Vind en valgfri kjole fra Mondo Kaos til alle vinterens fester!

Konkurrencen er slut – vinderen blev Kirsten, der lagde en besked d. 26-11. Jeg sender dig en besked Kirsten!

Her en fantastisk konkurrence, hvor en heldig vinder får lov til at vælge lige præcis den festlige kjole vedkommende ønsker fra min favoritshop Mondo Kaos. Bliver November ikke bare en lille smule mindre grå ved tanken om at feste igennem i eksempelvis sådan en smuk blå kjole her, med høje guldsko på?

For god ordens skyld: indlægget er sponsoreret, men min begejstring for Mondo Kaos er årelang og ægte og jeg havde den sjoveste dag hvor jeg legede model i en lånt stak af deres kjoler. Det er min 14 årige datter der har været fotograf og den 13 årige har sat mit hår – så hvis nogen lige mangler folk til et fotoshoot kan de sikkert hyres;) 

Kjolen på dette foto er en blå A-line kjole med lange ærmer og de flotte guldsko er ligeledes lånt hos Mondo Kaos.

Det mest formildende ved denne tid med kulde og mørke, er de mange fester der heldigvis hører med og giver anledning til at dresse sig op. Jeg har altid haft en kæmpestor forkærlighed for fløjl og velour, og selv om nogen måske mener at de materialer kan virke overdrevne til sommerfester (det gør jeg ikke!) så er alle vist enige om at de er spot on til vinterfester – ligesom mine favoritfarver rød, grøn og guld også er nemme at finde festlige vinterkjoler i.

Jeg har seriøst brugt adskillige timer på at se Mondo Kaos hjemmeside igennem og overveje hvilken nytårskjole jeg skulle have. Valget faldt på denne her fine grønne veloursag. Den føles på alle måder som en dansekjole, med et skørt med sving i, tilpas udringet og ikke for tyk i stoffet. Glæder mig allerede!


Den flaskegrønne velourkjole finder du her.

Denne røde fløjlskjole er jeg også helt vild med. Den har sådan et elegant snit; kan dresses ned med en ulden cardigan og op med fine sko; og er dejligt lun. Hvis jeg var på store julegaver med nogen, ville den stå ret højt på ønskesedlen i år – særligt efter jeg så forfatter Leonora Christina Skov i samme kjole på bogforum i går, og tænkte hun så fantastisk ud i den.:
Den røde fløjlskjole finder du her.

Er man ikke fløjls-fan, er den røde kjole nedenfor mindst lige så festlig. Det er model Ava fra “House of Foxy”, og jeg elsker bare faconen! Jeg har den i lysegrøn som jeg indtog alle sensommerens fester med i år. Virkeligt en smuk kjole, som jeg godt kan forstå er en bestseller. Personligt gad jeg godt eje både den røde, den sorte og den mørkeblå i denne model.


Rød A-line kjole fra House of Foxy finder du her.

En lille sort cocktailkjole kan man altid bruge, og denne her sidder altså rigtigt godt, og kan bruges til alle mulige lejligheder. Bemærk lige detaljen med stof-pynten på hoften – det løfter den lige op til det helt festlige, synes jeg:

Sort cocktailkjole finder du her.

Du kan nu vinde din helt egen festkjole nu – frit valg  fra Mondo Kaos store udvalg af retroinspirerede festkjoler, sko eller andet. Sådan deltager du i konkurrencen: gå ind på Mondo Kaos hjemmeside, og se på det fantastiske udvalg af fine kjoler, sko og meget mere. Vælg det du allerhelst vil vinde; kopier linket og skriv det her under blogindlægget.

Vinderen trækkes af Ditte fra Mondo Kaos d. 19-12, så vinderen kan nå at få præmien før jul.

For en ekstra vinderchance, kan du også deltage under billedet på min instagram @hverdag – følg også gerne @mondokaos inspirerende profil – det er fint at deltage begge steder og giver bare ekstra lodder i puljen!

Se alle retroinspirerede sko fra Mondo Kaos her

Se alle cocktailkjoler fra Mondo Kaos her

Se alle retroinspirerede kjoler fra Mondo Kaos her

Held og lykke i konkurrencen – og husk at man kan deltage på instagram @hverdag for en ekstra chance også!

(Visited 2.593 times, 1 visits today)

181 thoughts on “Vind en valgfri kjole fra Mondo Kaos til alle vinterens fester!

 1. Hold da op så flotte billeder med guldsko og de smukkeste kjoler, så smukt 🙂
  Mondo Kaos har et kæmpe godt udvalg og til jul vil jeg elske denne kjole om jeg skulle være så heldig:
  https://cdn.shopify.com/s/files/1/0012/8457/1251/products/Palava_velour_kjole.jpg?v=1574122609

  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/palava-rita-a-line-kjole-i-rod-flojl
  Det er svært at vælge, jeg kunne forkøbe mig på siden 🙂
  En skøn dag ønskes herfra til du og dine 🙂

 2. Efter at have ammet i (en lillebitte) menneskealder skal jeg nu endelig til at gå i kjoler igen. Hele tiden! Men jeg har kun nogle fra før amning og før graviditet, og de hænger derby skabet og ser frygteligt kedelige ud. Denne vil lyse op. Ikke så meget i skabet, for jeg vil godt flytte lidt ind i den:

  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/pretty-dress-company-hepburn-swingkjole-jade-gron

  Rigtig god bedring med foden. Du går ikke glip af nydeligt efterårsvejr, så bliv du bare indendøre med god samvittighed!

 3. Åhh en skøn give-away!!!
  Jeg er overbevist om at jeg er født i det helt forkerte årti eftersom jeg ELSKER alt retro fra 50’erne til 70’erne!
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne smukke kjole: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/unique-vintage-1950er-swing-kjole-i-mustard eller disse lækre bukser og bluse: https://mondokaos.dk/collections/bukser/products/house-of-foxy-1940er-vintage-bukser og https://mondokaos.dk/collections/toppe-skjorter/products/house-of-foxy-kortaermet-bluse-teal-bindeband ???

 4. Jeg ved, lige hvad jeg ville vælge! Billion dollar-kjolen fra Stop Staring i rød:

  https://mondokaos.dk/products/stop-staring-billion-dollar-50er-kjole-rod?_pos=10&_sid=8f7e483fb&_ss=r

  Alt tøj i Mondo Kaos er enormt flatterende, og det føles meget trygt at have deres ting ting i skabet. Hvis jeg har en dårlig dag, hvor jeg konstant finder fejl ved min krop, skal jeg bare tage en af kjolerne på, og straks bliver min holdning pænere, og mine kurver fremhæves på smukkeste vis.

 5. Årh, manner…
  Nu har jeg jo lige fået en skøn veloursag hjem, ankellang og midnatsblå i 1940-Hollywood-stil, fordi jeg skal til gallafest på lørdag og man må vel lige matche gemalen, der skal i kjole og hvidt.

  Men jeg ville da elske at vinde denne her til jul, julefrokost og nytår: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/house-of-foxy-tidslos-pencilkjole-med-faux-wrap-i-sort

  Jeg har en del retro/rockabillykjoler i skabet, for de klæder bare sådan nogle som mig, der har fået sat af til bagdel lidt for tidligt og hvis “gård og gade” fylder godt op i landskabet. Desuden elsker gemalen at se mig i det – og jeg kan godt lide, at han kan lide det.

 6. Kan godt forstå din begejstring for Mondos kjoler m.m. Er selv forelsket ? og stor fan af deres store udvalg. Derfor også noget af en udfordring at skulle vælge. Meen een af dem jeg kigger på længe og sukker dybt over er House of Foxy: Ava – Klassisk A-line kjole i rød. ❤️ Den er så flot og ved bare jeg ville føle mig så fantastisk uimodståelig.

 7. Fed konkurrence ? hvis jeg vinder skal det være denne her: KJOLER HOUSE OF FOXY: GRABLE – TURKIS BLÅ KJOLE I EMPIRESNIT

  God jul ?

 8. Sikke en skøn konkurrence. Og mine komplimenter til dine dygtige døtre, de har virkelig gjort et fint arbejde ☺️
  Jeg har også brugt lang tid jævnligt til at kigge på Mondo Kaos’s hjemmeside og jeg ønsker mig det hele, men må indrømme at denne frakke bare slår alt andet i mange længder. Den er fantastisk og man kan ikke få nok frakker til at gøre et outfit perfekt. Denne ville sætte prikken over i’et i denne mørke tid ❤️

  https://mondokaos.dk/collections/klassiske-jakker-frakker/products/house-of-foxy-1950er-swingfrakke-i-skovgron

 9. Sikke en skøn konkurrence! Og mine komplimenter til dine dygtige døtre, de har virkelig gjort et fint arbejde ☺️
  Jeg har også brugt lang tid jævnligt til at kigge på Mondo Kaos’s hjemmeside og jeg ønsker mig det hele, men må indrømme at denne frakke bare slår alt andet i mange længder. Den er fantastisk og man kan ikke få nok frakker til at gøre et outfit perfekt. Denne ville sætte prikken over i’et i denne mørke tid ❤️

  https://mondokaos.dk/collections/klassiske-jakker-frakker/products/house-of-foxy-1950er-swingfrakke-i-skovgron

 10. Åhh jeg ELSKER også bare Mondo Kaos!!!
  Og jeg har haft mit øje på denne siden den kom på hjemmesiden. Så hvis jeg skulle være heldig ville jeg elske at tilbringe julen og gå det nye år i møde i denne:
  https://mondokaos.dk/collections/cocktailkjoler/products/stop-staring-twilight-50er-cocktail-kjole
  Ikke nok med at Mondo Kaos har en super lækker hjemmeside med hurtig ekspedition og god kundeservice. Så er det en endnu skønnere oplevelse at komme i butikken, hvor man altid bliver taget godt i mod, får formidabel og kompetent betjeningsgreb gode råd, og i hvert fald i mit tilfælde altid kommer hjem med lækkert, velsiddende tøj man ikke ser på hvert gadehjørne. What’s not to ❤️❤️❤️

 11. Sikke en fantastisk give-away!
  Drømmer om en swingkjole, og denne her kunne være et skønt bud: HEART OF HAUTE: 1950’ER MILAN SWINGKJOLE I SORT.
  Jeg ville føle mig som en prinsesse med sådan en kjole på, og endnu mere når jeg så satte et skørt inden under!
  Krydser fingre for en julegave til mig ?

  Glædelig jul herfra ?

 12. Åhh jeg drømmer…
  Jeg drømmer om denne kjole til at afslutte året i…
  Det har, for mig, på mange måder været et turbulent år, hvor rutschebanen har givet den ekstra gas…
  Jeg ville derfor være taknemmelig over at kunne afslutte året i drømnekjolen ?
  Den skov grønne farve, er min absolutte yndlings og det vil være en kjole som ville være i brug i mange år fremover ?

  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/1950er-hepburn-swingkjole-gron

 13. Eeeeelsker alt i Mondo Kaos!!! Efter lange overvejelser lander jeg på at ønske mit:
  Very Cherry: D’Laine Skjortekjole i rød med blomsterprint
  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/very-cherry-dlaine-skjortekjole-rod-blomsterprint?variant=29486911586419
  Flotte sko, der kan danses i:
  https://mondokaos.dk/collections/sko-retro/products/miss-l-fire-lana-i-sort-ruskind
  Og en trøje til at tage over, når man skal ud og snakke med rygerne ?
  https://mondokaos.dk/collections/strik-cardigan/products/emmy-design-iceskater-cardigan-teal?variant=30256974069875

 14. Jeg ville elske at bære denne smukke kjole, ville bære den til alle fester i 2020 ❤️❤️❤️https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/pretty-dress-company-hourglass-pencilkjole-morkegron-glitter-lurex

 15. Jeg blev gift i en kjole fra Mondo Kaos med røde roser på. En smuk smalskørtet sag, som vil blive brugt igen og igen!
  Det var utroligt svært at vælge, for jeg er så vild med alle deres kjoler, men skulle jeg ahve én mere (hvilket mit ekstremt begrænsede budget ALDRIG ville holde til!) så skulle det være Denne Zoe: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/zoe-vine-1950er-elizabeth-pencilkjole-sort?variant=29984179028083

 16. Jeg ELSKER Mondo Kaos, og kan slet ikke få nok af deres fede kjoler!
  Der er SÅ mange derinde, jeg ønsker mig, men lige pt – når nu hverken Stop Staring: Billion Dollar Dress i navy med prikker eller House of Foxy: Grable i navy ikke er der i min størrelse – så står denne øverst på min ønskeliste: https://mondokaos.dk/…/miss-candyfloss-1950er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *