Om fødselsdatoer

“Mor, kan du ikke lige skrive at det er rigtigt nok jeg har fødselsdag på mandag? Min veninde sidder her og tror ikke på det, så skriv lige min fødselsdato!” skrev efterskoleungen på messenger i går.

En fornuftig mor kunne have:

1. Bedt hende vise sygesikringskort som bevis

2. Skrevet det ønskede

Jeg skrev dette:


Fulgte det op med billeddokumentation:

Hun syntes det var virkeligt sjovt. Heldigvis er mine unger ret hærdede i sarkasmens ædle kunst.

(Visited 936 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Om fødselsdatoer

  1. Jeg plejer at sige til mine unger at de er købt som samlesæt i IKEA – det er noget jeg har tyvstjålet fra en Steen og Stoffer-streg. Jeg plejer også at sige, det stod i samlemanualen, at de skal ha’ i omegnen af hundrede kys HVER dag, og det prøver jeg at ta’ meget bogstaveligt. Er det nu jeg fortæller, at den mindste stadig spørger om lov til at se manualen?

    • Hvis du klistrer et fem kroners mærke på kan jeg ikke lade være. Mine børn har mobbet mig i årevis med min hang til at rydde netto tilbudshylder, hvis det bare sættes langt nok ned

  2. Åh jeg elsker det! Jeg glæder mig sådan til mine børn begynder at tale samme sprog som mig. Sarkasme. De er 4 og 6 lige pt. Den store bemærkede tørt da jeg sad i vejeb for hende “virkelig FLOT at du sidder der mor!” It is beginning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *