Top ti over nederen lyde – læserudgaven

Hold op – hvor er I sjove!!

Tak for hjælp med færdiggørelse af listen fra i går, jeg har moret mig bravt over jeres fantastiske svar! Mine tre punkter er klart skubbet af banen nu.

En  ny revideret liste, over top ti lyde man bare ved medfører noget slemt må så være:

1. Lyden af alkoholiker der laver gag-refleks i Fakta køen. (Den har jeg ikke selv oplevet, men synes alligevel den topper listen!)

2. Ordet “ups”. Eller som en anden skrev:” når min mand siger FUCK mens han laver mad”. (De ord varsler sjældent noget fedt. Særligt vil man ikke høre dem fra sin frisør eller tandlæge!)

3. Lyden af fejlmeddelelses-alarmen fra vaskemaskinen. Altid spændende, om det betyder “tilstoppet trevlesi” eller “anskaf ny vaskemaskine. (Helt enig! Al elektronik burde forbydes at sige den lyd!)

4. ALT mine unger siger, efter lidt for mange hurtige komplimenter. (Hahaha!)

5. Stilhed fra et børneværelse når der er mere end 1 barn derinde (Oh yes… som jeg husker det, betød stilhed altid noget med at de var opslugt af at tegne på væggene…)

6. Lyden af den stilhed, der opstår, når børn hoster, til de er på nippet til at kaste op, og man så bare afventer, om de stopper der, eller om man skal i gang med opkastrengøring ?(Også noget jeg har al for meget erfaring med selv.)

7. Lyden af skraldebilen kl 6 om morgenen når man har glemt at køre beholderen ud. (Sker for mig HVER gang jeg er alene hjemme en onsdag! Engang blev jeg taget af politiet inat gå rundt og dele skrald ud i folks skraldespande. Som en slags klam julemand. Var teenager og passede min fars hus, og havde glemt skraldebil hver uge, så nu var der top på, der skulle tømmes inden han kom hjem)

8. Lyden af røgalarmen, der er løbet tør for batteri – det sker jo ALTID midt om natten. (Amen!)

9. Lyden af lille dreng der tisser – og tydeligvis ikke rammer kummen. (Nu har jeg så ikke drenge, men kan godt sætte mig ind i det! Lyden af tis, når min babynevø rammer min arm under bleskift er næsten lige så slem;))

10. Den klirrende/raslende lyd det giver når en stor lego bygning rammer gulvet og splittes i atomer som spredes over mindst 20 kvadratmeter. (Man ved bare gråden kommer. Og oprydningen…)

(Visited 790 times, 1 visits today)

13 thoughts on “Top ti over nederen lyde – læserudgaven

  1. Jeg er tandlæge og lærte på studiet, at man ALDRIG måtte sige “ups” eller “hov” eller noget i den dur. Hvis man skal komme med udbrud, skal man vænne sig til at sige “sådan!”

  2. Lyden af et højt neeeeeej fra badeværelset, når manden opdager, at han har glemt at sætte afstandsdimsen på hårtrimmeren og nu har efterladt en stor skaldet plet på ens 3-årige ellers så smukke hårpragt, dagen før første børnehavedag…

  3. Fra i morges; lyden at et kækt “heeeyyp” fra den 2-årige på trappen, efterfulgt af lyden af ens Maren-kop der splintres ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *