Vind en date, med mig og “Nilens jord”

Konkurrencen er slut – vinderen blev, ved tilfældig lodtrækning, Cille. Tillykke! Jeg sender dig en mail!

Kender I det, at man læser hos sine yndlingsbloggere om deres deltagelse i spændende events, og uanset hvor gode de er til at skrive relevant om det, så bliver man alligevel en lillebitte smule misundelig? Og fantaserer om selv at komme med til sådan noget fancy halløj?
For et halvt års tid siden, var jeg så heldig at komme med til et fuldstændigt fantastisk blogger-event, med Nilens jord, inviteret af to af mine yndlingsbloggere: Elisabeth og Christina.
Jeg er kæmpefan af Nilens jords lækre produkter, og det var superspændende at lære at bruge dem ordentligt, mens vi spiste god mad. Hyggelige damer og god stemning. Klart det hyggeligste blogarrangement jeg nogensinde er blevet inviteret til!

7A694FFB-5BBC-4553-AB82-EF4FCB640991

Bliver du lidt misundelig?

Så er her årets bedste konkurrence, som jeg er helt vildt glad for at måtte dele med Jer: Vil du med, som min “date”, til et lignende arrangement, bare med fokus på hudpleje? Det foregår onsdag d. 22-11 fra klokken 17 til 22, på Østerbro (København). Du får lækker mad, undervisning i brug af produkter, selskab af masser af dejlige bloggerdamer, og en vildt fed goodiebag med hjem!

B2F8D2CF-BA6B-4319-A0BF-E9113E0617C2

Alt du behøver gøre for at smide et lod i puljen, at skrive en kommentar her nedenunder. Ordet er frit, så bare skriv lige hvad du vil, og kryds fingre! Du behøver hverken være ekspert i hudpleje, blogs eller smalltalk, bare kom og vær med, og nyd aftenen!

Jeg trækker en tilfældig vinder d. 1-11.

E91E8CFD-2C40-4579-8631-A56C3E56D9E0

Her er planen for eventet:

– Velkomstdrink og 3-retters menu, på Tony’s, Østerbro.

– Nilens Jord laver en personlig hudanalyse på alle.

– Quiz, med lækker præmie.

– Når aftenen er slut, får man en fantastisk goodiebag med sig hjem, indeholdende produkter der passer til ens egen hudtype.

Nå, hvem vil være min date på denne fantastiske aften? Jeg lover at være nogenlunde til at smalltalke, og ikke sige noget (alt for) pinligt, så du behøver ikke andet end møde op!

P.s.: kommer du langvejs fra, må du godt tage med hjem til mig og sove bagefter.

 

(Visited 66 times, 1 visits today)

82 thoughts on “Vind en date, med mig og “Nilens jord”

 1. Nøj, det gad jeg godt! Er vild med deres produkter! Og jeg er sikker på du er fortrinligt selskab ☺️ Jeg krydser fingre ?

 2. Mig!!! Jeg er en fantastisk date for dig!! Jeg læser mange bøge og kan tale meget og længe om dem, også til folk som ikke gider høre om bøger ? er næsten pædagog og så er jeg sjov og god til at spise! Det lyder som en rigtig hyggelig aften og jeg vil vildt gerne med ?☺? kh Sanne

 3. Øj det gad jeg godt! Jeg er en klovn til det med makeup og bruger det stort set aldrig – men når jeg gør er det faktisk Nilens Jord jeg tyer til 🙂
  Jeg smider et lod i puljen selvom der er laaangt fra det vestligste Jylland!
  Jeg ved ikke om jeg er bedre eller sjovere selskab end så mange andre, men jeg lover at have læst op på overlevelsesmetoder og flugtmuligheder i tilfælde af at zombieapokalypsen rammer midt i arrangementet! 😉

 4. Jeg er sådan cirka en klovn til at lægge make up og jeg kunne så godt tænke mig noget vejledning. Jeg er en generation for gammel til at lære det på youtube så jeg krydser også fingre- bestemt også for hyggeligt selskab.

 5. Must be to event???? Jeg Bruger kun Nilens jord, da jeg har allergi og ville elske at lære at bruge produkterne korrekt. Jeg er dejlig nem at omgås og vi kan helt sikkert finde på emner at tale om?

 6. Jeg tror jeg er vældig godt selskab – men det er ret beset ikke mig, der kan svare på det. Jeg kan blot konstatere at jeg er selskab. Dom i hvert fald stadig inviteres ??. Og så er jeg på 10-årigs niveau mht make up. Og det ved jeg i hvert fald.

 7. Det vil jeg gerne prøve. De må meget gerne lære mig at lægge øjenmakeup på mine tunge øjenlåg – det der globelinje, du ved…

 8. Jeg vil heelt vildt gerne på date både med dig og Nilens Jord 🙂 Har flere produkter allerede, men får dem ikke brugt særlig effektivt. Og midt i min travle hverdag vil det være en tiltrængt oase…

 9. Jeg har et giga mega stort hoved dvs der er masser plads til hudanalyse 😉 og mit store hoved slipper så meget underlig snak ud at det kun vil blive et dårligt selskab. Men jeg kan jo håbe at det bliver mig alligevel?

 10. Mig mig mig! Ikke god til at lægge make-up, men kan ind imellem være underholdende. Jeg tror, vores humor kan minde om hinanden, jeg var fx ved at omkomme af grin over Pippi Langstrømpe på estisk (pippi piksuk)….

 11. Egentlig tænkte jeg først på min 14 årige datter, som er i “JegKanIkkeFåNokMakeUp” fasen. Hun er ung og har fantastisk smuk hud og fantastisk hår, så hun ku komme til at ligne en trillion i en professionelle hænder. Jeg selv har gråt og træt hår, fesen og fedtet hud med pletter, og så vejer jeg 40 kg for meget. Ingen makeup i verden kan redde mig! Men jeg gad måske godt prøve alligevel? Hvis ingen kigger på mig og jeg kan få lov at sidde i et hjørne og gemme mig ?

 12. Det kunne jeg fannerme godt tænke mig. Er sådan en der putter lidt mascara på mandag og fjerner det der klatter under øjnene de efterfølgende morgener. Ville dælme gerne lære det.
  Læser gerne op på zombie afskrækkelsesmetoder, og ville elske at snakke Berlin, børn og bøger med dig. Årh!

 13. Jeg ville så gerne. Er mægtigt selskab og trænger virkelig til nogle tips i forhold hvordan jeg kan lægge en makeup der passer til min alder. Bliver 40 næste år, så lidt fornyelse er nødvendig

 14. Jeg kunne så godt tænke mig at komme med. Nilens Jord har skønne produkter og jeg er flittig læser af din gode og sjove blog.

 15. Jeg gør altid mit bedste, for at være ‘godt selskab’ for dem jeg er sammen med, gør dog ikke ‘køb’ på hvem jeg er.
  Ville være super spændende med en aften i det lækkert selskab???
  Jeg er frisk, selvom jeg kommer helt fra Thy?

 16. Det vil jeg super gerne 🙂
  Jeg er total ude af træning i forhold til makeup og min hud er lidt sart i forhold til hvilke produkter jeg bruger. Så det kunne være virkelig fedt med en hudanalyse og produkter som passer til min hud (og så lyder det rigtig hyggeligt 🙂 )

 17. Ud over at kunne trænge til hudplejetips, kunne det være fedt at gribe med dig i virkeligheden og ikke bare på sidelinjen i blogosfæren ? Så pick me?

 18. Hvem der bare kunne være så heldig at komme på “date” med dig! Jeg krydser mine små fede fingre ?

  • P.S. Jeg lover at læse op på hvordan man forhindrer zombien-apokalypsen og hvis det så alligevel sker, så hvordan man bliver en bad-ass mothertrucking zombiedræber!

 19. Smider ikke et lod i puljen, da jeg ikke er til makeup (eller sminke, som jeg kalder det) og holder til i Aalborg – men vil lige skrive, hvor heldig vinderen dog må være, er sikker på, at du er fabelagtigt selskab.

  – K

 20. Orv det ville dæleme være fedt – jeg er fuldstændig pjattet med Nilens Jord 🙂

  Og mht selskabet, så får jeg at vide at jeg er vildt lattermild, så det kan jeg smide i puljen 🙂

 21. Jeg har gerne villet på date med dig siden dengang, hvor du postede et toiletselfie til en Suedekoncert i koncerthuset. Jeg havde nemlig været til selvsamme koncert og kunne heller ikke dy mig for at tage et selfie ude på deres fantastiske toilet.

 22. Uden at det skal lyde creepy, så vil jeg vildt gerne på date med dig. Men bare så der er forventningsafstemt så jeg sådan en der ikke “putter out” på første date 😉
  Det lyder som et hyggeligt arrangement og fra din blog ved jeg du må være godt selskab.

 23. Ej, hvor en skæg konkurrence. Det gad jeg helt vildt godt. Jeg kæmper stadig i perioder med vild teenagehud, hvilket er depri når man kategoriseres som voksen. Så det gad jeg ærlig talt godt høre noget om og Nilens Jord er lækkert, men sådan noget jeg kun køber når jeg synes der er et forsvarligt overskud på kontoen (læs: meget sjældent). Og jeg er forresten virkelig dårlig til smalltalk så det kunne godt gå hen og blive en semipinlig affære, men det er vel også meget sjovt 🙂

 24. Åhr hvad! Det GIDER jeg godt! 😀 Jeg kunne vist godt bruge lidt vejledning i hvordan man gør. De få gange om året, jeg vover mig ud i det, ligner jeg altid en femårig, der har været i sin mors sminke… Jeg lover også at være nogenlunde til at smalltalke og ikke sige alt for akavede ting. Jeg er til gengæld god til at være en interesseret lytter.

 25. Åhhh, JAAAA! Det ville jo være helt vildt fantastisk! Jeg vil ihvertfald gerne med!

  ps. hvis jeg har kommenteret 2 gange – så er det bare fordi jeg rigtig rigtig gerne vil med (eller fordi computeren drillede lidt)

 26. Jeg vil så meget gerne med:-)
  Jeg er sikker på jeg matcher din humor og vil nyde at lære om hudpleje mv.
  Jeg elsker produkterne og farvegløden fra Nilens Jord.
  Så jeg krydser.
  Et smukt efterår din vej……….

 27. Jeg ville elske at få hjælp til ny hudpleje – jeg trænger til det!
  Og ville elske at møde dig og snakke om overlevelsesstrategier 😉

 28. Jeg smider da totalt et lod i puljen her fra Nåååårjylland. Fordi jeg har tusind ting at spørge dig om, fordi du er en kæmpe inspiration hvad angår alt muligt med børn, bøger, fester, forhold og, ja, liv. Og så jo også pga det halløj med Nilens jord som min aldrende hud godt ku bruge noget af.

 29. Jeg lavede i mine unge dage en to timers udsendelse til Universitetsradioen om ting, der kommer op ad jorden. Jord i hovedet var et undertema, og her kom Nilens Jord naturligvis ind. Det bekendtskab trænger vist til at blive opdateret, og jeg vil rigtig gerne med til en hyggelig aften med sådan noget bloggeragtignoget. Jeg er ikke underlig, er ok god til at smalltalke og så er jeg ret interesseret i hudpleje, selvom jeg egentlig synes, det er lidt pinligt at indrømme.

 30. Som snart 40-årig er jeg begyndt at døje med uren hud, så jeg ville virkelig have godt af det. Desuden er jeg markant sjovere at smalltalke med, end man skulle tro om en offentligt ansat it-chef. Du kan for eksempel høre om dengang jeg var med i et radioprogram, hvilken politiker der var fuld under en afstemning i Europa Parlamentet i 2003 eller andre utroligt sindsoprivende historier. Hvis de ikke er sjove nok, lover jeg også at kunne opfinde løgnehistorier undervejs?

 31. Åh det kunne være sjovt at prøve en tøseaften når man sjældent, som i aldrig, gør noget tøset for sig selv.
  Jeg kan til gængæld bidrage med sort humor og platte vittigheder.

 32. Jeg vil også virkelig gerne med til et så lækkert arrangement, og også gerne møde dig, som jeg har fulgt i flere år nu!! ?

 33. Øj det gad jeg godt! Den der studiestart er virkelig gået ud over min hud og jeg er lidt lost på hvordan jeg lige skal tage mig af det, så det bliver mest noget med at vaske ansigt og komme noget creme i hovedet og så er det det?
  Og så tror jeg at det kunne være virkeligt hyggeligt sammen med dig, med andre bloggere tror jeg det ville være meget mere akavet ?

 34. Jeg ved ikke om det tæller som et lod, men jeg synes min kusine skal med på date. Hun er hårdt ramt småbørnsmor med længerevarende sygdom hos de små, så hun har om nogen fortjent forkælelse. Og så er hun det bedste selskab, på den der ’tisse-i-bukserne-af-grin’-måde /’WTF-er-vi-blevet-ligeså-gamle-og-inkontinente-som-vores-mødre’ ? Jeg tror I ville få en vild sjov aften sammen!

 35. Lige som jeg er begyndt at tage dating op igen, kommer denne mulighed. Det lyder meget mere tillokkende end at være spærret inde på café med diverse mandfolk og skulle lytte til sagaen om den umulige eks (ok, har også været på sjove dates). Jeg smider et lod i puljen til superheltemor-selskab og nye make-up skills.

 36. Det gad jeg godt. Både fordi jeg ikke bruger noget som helst til daglig, fordi jeg dybest set er ligeglad med udseende, men godt gad at prøve noget “produkt” for en aften (har faktisk en læbestift fra Nilens). Men også fordi jeg forestiller mig at det kunne være superhyggeligt at mødes IRL når vi nu har fulgt hinanden på Insta, og jeg elsker at se dine billeder og selv er til den pinlige (mine børn ville sige helt enormt pinlige tager-fåre-kostume-på-til-fest type) side.

 37. Uhh, bare det bliver mig, bare det bliver mig! Elsker Nilen Jord produkter og gad helt vildt godt komme på date med dig!

 38. Åh, det gad jeg virkelig gerne. For deres produkter er seriøst lækre. Jeg har været mega meget fan af Nilens Jord, siden jeg som lille kom hos min Faster. Hun havde en kæmpe krukke med Nilens Jord pudder stående på sit badeværelse. Jeg viste godt jeg skulle holde fingrene fra den, men kunne ikke, så når jeg skulle tisse, så skulle jeg også liiiige lege lidt med den pudder. Så kom jeg ud fra badeværelset en halv time senere. På spørgsmålet: “Nu har du ikke leget med Nilens Jord vel?” svarede jeg “Neeeeeej, overhovedet ikke…” – helt orange i hovedet. Det kunne måske være meget godt at komme med til sådan en aften, så jeg kan lære at bruge deres produkter rigtigt, uden at komme til at ligne en gulerod i ansigtet… 😀

 39. Min hud kunne godt trænge til lidt opmærksom. Og jeg er altid frisk på lækker mad, drinks og pinlige røverhistorier. Og du er i top over gode dates kun overgået af Clooney, Gosling og Obama ?.

 40. Åh, det gad jeg virkelig godt. Sikker på det vil blive en fantastisk sjov aften. Elsker at udveksle pinligheder.

 41. Jaaaa, det er lige noget for mig, der på ingen måde interesseret mig for hudpleje, makeup og den slags, men som i den grad savner en opgradering efter alt for mange år med minus søvn, småbørn om benene og manglende ude-aften-tid med skønne kvinder 😀

 42. Orv, det vil jeg helt vildt gerne. Det er jo en dobbeltpræmie. Jeg synes du er vildt sjov, og kunne godt tænke mig en aften med info og evt upassende kommentarer.
  Nu jeg alligevel kommenterer, så synes jeg dit nye navn er en ret fin opdatering af hvor din blog bevæger sig hen.
  Knus fra en fan der engang lovede dig en syren-stikling. Det gælder stadig, hvis du vil have den.

 43. Uhhh, jeg vil gerne være din date! Jeg er ikke specielt god til det med make-up, men jeg vil gerne være bedre. Jeg har nemlig næsten lige så mange børn som dig. Efter yngste barn startede i vuggestue, er vi rigtig meget syge allesammen, og jeg ligner derfor en meget gammel mand 9 ud af 10 dage på mit spritnye job. Til gengæld er jeg god til “det sagde han/hun også i går” – jokes, så på den måde er jeg en ret god date, hvis jeg selv skal sige det.

 44. Jeg vil gerne med. Kommer alt for sjælden ud og at kombinere det med mad, bloggere og hudpleje lyder som en perfekt kombi

 45. Men jeg er på. Hader at small talke så det bliver nok lidt akavet, men vil gerne høre om hvordan man fodre et 6 årigt barn med Star wars. Får brug for bogen til at passe min baby på 7 mdr. Æske dine piger kan klare den opgave.

 46. Jaaaaa – jeg vil med! Det lyder også voldsomt hyggeligt med sleepover, men af hensyn til familien, tager jeg hjem og sover ?

 47. Altså jeg vil rigtig gerne med. Har fulgt din og andres blog i mange år og vil egentlig rigtig gerne selv i gang med at blogge…men hm. Tøver lidt. Elsker ellers at skrive. Nilens jord var jeg kun hørt godt om og jeg ellers intet om besjtyting, men har på fornemmelsen at Nilens jord måske er lidt sundere end de fleste andre ting, man kan putte i hovedet.

 48. Det gad jeg godt. Min hud har det virkelig dårligt lige pt da jeg ikke får sovet nok og ikke får gjort noget ved min trætte hus – suk. En ny start ville være skønt ?

 49. Jeg kan ikke rigtigt komme i tanke om noget jeg hellere vil.
  Efter jeg er begyndt at lave videoer på facebook (og nu har 1200 følgere – gisp!) er jeg blevet ret selvbevidst om at jeg ikke bruger make up fordi jeg aldrig rigtigt har lært det.
  Gad virkeligt godt lære det – så jeg kunne tænke noget mere på mit budskab og mindre på min fremtoning.
  …og 3 retter på Tony’s i fabelagtigt (og børnefrit!) selskab er jo en drøm

 50. Jeg er vild med den her konkurrence! Og smider hermed mit lod i puljen:)
  Som nyslået 30 årig, gad jeg godt, at der var nogen der fortalte mig, hvordan jeg rent faktisk skulle gøre det der makeup. Har jo gjort det samme siden jeg var teenager (sandhed med modifikationer. Det er uden den isblå glimmer øjenskygge) Og så lyder det som en fabelagtig aften:)

 51. Orv manner, det gad jeg godt! Jeg trænger til lidt forkælelse efter en grum fyring for en måned siden!

  Jeg krydser alt hvad jeg kan <3

 52. Det gad jeg godt være med til, sjældent der er mulighed for selvforkælelse uden børn, når man er alene med fire styk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *