Ti skøre gaver læsere har modtaget, del 1

Tusind tak til alle Jer der, som svar på dette indlæg, sendte mails og kommentarer om de skørestes gaver I havde modtaget. Det bar virkeligt været sjov læsning! Jeg har fået kommentarer nok til at skrive mindst et indlæg mere, så hvis andre vil bidrage skal I endelig sende en mail på superheltemor@live.dk, eller skrive en kommentar.

Læsernes aparte gaver, del 1

 

 

(Visited 169 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Ti skøre gaver læsere har modtaget, del 1

 1. Jeg ville blive vildt glad for at få et pindsvin…… Selvom jeg nok også vil gøre mig mange tanker om, hvorvidt den var blevet fjernet fra sine unger eller sit tilkæmpede territorium. Min have er for kedelig, til at et pindsvin gider at bruge tid i den.

   • Årh hvor er du heldig, men nej tak; den bor jo i din have, og du skal være glad for din pindgris. Den spiser snegle og andet ulækkert kravl, der forvilder sig ind i din have. Du kan evt. forkæle den med lidt mad, men for alt i verden IKKE mælk. Pindsvin kan ikke tåle mælk.
    Hvis du er heldig (og de og pind ikke har mødt hinanden) har du måske også en frø eller tudse i haven. De spiser også kravl.
    Min have-tudse forvilder sig ind på sommeraftener. Så sidder den dér og ser lidt surmulende og forvirret ud, indtil vi helt tilfældigt finder den, og sætter den ud under planterne igen. Det kan godt være, at min have er enormt kedelig med skrantende planter og meget velvoksent ukrudt; men jeg er meget glad for Tudse, der forhåbentlig når at spise sneglene, inden de finder jordbærrene.

    • Hvor er det nuttet! Vi har ingen frøer eller lignende – ingen vandhullerne tæt på. Men pindsvinet har boet under skuret et par år, og den grynter helt vildt om aftenen

 2. ? Det tager da lidt præstationsangsten for ikke at finde en god gave her om et par uger. Eller rettere; nu bliver mine dårlige gaver jo nødt til at være så dårlige, at de bliver legender…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *