Om “mors numse” – et tegneserieprojekt, del 2

Del et af tegneserien står i indlægget før dette – gå lige tilbage og læs, ellers giver det næste ikke mening!

Resume’: Luna gik på min ryg, fordi jeg havde ondt i den, og kom ved et uheld til at gå et skridt tilbage… Her faldt hun så ind i min numse, der har adskillige beboere: stakkels mennesker jeg har sat mig på ved uheld i tidens løb. Under en rundvisning (som de andre beboere var meget oppe at køre over) hørte Luna pludselig en lyd…

Min mors numse – del 2”

De andre tager fotos af statuen, mens Luna undrer sig over brummende lyd.

“Øhm, hvad er det for…”        “LØB!”

Løbende fødder, og guiden der råber:”Kom her!”; under et bord.

“Hvad sker der?”       “Det er et prutteskælv”

“Du skal blive her ind til det er ovre”

“Hvorfor?”

“Ellers ville du flyve ud i den store verden”

“Kan jeg komme ud!?!”

“Ja, men det her er den perfekte verden”

”Nej sgu da!” (Og et skub i hans ansigt)

“Tag mig, prut!”

“Det virkede?”

“Hvad virkede?” (Ja, det er så mig)

“Det vil du ikke vide!”

————-

og PS: Hvis man er fan af den kreative tegnemester, så er hun med i en tegnekonkurrence på  Ribenas facebookside.  Hun har tegnet en kande der hælder bær op. Konkurrencen løber frem til d. 10-6, og man kan stemme hver dag. De der stemmer kan vinde et års forbrug af saft.

(Visited 1.072 times, 1 visits today)

23 thoughts on “Om “mors numse” – et tegneserieprojekt, del 2

 1. Hvor er hun bare sej og kreativ og udholdende … det er jo et kæmpe projekt at lave sådan en tegneserie … kæmpe respekt!

  • Ja det tager hende uger, og hun er så omhyggelig. Må have fat på noget ordentligt tegnegrej til hende

 2. Selvfølgelig stemmer jeg på Luna. Har gjort det er par gange, men fint at blive mindet om det igen. 🙂

  Og fantastisk afslutning på historien!
  Særlige yndlings-øjeblikke:
  1. at guiden og de andre mener, at “mors numse” er den perfekte verden – og fortsat er begejstrede for en statue, de må have set mange gange før.
  2. “Tag mig, prut” og det efterfølgende billede med total overgivelse og glæde over pruttens komme.
  3. De løbende fødder
  4. Ansigtsskubbet – en sand facepalm!

  Jamen altså, jeg er så meget fan!

  • Tak for din dejlige kommentar! Glæder mig til at vise hende dem! Også mine yndlingsøjeblikke;)

 3. Har stemt på hende igår men skal så.meget ind og stemme igen. Hendes tegning er klart den bedste af dem alle. Så fin og ren i udtrykket en æstetisk perle.

 4. Wow, jeg er meget imponeret – både over den fine Ribena-tegning og den hysterisk morsomme og skæve tegneserie. Jeg har stemt på hende og vil prøve at huske at stemme de næste dage også! Og jeg hepper på hende! Hendes tegning er klart den bedste.

   • FANTASTISK! Hurra og huttelihut og hvad man nu siger i disse fodboldtider.

    Jeg havde ellers været ved at se på, om man kunne lave et kickstarter-projekt til jer, hvis hun nu ikke vandt, så I kunne komme i Legoland alligevel. 🙂

    • Hvor er du sød! Tusind tak for tanken – men det ville jeg nok have haft svært ved at tage imod. Der er mange andre der har det sværere end os og ville fortjene det mere. Men årh tak, det er simpelhen så sødt! Og det er så sejt og sjovt at hun vandt det!:)

     • Ja, man kan altid finde nogen, der har det værre og fortjener det mere. 😉

      Ikke at jeg ikke sagtens forstår, hvad du mener, og det er på den måde også super, at det blev hendes egen fortjeneste (godt hjulpet på vej af dig og Maren), at hun vandt. Men jeg er jo fan af hende, og fans gør skøre ting for deres idoler. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *