Madrid med en 8 årig – er der nogen der har tips?

Tusind tak for jeres hjælp med at finde rejsemål til min og mindstebarnets alenerejse (en tradition vi lavede da den ældste var 8 og jeg tog hende med alene til London. Den næstældste valgte lalandia til hende og hendes fars tur, og jeg var i Paris med den næstyngste.)

I foreslog mange gode ting, og vi gik særligt i dybden med Malaga, Bologna, Alicante og Madrid som rejsemål – og opdagede så at det ville være billigere at vente til første uge af sommerferien, i stedet for påsken. Valget faldt på Madrid, hvor vi fandt et lille hotel op af en stor park, med pool på taget, og morgenbuffet. Budgettet på 5000 kroner for ophold og billetter kunne lige akkurat holdes, men vi skal holde en del igen med hvor mange penge vi brænder af undervejs.

Der ser fantastisk ud på billeder, Madrid, og vi glæder os helt tosset meget!.
Er der nogen af Jer der har tips til aktiviteter i Madrid, med et barn der kan lide smukke områder; at bevæge sig; is; vand; musik; natur; men hader museer, og kun er moderat interesseret i at kigge butikker?

Så smid dem i denne retning, og jeg lover at kvittere med en god guide til byen, når vi har været der!

(Visited 1.206 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Madrid med en 8 årig – er der nogen der har tips?

 1. Der ligger en fantastisk (stor) rosenpark i Madrid. Der kan man gå rundt i ret mange timer… http://www.madridtourist.info/rosaleda.html Retiro parken er også rigtig fin. Kongeslottet også pænt, vi var ikke indenfor, men det er imponerende stadig.
  Plaza Mayor med bjørnen, som man skal røre. Der er ofte optræden og andet gøgl. Gå forbi konditoriet i det ene hjørne og se de flotteste kager (evt. gå ind og smag). Deres mad-marked er også flot og spændende.
  Tjek evt. også denne guide: https://spanienbloggen.dk/madrid-for-begyndere-det-skal-du-opleve/ eller læs mit indlæg om Madrid: http://www.birgitte-b.dk/2016/05/hvordan-er-madrid.html
  Kh. Birgitte

 2. Årh Madrid er skøn! ?
  El Retiro parken er virkelig fin og der er en sø i midten, hvor man kan leje joller og sejle rundt (med alle de andre turister), det syntes vi var ret hyggeligt.
  Og så anbefaler jeg morgenmad på Federal Cafe – vi endte med at spise der alle 4 dage, og jeg husker det som rimeligt i pris. Så hyggeligt sted med store åbne vinduer, hvor man kan sidde i vindueskarmen.
  Ellers brugte vi vist mest tid på shopping, så ikke så mange flere tips herfra ?

 3. Jeg har været i Madrid én gang – som højgravid og sammen med min fodboldtossede mand… gæt selv hvad vi lavede ? Jeg fik dog slæbt ham med forbi kongeslottet og fik derfra et lille kig til Casa de campo, som skulle være et helt fantastisk og kæmpestort naturområde meget tæt på centrum af Madrid. Der skulle være mulighed for at se området på lejede cykler eller fra oven med gondollift. Glæder mig til din guide, da jeg på baggrund af jeres ture også planlægger en alenetur med min pige ?

 4. Madrid er fantastisk! Retiro-parken, som flere nævner, er spændende især i weekenderne, hvor der er gøgl og gang i den. Templo de Debod i Parque del Oeste er virkelig smukt og med en super udsigt. Og så skal I tage en tur i det forholdsvist nye område Madrid Rio, langs Manzanares-floden, hvor der er rig mulighed for at bevæge sig og prøve forskellige legeområder – måske med en afstikker til Matadero, der er et kulturcenter (indrettet i et stort gammelt slagteri) med masser af aktiviteter og ind imellem forskellige markeder med lækkert mad – og måske er I heldige at høre noget god musik i Nave de Música, eller I kan prøve denne her: http://www.mataderomadrid.org/ficha/9988/landscape-for-play.html.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *