Postkort fra hunden del 2, skaterhunden

I samarbejde med min næstyngste, producerer jeg postkort fra hunden, til mit store efterskolebarn. I sidste uge var han emo, nu har han skiftet identitet igen – og har bygget om på hendes værelse, som han ellers ikke måtte sætte en pote i….
Yo dude!

Det der emo-pis blev lidt for nedtur, men så faldt jeg over dit skateboard. Wow, jeg er swag på det board, du skulle bare vide! Jeg har bygget en gigantisk rampe på dit værelse, som jeg øver backflips og ollies og andre seje tricks på. Du kan se dem på min youtube-kanal, skaterdude (#link in bio)

Jeg siger dig at tøserne er vilde med mine ordentligt syge tricks, men mit primære mål er faktisk bare at imponere naboens kat. Den fører sig frem på sit nye skateboard, det er virkeligt pinligt for den. Den kan seriøst ingen tricks!

Ses, skaterchick!

High five fra Winniedrengen

(Visited 701 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Postkort fra hunden del 2, skaterhunden

  1. Ved du hvad, jeg sidder og tænker på, at der må være et KÆMPE marked for den type specialfabrikerede kort fra kæledyr, der savner deres efterskolemenneskebørn – jeg tænker I skal tage patent på det omgående. Jeg vil for eksempel godt lige bestille et par stykker til om nogle år, men måske jeg lige skal anskaffe mig et kæledyr først, så. Mindre detalje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *