Om at være ret meget 2010

“Ai mor, du er simpelthen bare SÅ 2010!” himmeløjnede min yngste af mig da jeg nynnede en eller anden umchi-umchi dansesang, der var mere end to år gammel.

Jeg vidste ikke engang at det var noget man kunne være? Eller at 2010 var så længe siden at man ligefrem kunne bruge det som betegnelse for noget oldnordisk og kikset.

Nå, men apropos 2010, sad jeg og så de mange #tenyearchallenges på instagram, og til sidst fandt jeg og mellempigerne 2009- fotoalbummet frem, for at gyse over hvor meget jeg mon selv havde forandret mig på ti år.

“Der er ikke et eneste foto af mig?” måtte jeg undrende konstatere, efter at have bladret igennem side efter side af fotos med mine, rørende nuttede og bittesmå, tre ældstebørn. Indrømmet: det ER mig der tager flest fotos herhjemme, men at jeg ligefrem havde undgået kameralinsen i et helt år var imponerende. Også selv om de tre udgjorde helt passende og meget fine motiver.

“Hey se! Der er da et billede af dig på bagsiden!” råbte pigerne, og sørme så:

Hvis det her var hvad 2009 bød på rent udseendemæssigt, er jeg glad nok for at blive kaldt “totalt 2010”, for det kan da kun være bedre. Iøvrigt ligner jeg ret meget mig selv – dog er hår mindre gult nu, og tænder mere.

(Visited 552 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om at være ret meget 2010

    • Gør det! Det er ret hyggeligt at have samlet på den måde, og hvis man smider billederne i løbende, er det ikke en stor opgave. De er sådan billedbogskvalitet, så da pigerne var små brugte vi dem også til godnatlæsning

  1. “hår mindre gult nu, og tænder mere” – haha! Her bliver der kun taget billeder med mig, når jeg en sjælden gang snerrer til mand, at han kraftedeme også skal tage billeder af mig. Resultatet bliver at jeg ser hamrende sur ud på de fleste. Måske skulle jeg prøve at vikle mig ind i tape i stedet.
    Hvilken side bruger du til at lave bøgerne? Det lyder smart at kunne smække billeder ind løbende.

    • Har hentet sådan et program ned fra noget der hedder cewe. Har brugt det samme i ti år, så ved ikke om der er andre der er bedre, men synes selv den er nem at bruge

  2. Hahahaha, griner af det med billederne af sig selv 😀 Jeg er nemlig heller ikke rigtig med på så mange billeder … altså undtagen mine selfies. Som jeg gerne tager for at tage pis på alting 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *