Vind gaver til børn fra Coolstuff

Konkurrencen er slut – vinderen blev: Trine F. Tillykke. Jeg sender dig en mail.

Tusind tak for al Jeres hjælp med planlægning af 12 års fødselsdag! Det blev en forrygende menu, med coleslaw, majskolber, sloppy joes der kunne puttes ind i burgerboller, mac n’cheese, og fake fried chicken  – og hjemmelavet ben and jerrys-agtig is, cookies og brownies. Jeg fik ikke taget et eneste foto, da jeg havde travlt med at nutte i mine to små nevøer, men det VAR altså en fin og hyggelig dag!
Vi endte med at give hende 3D doodleren hun ønskede sig, og hun blev vildt glad! Den virker nem at bruge, og hun har været meget opslugt af den lige siden så jeg tror vi godt kan vente os hjemmetegnede fyrfadslys-holdere i julegave – bare en fornemmelse;).

Vind gavekort til Coolstuff
Kender du også et barn der elsker skøre gaver? Så skriv en kommentar nedenfor, med link til hvad du gerne vil købe fra Coolstuff, så trækker jeg en vinder d. 27-9, og vind 300 kr til fri shopping.

Var det mig der skulle vælge, ville Yoda badekåben, Quidditch lampen, lav selv slim sættet eller ballonlampen være mulige favoritter til gaver til mine fire unger – og alle de ting koster under 300 kroner, så der kan endda købes mere!

(Visited 170 times, 1 visits today)

47 thoughts on “Vind gaver til børn fra Coolstuff

 1. Vi elsker sjove sager fra Coolstuff herhjemme og ville om appelsinen landede her vælge:
  https://cdn.coolstuff.com/autogen/preset/aspectThumb/960×720/20052ea261ec8262891a293e67b0f555.jpg
  https://cdn.coolstuff.com/autogen/preset/aspectThumb/960×720/f601d28a61fae9ad16b15724911842d0.jpg
  https://cdn.coolstuff.com/autogen/preset/aspectThumb/1200×900/98c171e9cb574de48599c46bd5ddcab3.jpg
  Alle fantastiske sager:-)
  Godt at høre gaven og dagen faldt i god jord hos jer:-)
  En dejlig sensommer ønskes:-)

 2. Min søn skulle klart have en hue med skæg = nul brokkeri over kolde kinder på cykelturen til skole til vinter. Også en Master Yoda-badekåbe; den er sej ?

 3. Jeg ville spæde lidt til selv, og købe denne her seje popcornmaskine til min kæreste, der både elsker Starwars
  og popcorn! httpsww.coolstuff.dk/Star-Wars-Death-Star-Popcornmaskine

 4. Flamingo-kælken! Min søn hedder Albert og er 5 år gammel. Han er helt vild med “Smuk uden filter” og da vi var på ferie i Italien var der fyldt med lyserøde flamingoer uanset hvor man kiggede hen. Men moren var altså for nærig til at bruge 300 kroner på et oppusteligt plastikdyr. Så kan få en kælk i stedet for ??

 5. Glem børnene; jeg ønsker mig Quidditch til mig selv. Men jeg kan vel også nyde syne af den på min 8-åriges værelse 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *