Om sjofel tankegang

Er det bare mig der har en sjofel tankegang, når jeg fniser og synes det lyder skummelt, når min nabo råber over hækken:”Kunne din mand lide den pølse jeg gav ham forleden? Hils ham lige og sig, at jeg snart kommer og gør noget ved hans nødder.”

Han fortsætte med at tale om, at de der nødder kunne vi lynhurtigt få beskåret – han skulle bare lige låne en motorsav.
Jo… Vi har jo 4 børn – 2 af dem uplanlagte, trods prævention – og havde talt  om sterilisation, men den der metode lyder alligevel  så drastisk?

Han mente en spegepølse, og vores nøddehegn – men jeg fik helt andre billeder i hovedet.

(Visited 174 times, 1 visits today)

7 thoughts on “Om sjofel tankegang

  1. Åh ja, det med billeder i hovedet er en sjov sag – dem får jeg også tit og underligt nok er de sjældent stuerene!

  2. Sådan tænker ALLE!.. Gør de ikke?…Jo de gør… Hvis de siger noget andet, så lyver de! Det er sgu da pissesjovt!

  3. Nogle er helt klart fyldt med større pervers tankegang end andre, og jeg er en af dem der ikke har en finkulturel tankegang, der er simpelthen ikke plads fordi den perverse tankegang fylder det hele. Stakkels din mand hvis naboen gør alvor af dine sjofle tanker 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *