Kontakt og reklame

Hvis I ønsker at sende mig en mail af den ene eller anden grund, så er adressen superheltemor@live.dk. Jeg elsker at få mails, så hold jer ikke tilbage!

Til jer læsere:

Selv om jeg har mange læsere, har jeg valgt at det ikke er bloggen jeg skal leve af, og derfor er det ikke reklameindlæg der fylder mest.

Anbefaler jeg noget, kan jeg godt finde på at smide et affiliatelink ind – det er et link til en butik der sælger det jeg anbefaler, og hvis I så køber tjener jeg en mindre procentdel. Det er ikke noget der koster Jer ekstra, og burde ikke være forstyrrende for jer,  men den smule jeg tjener på det luner godt i vores lidt pressede økonomi.

Alt hvad jeg anbefaler på bloggen, er min helt ærligt mening.
Hvis jeg ikke kan lide noget, skriver jeg som regel bare ikke om det, for jeg vil hellere anbefale ærligt end anmelde.

Jeg anbefaler både ting jeg har fået og ting jeg selv har købt, men det burde fremgå tydeligt af indlæg hvis jeg har fået ting – og anbefalingen bliver ikke mindre ægte af den grund. Jeg skriver aldrig indlæg for at få affiliate links flettet ind – udelukkende hvis jeg alligevel skriver det, og oprigtigt kan lide en ting eller et sted.

Til annoncører:

Jeg samarbejder gerne omkring forskellige former for reklame på bloggen: konkurrencer, bannerreklamer, tests, invitationer til arrangementer, men det skal give mening for mig og mine læsere.

I er meget velkomne til at sende en mail  på superheltemor@live.dk og forhøre jer om annonceringsmuligheder.

Jeg har verdens sødeste læsere i alle aldre.

Jeg er kræsen med hvad jeg lægger blogplads til og vil ikke reklamere for noget jeg ikke selv synes er fedt, så tag det ikke personligt hvis jeg siger nej tak.

Det er vigtigt for mig, at mine læsere ved at jeg er troværdig, og ikke vil anbefale noget jeg ikke er vild med.

Fordelen for jer ved at jeg vælger at gøre sådan, er at reklameværdien er højere når jeg gør det sådan, for mine læsere ved at min begejstring ikke kan købes;)

(Visited 689 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Kontakt og reklame

 1. Vi er ca 15 damer der nørkler for Røde Kors. Jeg sidder i øjeblikket og strikker huer til smothies, det vil være dejligt at smage dem. Og så prøve huen på flasken senere. På forhånd Tak. MH. Lis Klausen

 2. Kære Kim

  Jeg skriver på vegne af turbineforlaget og vil høre, om du kunne være interesseret i at anmelde vores kommende bog Kanintesten? Hvis du har tid og lyst er du også meget velkommen til at modtage andre anmeldereksemplarer fra os.
  Du kan læse mere om forlaget på: http://www.turbineforlaget.dk.
  Såfremt du er interesseret i at anmelde Kanintesten eller andre anmeldereksemplarer fra forskellige genrer, må du meget gerne sende din fysiske adresse og så skal jeg nok sørge for, at du vil få tilsendt bøgerne fremover.

  Mvh
  Milan Højlund Ganesan
  Administrativ Assistent for Redaktionssekretær Marie Jensby

  TURBINE Forlaget
  Balticagade 10, 2.sal
  DK 8000 Aarhus C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *