Om alkohol

Ninjaman skal i byen fredag – og glæder sig til at drikke sig lidt fuld.
Godt for ham – men jeg krydser nu fingre for at han tager sin fuldskab med voksen ynde.
Eller bare lidt yndigere end de seneste tre byture – eksempler følger:
Ninjamans heroiske efterbyturs-oplevelser
1):jeg blev vækket af en tre årig, der ville vide hvorfor far lå i stuen og sov – her lå han så sødt og krammede en Margrethe-skål, fyldt til randen med opkast. Han var ret stolt af at have husket en skål – men knapt så stolt over at blive fundet af et barn…
2): da han så skulle ud igen noget tid efter, ønskede jeg ham god tur – men jokede med, om det var muligt at undlade bræk-i-skåloplevelsen. Næste morgen fandt jeg ham så selv i sofaen – ingen skål denne gang – desværre…
“øh ai undskyld! jeg tørrer selv op!” skyndte han sig at sige – som om der var nogen anden mulighed.
3). Næste gang han skulle ud, bedyrede han inden han gik,at bræk i sofa bare var SO last season.
Han var også svært stolt da han vågnede ved siden af mig, uden bræk nogen steder.
” jeg tror faktisk slet ikke jeg var fuld!” pralede han glad. Og så opdagede vi den pivåbne hoveddør – i november.
Hvilket modsagde hans standpunkt noget.

(Visited 54 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om alkohol

  1. Haha! Jeg glæder mig til at høre om det på lørdag! Min egen mand har præsteret at tage en stor bregne, med dertilhørende potte, med hjem fra seminariet efter en fest. Han selv var svært stolt. Den stod et par dage i vores bruser, før den afgik ved døden.

  2. Ha! Endelig en anledning til at lufte min pinligere halvdels stunt i anledningen af min 30 års fødselsdag. Hvor han præsterede så meget nærvær i sin enorme brandert, at han ænsede at det nok var bedst at finde et eller andet at kaste op i. Så i stedet for at kaste op på gulvet, tømte han min venindes nye weekendtaske, og brugte den. Da hun og jeg senere kom hjem i lejligheden, lå han pænt og sov på et tæppe. Ved siden af en taske fuld af bræk. Fandeme klamt. Til sit forsvar hævder han, at han troede det var vasketøjskurven han havde brugt…

  3. Sidst Hr.Forstad var ude vågnede jeg ved at det var ved at blive lyst udenfor (i dec.) og blev enig med mig selv om jeg lige ville ringe og høre, om han var ok. klokken var syv og han tog ikke sin tlf, mens jeg sad i sengen og overvejede, om jeg skulle ringe til den ven, han var stiv med, listede han ind ad døren. Viser sig, at han havde sovet et par timer på en repos i opgangen og var blevet vækket af, jeg ringede.

  4. HAHA, LYDER SOM MIN EKS….min nuværende mand drikker sjældent og mere sjældent at han bliver så syg….når jeg ser at han får "små øjne"og et konstant smil,har han fået nok, kan jeg sige til ham at nu skal vi hjem skat, og han følger from som et lamm. Ønsk Ninjamand god tur i byen og en skånsom lørdag;) Skriv og fortell hihihi!

  5. haha hvor er de gode.. Det er sådan nogle ting jeg kunne finde på at gøre.. Herhjemme når kæresten drikker bliver han bare stille så det vildeste jeg har fra ham var til min onkels 40 års føsdag hvor kæresten drak af en flødekande fordi han ik kunne overskue at vende sig om og tag en kaffekop der stod i skabet BAG ham..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *