Kiksede gaver læserne har modtaget, del 2

Nogen der mangler de sidste julegaver? Så er her en ny række af læsernes særeste julegaver, som I kan bruge som tjekliste for hvad man IKKE skal købe!

Selv kom jeg i tanke om en kikset gave jeg selv har givet: da jeg var 13-14 år holdt vi jul hos min farbror, og min far gav mig en masse penge og en liste til hvem jeg skulle købe gave til. Et af navnene var på en fjern slægtninge stedbarn (eller noget i den stil), og ud fra navnet kunne jeg ikke gætte om det var en dreng eller en pige. Min far mente det var en dreng på 8-9 år, og jeg købte en fjernstyret bil. Personen viste sig så at være en pige, der var ældre end jeg selv, og hun så noget perpleks ud over gaven…

 

 

Hvis nogle af Jer har flere sjove gavehistorier til listen, så skriv dem nedenfor, eller send det på mail superheltemor@live.dk

(Visited 745 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Kiksede gaver læserne har modtaget, del 2

  1. Den sidste gave jeg fik af min morfar inden han døde var 21 VHS bånd med årets Grand Slam tenniskampe. Jeg er hverken interesseret i tennis og havde ikke en video. Men altså det er jo tanken der tæller. Blev lidt misundelig på min bror som fik et sejt vintage ur og en original Burberry frakke..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *