Vind en valgfri kjole, fra fantastiske Mondo kaos

Sponsoreret indlæg – med koden “superheltemor”, får I 10% rabat på ALT hos Mondo Kaos resten af Juli måned.

En af mine yndlingskjolebikse, er den stemningsfyldt Mondo Kaos på Nørrebro. Jeg har en veninde med samme passion for kjoler som jeg, og et par gange om året mødes vi derinde og prøver hele butikken. Verdens sødeste ekspedienter, der altid gerne finder andre størrelser frem, og et virkeligt stort udvalg af kjoler og andet i smuk retrostil.

Se lige hvor fint der er i butikken:

Bor man ikke i nærheden, er deres netbutik usædvanligt gennemført og nem at gå til. Alle kjolerne har omhyggelige mål og beskrivelser, og gode fotos. Bestilte varer kommer hurtigt, og fint indpakket i silkepapir – det er ALT for fristende, og virkeligt, virkeligt anbefalelsesværdigt!

Konkurrence:

Sommerens absolut allerbedste konkurrence kommer her: en af Jer kan vinde en valgfri kjole (eller en anden valgfri vare) fra Mondo Kaos.

Hvordan deltager du i konkurrencen: gå ind på deres hjemmeside, og se på det fantastiske udvalg af fine retrokjoler og andet. Vælg det du allerhelst vil vinde; kopier linket og skriv det her under blogindlægget.

For en ekstra vinderchance, kan du også deltage under billedet på min instagram @hverdag – følg også gerne @mondokaos inspirerende profil – det er fint at deltage begge steder!

Der trækkes  en vinder d. 14-7.

Mig, i ny Ava kjole fra The House Of .Foxy


Interview med Ditte Lindemose, 
kvinden bag Mondo Kaos.

Ditte er en inspirerende ildsjæl, der i dag bor i Los Angeles, og følger godt med i butikkens liv, trods afstand.

Hvornår åbnede du butikken?

Jeg åbnede butikken i 2006 sammen med min daværende kæreste. Vi gik desværre fra hinanden ikke så længe efter åbningen, men heldigvis lykkedes det mig at få butikken op at køre selv. Jeg havde ingen erfaring omkring det at drive en butik / virksomhed, og arbejdede de første år fuldtid på en døgninstitution for unge (er oprindelig uddannet social pædagog) ved siden af at jeg knoklede med at få butikken op at køre, så det var “learning by doing”. En hård omgang, men selvfølgelig også sjov, spændende og meget lærerigt.

Hvad er det der sælger mest?

Vores bedst sælgende varer er uden tvivl vores sortiment fra The House Of Foxy. Vi er eneforhandlere af mærket i Danmark, og vi har et meget tæt samarbejde med Clare der er kvinden bag mærket. Clare’s designs er virkelig flatterende til langt de fleste kropstyper, og derfor har vi nogle af hendes design fra størrelse xsmall op til 5xlarge, da de bare fungerer!

Der ud over sælger vi efterhånden også rigtig mange sko, og særligt fra mærket Miss L’Fire. Det der er helt fantastisk ved deres sko er at pasformen er virkelig god, og så er de samtidig i virkelig god kvalitet. De laver oftest deres modeller i forskellige farver, og vi får altid lavet mindst en sko hver sæson i en eksklusiv farve til Mondo Kaos.

Hvilke mærker er du selv gladest for? 

Til daglig brug er det stykke tøj fra butikken som jeg klart har brugt aller mest vores højtaljede stramme jeans fra Lady K Loves. Jeg elsker jeans og disse er de bedste jeg nogen sinde har haft! Jeg er nok mest vild med den klassiske mørkeblå, men synes også at de er super fede når de bliver godt slidte.

Er det til mere festlig brug elsker jeg kjolerne fra Stop Staring!. Jeg er mest til de figursyede kjoler, og her kan de noget med deres draperinger (fx Billion Dollar Kjolerne) som jeg synes fungerer rigtig godt på min figur.

Billede af smukke Ditte:

Jeans fra Lady K Loves, Tshirt fra Atomic Swag og sko fra Miss L’Fire.

Foto credit Ploug Fotografi

Hvad ser du efter, når du vælger tøj til butikken?

Vores kunder er i alle størrelser og alle aldre og det vi først og fremmest kigger efter er gode snit der passer den “almindelige” kvinde. Jeg er ikke af den opfattelse at man skal klæde sig efter sin alder, hvormed sagt at der er tøj man ikke længere kan gå i hvis man fx er 40+, for jeg synes ikke at garderoben skal blive mere kedelig med alderen. Men det er klart at de fleste os ikke ligner hvad vi gjorde da vi var 25 og der er det bare rigtig skønt stadig at kunne hoppe i fx. en tætsiddende kjole og stadig føle man ser godt ud!. Her er det vigtigt tøjet er i snit og materialer der fremhæver det bedste, og skjuler det vi måske er mindre glade for. Og netop det kan langt det meste af det tøj vi sælger i Mondo Kaos.

Hvad er det bedste ved at have den?

Noget af det bedste ved at have butikken er at opleve kvinden der kommer derned for første gang efter måske at have fået et par børn, eller af anden grund ikke rigtig har prioriteret sig selv længe – og vi så får lov til at hjælpe med at klæde denne på. Og pludselig er kvinden et stort smil og føler sig som “sig selv” igen! Det er en helt fantastisk følelse!

Vi har også rigtig mange stamkunder der er kommet hos os i årevis, og det er super hyggeligt at få et personligt forhold til vores kunder.

Nu hvor jeg bor i Los Angeles kan jeg godt savne butikken rigtig meget. Men jeg har nogle super gode medarbejdere i Stine som er butiksbestyrer samt Kirstine som har arbejdet i butikken i 7 år. Begge er mine rigtig gode veninder, og de er begge exceptionel dygtige til at klæde kvinder af alle kropstyper på, og jeg ved at vores kunder er i de bedste hænder hos dem. Og det gør mig tryg og glad nu jeg sidder så langt borte.

Det får jeg også dagligt bekræftet via positive tilbagemeldinger i form af anmeldelser samt søde mails fra kunder, og det er bare super dejligt!


Mig, i slå-om kjole fra Seamstress of Bloomsbury

Nå, hvad venter I på? Ind på Mondo Kaos og find sommerens nye yndlingskjole!

Konkurrencen er slut. Vinderen blev @stinemariemollie, der havde deltaget over Instagram. Tillykke!

 

(Visited 3.006 times, 1 visits today)

116 thoughts on “Vind en valgfri kjole, fra fantastiske Mondo kaos

 1. Jeg kan jo ikke vælge. Ej men seriøst. Jeg ville (måske) enten gerne tage denne: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/pretty-dress-company-50er-hourglass-kjole-navy-bla men også denne: https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/bloomsbury-1940er-sla-om-kjole-i-navy-bla
  Og måske faktisk noget med blomster. Men nok en af dem over. Det er ikke et let valg, når der er så mange fine. Ogjeg har en svaghed for lige den slags timeglas :-).

 2. Ej, hvor ser du bare forrygende godt ud ?
  Da min ældste blev konfirmeret i sidste måned, havde jeg købt House of Foxy – Ava i ”Nightblossom” til dagen. ?

  Og man kan altså godt vaske kjolen forsigtigt på mildeste vaskeprogram i vaskepose og lade den ligge fladt eller hænge på bøjle og tørre, selvom der står rens i vaskemærket. Når den er strøget ligner den sig selv. Man skal bare huske, at det er på eget ansvar, og kjolen koster da nok til at det er ærgerligt at komme til at ødelægge den.

 3. Den her stribede fra Very cherry måtte virkelig gerne være min? men den er i skarp konkurrence med den blomstrede fra Bloomsberry du har på, på de sidste billeder

  • Hvorfor skulle den ikke klæde dig? Jeg tror, du bliver så flot. Der er flot fokus på barmen og taljen. Du kommer til at glemme alt om hofterne. Jeg har ikke set dem, men mon ikke du opfatter dem bredere end de er ?

 4. Jeg gik hardcore efter kjoler med lang ærmer her. Jeg har været et meget ondskabsfuldt ærme i et tidligere liv, så selvom jeg har syet en 10-15 kjoler i søde mønstrede jerseystoffer i løbet af de sidste par år, så er de alle som én endt uden ærmer ? og det er ikke så pænt til mig mere.
  Men det var lidt problematisk her, for der var jo så mange døde også uden ærmer! For ikke at tale om sko og tilbehør…
  Nåh, jeg endte med denne her grønne, som vil få mig til at lyde op i enhver forsamling ?
  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/unique-vintage-1950er-swing-kjole-i-gron

  • …døde kjoler uden ærmer, nu har jeg vist lige gjort ærmegudinden sur igen og kan se frem til syv år mere med dårlig ærmekarma.
   Jeg mente selvfølgeligt SØDE kjoler. Og i det hele taget skal mit indlæg vist læses med lidt fantasi (orangeri, skrev mobilen lige, den har sit eget liv i dag!)

 5. I foråret købte jeg en 50’er inspireret kjole der fik min 6årige til at udbryde:hvor er du yndig mor!
  Og det er nok et tegn på at jeg skal gå lidt mere i kjole..så jeg kunne ønske mig denne:
  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/emily-fin-retrokjole-med-papegoje-print men da den ikke er i min størrelse og det er godt med noget lidt lysere her i sommer ønsker jeg mig denne:
  https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/palava-beatrice-riviera

 6. Tak for tip 🙂
  Jeg skal til stort, fint bryllup i august og har lidt tøjkrise allerede fordi intet i skabet passer – min krop er bare anderledes efter barn nummer to. Og jeg har svært ved at acceptere det for det var den altså ikke efter barn nummer ét.
  Nåmen denne her er så fin og festlig og jeg tror den vil være flot til mine nye blødere former https://mondokaos.dk/collections/kjoler-retro-vintage/products/emily-fin-midi-kjole-palmeprint 🙂

 7. Åh nej, skal din fantastiske blog fyldes med den slags indholdsløse nonsens? Så er jeg som fast læser læser igennem mange år, smuttet!

  • Hvis du var fast læser gennem mange år, ville du vide at jeg jævnligt har konkurrencer, for ting jeg selv kan stå inde for. Dette er ikke anderledes end andet jeg har haft før – og vil have igen. Jeg siger nej tak til de fleste reklameindlæg, men indimellem ja tak til konkurrencer for ting jeg selv kan lide (primært kjoler og bøger). Der kommer ikke til st være flere af den slags end der hele tiden har været – men de er der indimellem, og andre læsere tager godt imod

   • Mon Anja er en “trold”!
    Vi andre sætter pris på din blog som den er og som du fører den 🙂
    En smuk mandag ønskes 🙂

    • Tak Tina og i lige måde! Ved ikke om hun er troll – tænker ikke nødvendigvis, for jeg forstår da sagtens hvis man nægter at læse sponsorerede indlæg. Men jeg kan godt stå inde for de indlæg jeg skriver; synes de passer ind; og ændrer ikke praksis til hverken flere eller færre.

 8. House Of Foxy: 50er swing kjole i grøn denne kjole er da bare så flot ! Str. M Dejlig konkurrence ! God sommer !

 9. Flot konkurrence og : House Of Foxy: 50er swing kjole i grøn denne kjole er da bare så flot ! Str. M God sommer !

 10. Jeg vil allerhelst have en ny badedragt – og rigtig gerne den grønne prikkede Esther Williams. Lige nu bruger jeg min gamle gravidbadedragt, men den er efterhånden gennemsigtig på røven, så min familie vil ikke have mig med i vandet før jeg får en ny.

  Skal det være en kjole, er det den røde Ava, der står højest på min ønskeseddel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *