Test af sære madkombinationer, del 2

Min næstyngste har endnu engang modigt testet forskellige retter, som I læsere påstår I nyder.


Popcorn dyppet i ketchup

A 11 år: “ Mmmm! Det forstår jeg faktisk godt! Altså – lidt godt. Det er ikke så galt som jeg troede. Ketchuppen er sur, og det er godt til det salte. Vil nok foretrække dem uden, men forstår faktisk godt man kan blive afhængig af det.”

stjerner: 3/5

L 8 år:”Adderbadder! Det smager af…lort”

stjerner: 1/5

Popcorn med flødeskum

A 11 år: “ Det smager mest af alt underligt. Det er bare fedt og knas og salt. Det er ret vammelt.”

stjerner: 1/5

L 8 år:” det smagte ligesom ikke af en dyt. Eller en døjt eller hvad det nu hedder.”

Stjerner: 1/5

Rugbrød med jordbær og sukker

A 11 år:” Det smager ret godt! Næsten lige som en æblemad. Ikke af kage, for man kan smage kernerne i brødet, men næsten. Der er godt med sukker på og jordbærrene er også søde. Det er en sommerlækker mad, og første gang jeg tester noget jeg virkeligt gerne vil spise igen!”

Stjerner: 4/5

L 8 år:” Jeg gider slet ikke smage, hvis der er rugbrød i. Jeg hader rugbrød – det ved du også godt! Men må jeg få et jordbær?”

Rugbrød med smør, hamburgerryg og mørk pålægschokolade

A 11 år:” Årh  – det her bliver skummelt! Tanken om kød og chokolade er bare ikke god, og det lugter endda skummelt! Sådan gammelt og vammelt.  Hvorfor sagde jeg dog ja til det her? Mit liv er ikke særligt godt lige nu…”

(smager den)

”jeg er virkeligt forvirret: det smager af både salt og chokolade. Det er mærkeligt man skal tygge så længe, og tanken om det, er stadig klamt. Men på den anden side er begge dele pålæg, så det har de da til fælles… Jeg forstår det ikke helt. Det er som om smagene overdøver hinanden så man kun kan smage dem på skift ligesom. Det gør også at det ikke er helt klamt.”

stjerner: 2/5

Rugbrød med banan og flagesalt

A 11 år;”Hvornår har folk prøvet det her? Det er fucking klamt! Jeg måtte spytte det ud igen. Jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke er fan af bananer, men den der smattede konsistens oven på rugbrød er bare ikke rimelig. Og salten får det til at smage som om den der klamme lille banan bare ligger der og … sveder ud over det hele. Ad! Føj! ”

Stjerner: 0/5

Cherrytomater med sukker

A:” Hmmm… Helt ærligt: hvad tænker folk? Nu skal jeg hygge mig med noget tomat og sukker? Men jeg forstår faktisk godt smagen. Det er ret godt. Tomatsmagen bliver ligesom… blødere i det. Men så længe der findes slik, vil jeg hellere have det som snack! Jeg spiser dog gerne det her igen, hvis nogen serverer det. Måske man endda kan varme set op sådan her?”

Stjerner: 3,5/5

Koldskål med ristede løg

A:” Wow! Det var en overraskelse! Men ikke en god overraskelse! Den der løgsmag er ækel med noget flydende! Som en løg-smoothie! Ligner en slags dessert, smager af… armsvedlugt med tånegle…. Ai det er klammo! Nej tak, siger jeg bare!”

stjerner: -3/5

——

Hun mangler stadig at teste tre af jeres forslag – hvis I har andre sære ting i selv spiser, så skriv dem her under, så testes de med!

(Visited 1.220 times, 1 visits today)

24 thoughts on “Test af sære madkombinationer, del 2

 1. Fyføj der er da også nogle ækle kombinationer imellem. Og så grinede jeg højt her på kontoret (godt der ikke er andre mødt ind endnu) over den lille klamme banan, som ligger og sveder ud over det hele.

 2. Seriøst jeg elsker dine børn. De er SÅ sjove jo? En banan der sveder – det gir’ så god mening?

 3. Jeg vil foreslå følgende:
  Franskbrød med nutella og bananskiver
  Pomfritter dyppet i Softice eller chokolademilkshake!!!
  Æbleskiver i mikroen med paprika på og så herefter dyppet i dressing.

 4. Haha, hvor er dine piger gode 🙂 Jeg ved ikke, om det her kvalificerer sig, men min mand synes i hvert fald, det er underligt. 🙂
  Rugbrød med makrel i tomat og avocado i skiver ovenpå
  Eller rugbrød med leverpostej og remoulade.

 5. Min søn spiser hver eneste weekend følgende mad. Et stykke brød/rundstykke/krydderbolle med smør, lys pålægschokolade, en skive flødehavarti (rund ost), peanutbutter, jordbærsyltetøj og lidt salt på toppen… HVER WEEKEND… Han synes det er verdens bedste mad ??‍♀️

  • Avanceret! Men jeg spiser nu også gerne peanutbutter med cheddar og syltetøj, så synes ikke det lyder helt skørt

 6. Åh, prøv en’ af mine yndlingsresretter fra min barndom: varm mælk med tvebakker og kanelsukker ???
  P.S. Ingen her i familien deler min begejstring ?

 7. Hun er fantastisk er vild med hendes formuleringer, hun har et virkelig fint billedsprog. Armsvedlugt med tånegle er den fedeste formulering jeg længe har hørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *