Om superheltemor – indlæg nr 100

Jeg er altså ikke vant til at skrive noget, men kan se at flere synes det er mig, ninjaman, der skal skrive indlæg nr 100. Så SHM(superheltemor) har modvilligt overladt mig tastaturet, og lovet kun at hjælpe med mine stavefejl, men ikke ellers censurere.
Da hun hele tiden skriver om os (mig og pigerne), syntes jeg det var mest fair, hvis jeg interviewede dem om deres mor, og fik nogle sandheder på bordet.
Interview med Krea-Girl.
Hvad er din mor god til?
Hun er god til at passe babyer, synes jeg. Og så laver hun god mad, især tomatsuppe og cookies.  Hun er også god til at finde på historier eller læse højt, og lave sjove stemmer. Og man kan altid lokke hende til at læse lidt mere, hvis man ser sød ud og siger det er spændende. Og så bliver hun næsten aldrig sur, hun griner bare når de små bander, og siger:”JEG synes det er sjovt, men husk lige at du ikke skal tale sådan når du er sammen med andre, ikke?”
Hvad er din mor dårlig til:
Hun er vildt dårlig til at danse! Hun ligner en struds der prøver at danse, når hun danser. Hun er den eneste i familien der ikke har rytme, men hun danser alligevel med, når vi andre gør. Og hun er dårlig til at lyve: det bedste jeg har lavet med hende, var da mig og hende var alene i London, og her så vi både Big Ben og et museum med dinosaurer, og Mor løb nærmest forbi de store dinosaurer, og så psyko-bange ud, men så lod hun bare som om, at det var hun da ikke bange for. Hun er også bange for heste.
Interview med frk Fantastisk.
Hvad  er godt ved din mor?
Hun er meget, meget klog, og ved ALTING. Det siger hun også selv. Hun er god til at kramme, og rigtigt pæn, nogen gange. Hun har en pæn stemme, og så er hun er god til at føde piger.
Jeg kan bedst lide, når vi pakker gaver ind sammen. Så må jeg gerne bruge meget klisterbånd.
Hvad er pinligst ved din mor?
Hun bøvser rigtigt pinligt og hikker megahøjt. Hun har dårlig ånde når det er morgen, men det må du ikke sige til hende, vel?
Interview med Hulk:
Hvad kan du godt lide ved din mor:
Hun ved mange ord. Hvis jeg nu siger:”hvad betyder vindrue”, så ved hun det bare.
Hun bager også saftige kager, og jeg ELSKER kager!
Hun kan også bøvse megasejt. Engang blev jeg MEGAbange, det var vildt sjovt!
Hun er ret pæn, og ligner mig, og vi har begge to sådan nogen bløde flæskekinder. Hun har bare noget andet tøj på end mig. Altså, for hun er jo meget højere. Men jeg er faktisk også ret høj, prøv lige at se hvor langt jeg kan nå! Og jeg er megastærk, vil du mærke min muskel?
Hvad er mor dårlig til?
Ikke noget. Hun er også stærkere end dig, far.
Interview med mig selv, Ninjaman – om min kone SHM.
Jeg synes hun er sjov, intelligent, manipulerende, ordkløvende, dejlig og sød. Nogle gange er det nemmest bare at sige:”ja,ja”, og så gøre noget andet alligevel, for hun er så standhaftig, at hun bliver ved med at diskutere, til hun tror hun har vundet. Men vi har mange fælles holdninger og jeg synes hun er nem at være sammen med, smuk og en dejlig mor.

(Visited 57 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Om superheltemor – indlæg nr 100

  1. Tak Ninjaman!! Det var en fornøjelse at læse;)Elsker Hulk's udtryk "flæskekinder"! Ja, Fru Forstad, tænk at være en missekat og ligge i en af deres IKEA sække med rent vasketøj….wunderbar!!

  2. Ninjaman siger tak for positive kommentarer!Ja, jeg er ret god til bøvsningens ædle kunst – i al beskedenhed.Og gad godt have kæledyr, men har to allergikere. I lyder ellers søde!;-)Superbaby siger bare: dadadada for tiden, lidt ensidigt interview!Kram til jer alle og tak for at i gad læse med så langt dom til 100!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *