Vind en Playmobil-drage, med unge

Konkurrencen er slut.

vinderen er: grønlandsposten. Tillykke!

Konkurrence/sponsoreret/indeholder affiliate.

Playmobil er fortsat det legetøj min yngste leger allermest med. Både hendes naboveninde og kusine er lige så store fans som hende, og jeg er vild med hvor fantasifulde og varierede lege de finder på, og hvor gode Playmobil er til at udbygge universet med fine detaljer.

Seneste nyheder fra  Playmobil er i serien “Feernes verden”, hvor der er alfer, feer, drager, og alskens magiske væsener.

Mindstemennesket herhjemme har allerede skrevet en fødselsdags-ønskeseddel næsten udelukkende med æsker derfra, og siden hun fik en pakke med dragemor, fe og unge, har hun slet ikke leget med andet.

IMG_2797
Vil du vinde pakken med Playmobil drage med unge ? Så skriv en kommentar her nedenfor med hvem du vil vinde den til, og så trækker jeg en tilfældig vinder d. 15-5. Pakken indeholder både dragemor, unge, fe, hule, grævlinger med unger, rede, blomster, træ og ugle – alt man behøver til en fantastisk omgang leg!

Held og lykke!

IMG_1233

IMG_1234

 

 

(Visited 111 times, 1 visits today)

75 thoughts on “Vind en Playmobil-drage, med unge

 1. Aj, hvor er den sej! Tænker lige, at sådan et sæt kunne være noget for både storebroren og lillesøsteren herhjemme, der i højere og højere grad (heldigvis!) er begyndt at kunne lege sammen.

 2. Aj, den må jeg bare vinde. Jeg har en fuldkommen dragetosset søn på 11 år, han bygger lego-drager, minecraft-drager, køber stofdrager for sine lommepenge osv. Jeg tør ikke vise hanm denne side 😉 Og så en unge med. Han vil hest have at alle dyr har en familie, så nye slags plys- og andre dyr har ingen adgang, før jeg har overbevist dem om at de forbliver singler resten af deres liv.

 3. Åh, jeg kender en sød otte-årig pige, som ville elske at inkludere drager og feer i hendes lille univers!

 4. Ej men altså, når en sætning både indeholder “dragemor, fe OG grævling” da vidste man at det var godt! Jeg vil gerne vinde pakken til min datter, Kirsa♥️?

 5. I mit liv har jeg en dreng på snart 8. Han har på mange måder mere at kæmpe med end han burde og lige for tiden kæmper han ekstra hårdt. Hvis jeg ved at give ham det her fantastiske Playmobil sæt kan bringe timer med glæde og leg ind i hans liv vil det simpelthen gøre mig så glad!

 6. Ville elske at vinde pakken til min kærestes søn, der er besat at både drager og min kærestes playmobil fra 80’erne ?

 7. Jeg vil glæde min niece på 7 år, hvis jeg vinder. Hun er vild med alle slags dyr, men pga. moderens allergi, så bliver det kun til legetøjs-dyr. Kh. Birgitte

 8. Den vil jeg gerne vinde til min datter. Legede selv utrolig meget med playmobil som barn, og synes det kunne være skønt, hvis også min datter oplever glæden ved det:-)

 9. Jeg vil gerne vinde sættet til mine niecer på 4 og 7, for mine egne børn er blevet for gamle til Playmobil. Jeg har selv leget meget med det i min barndom, og jeg er vild med det.

 10. Den pakke vil jeg gerne vinde enten til mine egne drenge på 6 år, eller som en gave til kusinen 🙂

 11. Den vil jeg gerne vinde til min elskede søn Vigge. Han elsker playmobil og det er faktisk det eneste legetøj, der kan holde ham beskæftiget i længere tid af gangen.

 12. Den ville være skøn til min yngste datter Sara, så hun kan lege med, når storesøster leger med sin Lego friends drage! ?

 13. Ej så fint, lige alt det gode til leg og fantasiens verden.
  Bliver jeg den heldige skal mit barnebarn Mia på snart 6 år forkæles hermed:-)
  God dag og hilsner!

 14. Det skulle Milja have! Hun er så glad for den smule play mobil hun allerede har.
  Vi har en stor familie, som er i “vi får allesammen børn” alderen – så der er også et kæmpe arve-potentiale i sådan noget lækkert og holdbart legetøj

 15. Jeg vil gerne vinde den til mig selv… ej, det går nok ikke selvom jeg elskede Playmobil som barn, og jeg gad godt have det store kæmpe Playmobil- dukkehus (jeg er 41!). LEGO go home, siger jeg bare?

  Så hvis jeg skulle være den heldige, så skal det være min kollegas datter på 5, som skal have glæde af legetøjet. Måske jeg bliver inviteret hjem og lege med det en dag?

  KH Anne W.

 16. Min dejlige søn Simon har fødselsdag i juni så det ville være den perfekte gave-han ELSKER alt med PlayMobil.

 17. De to syvårige hjemme hos mig er vilde med feer, drager og elver! De har et Playmobilsæt med feer og enhjørninger, som de leger rigtig meget med, og et sæt med drager vil være et sikkert hit 🙂

 18. Til min søde 4, snart 5 årige unge der vil blive ellevild af glæde over sådan en fin gaveæske!

 19. Åhh den tror jeg min Frida på 8 ville blive glad for. Måske som storesøstergave – er nu 5 dage over termin og især Frida syntes ventetiden er lang ?

 20. Super sejt som garanterer lidt tid til at slappe af med en bog for mor (mig). Jeg vil vildt gerne vinde til min søn Sigurd hvis yndlingsdyr er ugler, drager og edderkopper ?.

 21. Jeg elsker Playmobil! Mine børn har arvet mit fra 80’erne, men jeg må indrømme, der er sket en del siden da ? Så jeg vil da rigtig gerne vinde denne, så jeg kan glæde dem med en nyere version!

 22. Jeg ville elske at vinde sådan en til mine unger. Og lidt til mig selv. Elsker playmobil!

 23. Sikke en dejlig konkurrence. Vil så gerne vinde det til mit søde barnebarn, Silas på 6 år.
  Venlig hilsen
  Silas’ mormor.

 24. Sikke et fantastisk sæt! Det ville jeg elske at vinde til min datter på 2 1/2, der lige straks bliver storesøster. Hun elsker feer og drager i øjeblikket, så det ville klart bringe glæde. 🙂

 25. Jeg ville være nepotistisk og give det til min egen datter på 4, som seriøst trænger til et rehab ovenpå sit Anna & Elsa-trip (hvor mange år kan det vare ved..?!), og det ville være realistisk, hvis substitutterne hed drager og feer, er jeg sikker på. Og så er det heller ikke et sekund for tidligt, at hun stifter bekendtskab med Playmobil, som jeg selv husker som fantastisk fra min egen barndom.

 26. Åh hvor er den fin. Den vil jeg gerne vinde til min datter på 6 som har fødselsdag om en måned:)

  God aften

 27. Årh så fint det er. Det vil jeg gerne
  Vinde og forære til mit lille barnebarn. Lucia?

 28. Jeg har gjort min venindes datter afhængig af Playmobil, så jeg må hellere holde afhængigheden ved lige 🙂

 29. Uha det er en præmie, jeg meget gerne vil vinde til mine 3 børn. Jeg forestiller mig at det vil give flere timers leg og derved dejlig varm kaffe til forældrene ???

 30. Min niece er på samme alder som din datter, og ville blive SÅ glad for sådan en pakke 🙂

 31. Jeg ville vinde den til de børn, der frekventerer huset- for drager er vildt gode til at sætte gang i fantasien 🙂

 32. Vil gerne forkæle min datter Ida på 5 år – hun elsker at lege med storebrors Playmobil, kunne være skønt at forkæle hende med hendes eget

 33. Min Theresa på 3,5 elsker at fordybe sig i leg med figurer og har en vidunderlig fantasi, så jeg er sikker på at sådan en pakke ville hitte på hendes fødselsdag! 🙂

 34. Min datter på 5 år er også stor fan af Playmobil. Hun finder på de skøreste historier og handlinger, når hun leger og jeg elsker, at være med i legen (selvom jeg ofte bare skal være mulvarp eller staldrotte uden replikker!) 🙂

 35. Sikke en fin pakke, den vil jer gerne vinde til storesøster på 6 og lillebror på 3 år! <3

 36. Det ville jeg gerne vinde til min søde datter på 5 – hun er bidt af feer og den magiske verden, og jeg er mere end sikker på at det ville hitte stort!

 37. Det ser da bare mega sejt og rigtig yndigt ud på samme tid.
  Præcis som min datter er, han elsker at gå i kjole, samtidig med at hun elsker at være vild.
  Derfor er jeg sikker på at playmobil med drager og feer vil være et kæmpe hit for Ella der snart fylder 4 år.

 38. Den yngste på 5 vil elske det. Han har netop fået øjnene op for playmobil.
  Han har kun to yderligere ønsker , og det er en loddekolbe / brænder og et pusterør .
  Jeg kan se for mig hvordan sådan et pusterør, ville kunne få os ud af sengen ?
  Ligeledes frygter jeg for mine møbler , hvis en brænder kommer ind i huset. De har værksted i børnehaven, og han kom stolt hjem med et stort ?Stykke træ han havde brændt mønster ned i ?

 39. Det kunne være lækkert at vinde til ungerne i børnehaven hvor jeg arbejder. De er vilde med Playmobil 🙂

 40. Mine to sønner på 6 og 2 ville elske at lege med dette sæt. Playmobil er fantastisk til at bringe dem sammen i leg.

 41. Den vil jeg da mægtigt gerne vinde til mine piger på 7 og 4 som elsker playmobil og måske strengt taget allerede har rigeligt af det!

 42. Jeg vil gerne vinde den til min søn. Han ville elske en drage der kan spise nogle af de min datters prinsesser ?

 43. “Dragemor med unge” – med de tre ord er min datters fantasi allerede sat godt i gang. Jeg ville meget gerne vinde sættet til hende.

 44. Den vil jeg virkelig gerne vinde til min ældste datter. Har lige bestilt en æske playmobil 123 til lillesøsters fødselsdag…det kunne da være så fint hvis der også var en overraskelse til den store.

 45. Håber at jeg kan nå at være med på falderebet for jeg vil gerne forkæle Bjarke og Laura med en ekstra gave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *