Om ting der har undret mig i oktober

Ting jeg har undret mig over den sidste tid:

1. Hvem malede hunden?

Fandt Winston sovende i sin kurv, en morgen hvor jeg mødte senere end resten af familien. Nogen havde malet en dekorativ lyserød kant mellem det sorte og det hvide i hans nakke – alle børn benægter hårdnakket kendskab til udåden. Undrer mig meget over at jeg slet ikke kan aflæse deres pokerfjæs. Har endda overvejet om han har gjort det selv?

2. Uglers fødder

Det her billede er for syret! Jeg har altid tænkt at fugle havde korte ben, men at ugler gemmer på ben længere end mine er superskræmmende.

3. Navne på kager

Det mest mindeværdige fra vores lille tur til Helgenæs i efterårsferien, var opdagelsen af at franske snegle hedder “øretæver” der. Som om man tør gå ind i en bager og bede om at få en øretæve? Delte det på Instagram, og blev her yderligere oplyst om at samme kage hedder grammofonplade i Korsør og lokumsbræt på Bornholm. Får mig til at holde endnu mere af den sukrede lille sag.

4. Ting børn tager fotos af

Gik aftentur ved stranden i sommerhus, medbringende tre børn der tog fotos af lidt af hvert. Kunne forstå hvis det var lysene ovre i Århus der var smukke at fotografere, men nej: nærbilleder af sand og vand er åbenbart hit-motiver i mørket.

5. Frøer

Ældstebarnet er ved at male et billede, der skal forestille et grønt område med skøre frøer på. Foreløbigt har hun bare baggrunden klar, den ser sådan ud:

I sin research efter gode frøer at tegne efter, har hun fundet en overvældende mængde af fotos af frøer der sidder på bænke:

Jeg anede ikke de kunne det, og har været helt færdig af grin over flere af dem.

(Visited 933 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Om ting der har undret mig i oktober

 1. Hah! Jeg elsker tilføjelserne til kagejargon – som nordjyde er øretæve jo det gængse.

  Tror desuden du skal tænke stort – skylden kan jo fx også skyldes på:

  A) Dennis Knudsen, der jo altid er ung med de unge hvad angår trends?
  B) Hundie’s nye punkervenner?
  C) Tilfældig fe, der i fuldskab tabte egen tryllestøvsbeholdning på sovende hund, på vej hjem fra byen?

  Jeg håber hvertfald du får eftersøgningen indledt og fanget synderen.

  – A

  • Ja, ikke?
   Hun maler vildt godt, men meget langsomt og omhyggeligt. Så hun når altid at give ting i gaver før hun har nok til udstilling. Hun kunne ellers sikkert godt sælge noget

 2. Franske vafler hed lussinger i København engang for længe siden. Det er længe siden jeg har set dem, for ikke at sige smagt dem. Jeg har kun set nogle små gnallinger i Supermarkeder.

 3. Mine børn benægter også alt, jeg har opgivet og bare konstateret, at det er sådan.
  smukt billede, vil gerne se frøerne når de kommer på 😉
  hilsen Rikke

 4. På den lidt kedelige facon. Har I en af de der fuldkropsseler til hunden? Min datters hund er nemlig også blevet lyserød efter regn og en rød sele 🙂 Men det er lidt mere klædeligt til en mops 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *