16 thoughts on “Om ekstrem nuttethed

  1. hvis man kunne sætte et kryds i en boks, der hed "Tarveligt" så havde jeg klart gjort det!!For det her indlæg er hverken sjovt, sødt, klogt eller dumt….

  2. Nåååhr, den ligner jo vores på en prik. Er jeres egentlig en han eller hun?Hvis det er en hun, kan vi sætte dem sammen og så kan vi to blive musebedstemødre sammen. Hvis det også er en han, kan de jo få lov til at bøsse lidt på hinanden. Musebøs'!m

  3. @ K og Berit: undskyld uadvaret nuttethed, kunne ikke lade være;-) tilgiv mig? Kan af-nutte lidt, ved at fortælle den skider meget når den sidder i ens hånd?@Maren: tror det er en han, men den opfører sig ultrabøsset, med løse poter og al for megen tid brugt på at style sin pels. Så kan måske sende den med grønt bud til playdate med malle?

  4. Hvor er den kær :)Mine tre piger ville skrige af lykke, hvis vi fik sådan et kræ inden for døren. Er dog lidt mere ovre i nogle marsvine-overvejelser – de sover ikke helt så meget som Fedtmusene… Men er det mon en fordel eller en ulempe?Mvh Helle

  5. For hulan… ved du hvad, pms hormon flip over at man ikke ejer en fedthalemus, det virker fandme!Og jeg behøvede slet ikke sige undskyld… altså for at flippe.Tror ham Wonderhusbond blev så overrasket over at jeg næsten skreg "hvorfor må jeg ikke få en fedthalemus?" at det eneste han kunne respondere var "jamen… hvem har sagt du ikke må det?"Voila, nu skal jeg bare finde ud af hvor man får dem, hvordan man passer dem og så skal der da for pokker indkøbes en fedthalemus. Helt uden brug af 134 cm barn, der ellers har de allerstørste bambi-øjne.Bare det ikke går ligesom med slørhalen Frederik. Må han hvile i fred!Tak for helt ny besættelse.Katrine!

  6. Jeg blev simpelthen nødt til at google ordet "fedthalemus" for at se om der virkelig eksisterede et dyr med det navn…det gjorde der knageme! Det lyder klamt og sødt på een gang! Men den ER dæleme nuttet! Jep, en nuttet Fedtmulemus…

  7. Hvad er forskellen på sådan en fætter og så en ganske almindelig hamster? Jeg synes, det ligner til forveksling. Det kan selvfølgelig være et marketings-trick, sådan at give hamsteren nyt navn, for at booste dens street cred. Undulaten kunne sikkert have gavn af samme bureau. Da jeg var barn, var det et megahipt kæledyr, men der er da ingen unger, der har undulater idag.

  8. Diva: fantastiske plageevner! Yes – så HAR jeg været med til ny trend! Spændt på at høre hvad du synes om den.Gravidgrahvad: den her er lidt spinklere end en hamster, har en lille hale og er meget mere rolig. Den hamstrer ikke mad i kunderne, og har brug for sand den kan bade i.Den er ret nem at gøre tam, hamstre plejer at være vildere

  9. Hvor har du fået fat i sådan en fyr? Vores datter er brændt ret lun på at få en fedthalemus – men jeg har været i 2 dyrehandler her på Amager, og de sælger dem ikke…Og så sagde den ene dyrehandler, at de lugter forfærdeligt! Hvad er jeres erfaringer med det?

  10. Liv: de lugter næsten ikke, da de er ørkendyr og derfor ikke spilder væske på at tisse territorie af.Vores er købt i dem store zoocity ved Rødovre station- det mener jeg også at marens er.De har mange, også helt små unger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *