på græs, klippet en madopskrift ud af avisen, mailet til 4 venner, skrevet to ting på min fødselsdagsønskeseddel, skiftet fedthalemusens bur, overvejet at slå det meterhøje græs, klippet Hulks pandehår(skævt), forsøgt at smelte
skumfiduser i mikroovn, gjort
mikroovn ren, rykket en bunke papirer over i en anden vindueskarm, grinet af en tegning ninjaman lavede, ladet som om jeg grinede af vittighed krea-Girl fortalte, pakket tøj til lejrtur sammen med krea-Girl(hele næste uge er hun væk), læst en kageopskrift højt, tilladt frk fantastisk at bage boller hun selv bestemte hvad skulle i og forsøgt at hindre superbaby i at slikke på alle vores vinduer.
Så hey – det er jo ikke MIN skyld at jeg ikke har fået trænet teoriprøver, vel?
Suk… Nogen der gider tage den for mig?

(Visited 42 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Om teoriprøveprøvelser

 1. Aftenen før jeg skulle til teoriprøve dumpede jeg også ALLE de test jeg tog, men på selve dagen bestod jeg! Godt nok med 5 fejl, but who cares? Det er kun i morgen som tæller. 1000 gange held og lykke:-)

 2. Der er noget med, at ved netop at lave noget helt andet – á la din søndagsliste – så bliver alt det man ved ligeligt fordelt i hjernen. OG det bliver derfor lettere at svare på al slags teori i morgen. Også køreprøveteori. Good luck.

 3. De test man kan tage, kan ikke helt sammenlignes med den rigtige test.. ofte er de rigtige nemmere, og nemmere at se hvor det rigtige kryds skal sætte.. så hver ikke nervøs, jeg tror sagtens du kan klare det.. i hvert fald alt mulig held og lykke til dig 🙂

 4. Doven det er du ihvertfald ikke.Bliver du sur hvis jeg fortæller at da jeg så billedet af dine cupcakes, så troede jeg du var ved at plante husløg?

 5. Nej hvor ligner nogle af de der frostings dog forfærdelig meget grønne hundelorte… Just saying… HahaJeg burde også læse til eksamen med det går desværre næsten ligeså godt for mig med overspringshandlingerne som det gør for dig 😛

 6. Noget mere delikat billede den det igår. Må godt nok indrømme, at jeg ganske som "S for sol" tænkte, at du havde avlet nogle meget syrligt grønne husløg!

 7. Jeg bestod vist kun en enkelt testprøve inden selve prøven (havde som standard mellem 6 og 10 fejl) og til selve prøven havde jeg 0 fejl! Det kan lade sig gøre.

 8. Ork – no problem. Du HAR trods alt bestået nogle inden.bare husk to ting: 1: når det ene forslag er "foretag en u-vending når muligt" – skal du ikke vælge det2: når det ene forslag er : "jeg giver signal med horn og lygter" skal du heller ikke vælge det.så er du good to go. Lyder ellers godt nok som en effektiv søndag.

 9. Med alle de ting du har lavet i dag, så skal du nok bestå! For det er nemlig fortjent! Og nogle gange får man faktisk som fortjent! Og det gør du i morgen! Det har jeg bestemt!Break a leg, held og lykke eller hvad man nu skal kalde det:-)

 10. Som de ændre skriver, så bare rolig, det skal nok gå 🙂 Jeg dumpede også alle mine "øve"-test og bestod fint teoriprøven. Bare tænk som teoribogen!

 11. Af overspringshandlinger at væe, så synes jeg da det er nogle vældig gode ting du har gjort:-) Hvad hjælper det man kan bestå en køreprøve, hvis ens venner føler sig forsømte, ens børn det samme, ens vinduer er overslikket, man har et badeværelse der er helt beskidt i stedet for 1/4 rent eller at Hulks pandehår er for langt, når nu det kan være skævt;-)Rigtig meget held og lykke i morgen, jeg krydser hvad der krydses kan for dig, og hvis nogen spørger til min nok mærkelige gangart med krydsede ben, så henviser jeg bare til dig:-D

 12. Jeg har lige hørt en hjerneforsker fortælle, at hvis man skal gøre sig forhåbniner om at huske det, man har læst/øvet sig på, så skal man få sig en god nats søvn – så GODNAT:-)

 13. Tak for støtte og krydsninger! fuck, jeg er nervøs nu…Hvad pokker er grønne husløg? det er bare den eneste farve vi har for tiden, så vi laver grønne cupcakes hele tiden.Mette: det er seriøst kloge ord, så piner det mig ikke helt så meget, at jeg synes jeg fik klattet en formiddag væk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *