Om at gå til spiderman

Frk fantastisk og hulk, i munden på hinanden:”mor! Naboens dreng går til NINJA! Det vil vi også!”
Mig:”er i sikre? Går han til noget hvor han lærer at gå i stramt sort tøj og smide med kastestjerner??”
FF(efter lang tænkepause):”hm… Nej det kan godt være det hed noget andet – men det var noget sejt… Nå ja: han går til SPIDERMAN! Må vi også det?”

Det viste sig så desværre at det bare var spejder han gik til – jeg var ellers også lige klar til at melde mig til og lære at være spiderman!

(Visited 123 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Om at gå til spiderman

  1. Det kunne ellers være monster fedt, at gå til spiderman! Eller batman. Jeg er ikke så meget til det der blive-bidt-af-edderkoppe-kursus der følger med.

  2. Ej hvor er den sjov. Ninja – Spiderman bliver til spejder. Måske noget af en nedtur. Om ikke andet en meget interessant udvikling. Godt du allerede har skrevet den ned. For en dag bliver den super sjov at genfortælle til dine børn. Jeg sender dig et bredt smil herfra Kina. God søndag. Kh Mie

  3. prøvede det der spejder som barn … troede også at det ville være fantastisk sejt .. og helt klart noget der involverede knive og ild..Blev pænt skuffet da det handlede om at sidde pænt og synge salmer – er sikker på at spidermann vil være rimelig meget sejere!

  4. Børns verden af i dag! Hvad er spejder? Nok noget med spiderman. Man kunne da godt overveje, hvad sådan en fritidsaktivitet skulle indeholde og så starte et hold op i den lokale fritidsforening!:-D Stine

  5. Man kan faktisk godt gå til Ninja, det hedder bare ninjitsu når det er forklædt som sportsgren. Der findes en klub til underviser i kbh, jeg kender i hvertfald en ninja fra Herlev.

  6. @Rikke: det samme her, gik også skuffet hjem fra spejder, uden dolk – og kom aldrig igen…@tutti/Stine: ja det kunne faktisk være meget sjovt… har hørt om nogle piger der går til pippi, og lærer at være seje(og bære heste?)@Luna: ja håber man slipper for at blive edderkoppebidt…@fruforstad: vildt – og fedt! Tror faktisk godt mine piger gad det, må forsøge at Google det. Tak!!

  7. Ja, jeg droppede også det der spejder, da jeg fandt ud af, at man skulle være UDENFOR næsten hele tiden. WTF?!!Jeg droppede også håndbold, fordi mine forældre ikke købte slik til mig, når vi vandt en kamp.Og jeg røg af surf-holdet, fordi jeg syntes, det var sjovere at drive så langt ud, at læreren måtte hente mig i sin motorbåd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *