Vind kalendergaver fra www.radbag.dk

Konkurrencen er slut, vinderen blev Gitte Jensen. Jeg mailer dig, tillykke!

Sponsoreret indlæg/konkurrence. Vinderen af sidste uges konkurrence, om Fingerlings, blev frk trut.

Sidste jul fik både jeg og min mand hjemmelavede julekalendere i gave af min moster, hvilket var noget af det hyggeligste jeg har prøvet længe! Selv opgav jeg at lave kalendere til mine egne børn efter bare et enkelt mislykket forsøg, dengang min ældste var 2-3 år. Hun brugte hele December på at være rasende over, at de lokkende gaver kun indeholdt rosiner og klistermærker, og en stor del af Januar på at være morgentrist over at gaveregnen var ophørt så brat. Og siden kom der så mange små søstre, at jeg ikke havde overskud til at gentage forsøget lige der, selv om jeg egentlig synes den slags er hyggeligt.

Nå, men i år gider jeg godt! Jeg var så vild med selv at have en kalender sidste år, at jeg entusiastisk gav mig til at lede efter 96 småting allerede for flere måneder siden, og nu er de fleste af gaverne til pigerne på plads.

Gaverne til hverdagene er småbitte ting: noget småt der kan spises, eller noget til penalhuset – men weekendernes gaver har jeg købt hos fantastiske Radbag.

Min næstyngste har noget med enhjørninge; yngstebarnet bliver lykkelig, når hun ser de Star Wars-dimser jeg har fundet til hende; og de to store får fine ting til værelserne. Jeg glæder mig allerede helt enormt til at se dem åbne gaver!

Nå, er der nogen af jer der sveder over pakkekalendergaver nu? Så har I her chancen for at vinde et gavekort på 300 kroner til Radbag. Alt I skal gøre, er at skrive en kommentar her nedenfor, med et link til en ting I gerne vil eje der fra. Vinderen trækkes næste søndag, d. 26-11.

Radbag har iøvrigt mange gode tilbud på fredag, Black friday, så overvej at kig forbi dem der også!

(Visited 117 times, 1 visits today)

51 thoughts on “Vind kalendergaver fra www.radbag.dk

 1. Mine drenge er vilde med Star wars, så æggebærene er nok deres favorit… jeg har svære ved at beslutte mig, men Tetris lampen er ret skønt!!

 2. Et svært valg vil jeg sige 😛 Så er det godt, man heldigvis kan få lidt flere ting, hvis man skulle være så heldig at vinde 😀

  Den her er i hvert fald på listen: https://www.radbag.dk/flamingo-toiletborste
  Katten, der er afbilledet her, ligner ret godt mig om morgenen, træt og lidt opgivende, og derfor er den passende til min morgenkaffe https://www.radbag.dk/sort-kat-krus 😉
  Og den her er jo bare for nuttet https://www.radbag.dk/sjov-og-spas

  Jeg krydser fingre!

 3. Jeg er bagud på forhånd med adventsgaver, så det ville virkelig lande et tørt sted med sådan et gavekort. Og jeg kan næsten ikke vælge. Ungerne ville elske det hele!

  Sådan en her til søndagsslikket: https://www.radbag.dk/opfyldningsstand-til-slik-my-pick-n-mix
  Nogle af de sjove sparebøsser, fx. ville knægten på 6 år være vidunderligt skræmt/fascineret af denne her:
  https://www.radbag.dk/sparebosse-med-spogelsesmotiv og storesøster ville knuselske denne her: https://www.radbag.dk/kattesparebosse

  Og ja, så er de 300 kr vist godt og grundigt brugt 😀

 4. Damn… der er jo alt hvad jeg ikke vidste at jeg manglede!
  Nu fokuserede jeg på datteren, da hun også er enhjørningefan, så det er dejligt nemt 🙂
  Dog mangler hun ikke rigtigt lamper osv, men så dukkede ham her op:
  https://www.radbag.dk/kamaeleonen-charley
  Vi har en (temmelig gammel) kongepython gående i et terrarie ude i vores gang, som hun gerne kigger på, og hun har selv sagt at når hun bliver stor vil hun have en slange… måske en sej putte kamæleon kan bruges indtil?

 5. Jeg er også svært glad for Star Wars, og ville elske at eje denne (som dog desværre er udsolgt pt.) :
  https://www.radbag.dk/star-wars-stormtrooper-bluetooth-hojttaler

  Mit hjem mangler klart også disse: https://www.radbag.dk/star-wars-r2d2-aeggebaeger
  Eller denne her: https://www.radbag.dk/star-wars-r2d2-kagedase-med-lydeffekter (som jeg sandsynligvis ville åbne og lukke konstant)

  Og så er jeg sikker på jeg ville nyde regnvejr betydeligt mere, og føle mig mindst 10x coolere, hvis jeg kunne iføre mig denne: https://www.radbag.dk/batman-regnponcho på de uundgåelige regnvejrsdage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *