Decemberanbefalinger

Denne måned, hvor jeg bare har ligget ned med dum fod, har der heldigvis været flere gode ting – listen med gode bøger får sit eget indlæg, men der har også været andre ting.

Det bedste streaming

The “Marvelous Mrs Maisel” på Amazon prime, er en virkeligt underholdende serie, om en kvindelig komiker, der kæmper for at komme frem i 1950’ernes mandschavinistiske verden. Charmerende, morsom og god underholdning. De første par afsnit virker lidt platte, men den bliver bedre og bedre hen ad vejen, så giv den en chance!

 

“Succession” på HBO er en dramaserie om magt og familie. Ægte spændende – sådan lidt Dollars-agtig, bare med gode skuespillere og et ordentligt plot. Jeg kan rigtigt godt lide film og bæger om søskendeforhold og de roller man påtager sig i en søskendeflok, og filmens fire søskende er fremragende fortalt.

Det bedste gambling

I mangel på socialt liv, er jeg ved at lære mine unger bodegaspil. Vi spiller “snyd” (terningspil) om hvem der skal nusse hinanden på ryggen, og poker om tjenester. De er overraskende grebet af det, omend stadig ikke særligt gode til det der med pokerfjæs.

Det er (næsten) som at have et socialt liv – bare uden bajere.

Det bedste måltid

Vi var så heldige at få tilbudt et samarbejde med Homemate, gennem Momsterjob, hvor vi testede næsten færdiglavet julemad. HELT fantastisk! Både fordi maden var virkeligt god, men helt klart også at det var så supernemt at lave: vi fik udbragt bakker med and, sovs, rodfrugter, kartofler der bare skulle i ovnen, mens vi drak den medfølgende gløgg og pigerne lavede småkager ud af den dej der fulgte med – og ris a la mande bagefter!

Varm anbefaling her fra af Homemate, til travle dage hvor maden alligevel godt må være ekstra god.

Hvis I har lyst til at prøve det selv, kan i bruge koden “HOMEMATE-VENNER” og få 10% rabat på en ordre.

 

Ovenstående er reklame, da jeg har fået det gratis – men det er ikke hverken første eller sidste gang vi køber fra Homemate, det er  bare et godt og nemt koncept.

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *