Vind 500 kroner til en anderledes mors dag gave fra www.radbag.dk

Konkurrencen er slut – vinderen blev (udtrukket af et par af mine piger): carportognoia. Tillykke! Jeg sender en mail med koden.

 

Sponsoreret indlæg/konkurrence.

Jeg bryder mig ikke om at få blomsterbuketter, og har aldrig gjort det. Det er så deprimerende at få foræret noget smukt og dyrt, bare for at se det lide en slap død i en vase – og alene af den grund havde jeg aldrig forestillet mig at mors dag ville blive noget vi gjorde et nummer ud af hjemme hos os.

Min Ninjaman og pigerne har alligevel fået det indført, og jeg må indrømme at jeg er vild med det – særligt fordi det er den eneste dag på året hvor ungerne af sig selv stopper skænderier i opløbet med et:” sssssh! Det er jo mors dag! Vi skal være søde!”. Det er fantastisk!

Gaver plejer at være en kombination af fine tegninger og et højt serviceniveau, men de kender også min svaghed for sjove gadgets og nørdede dimser, og har flere gange købt noget fjollet, som jeg er blevet ualmindeligt glad for.

D7D7CE6A-4346-41C4-B0CD-C59FDFCD7DBE

Da folkene bag Radbag spurgte om jeg ville lave et samarbejde i forbindelse med mors dag, var jeg heller ikke et øjeblik i tvivl om at det ville jeg gerne – de har virkeligt mange fede, mærkelige, anderledes ting, som jeg selv ville blive meget glad for at få i gave.

Det er mors dag den anden søndag i maj, hvilket jo giver tid nok til at man kan nå at finde noget helt genialt at give i gave i år. Der er både uundværligheder som retro Star Wars kopper, dellede muffins-forme, hovedpuder der kan spille podcasts og musik uden at vække resten af huset og alt for mange alt for fantastiske enhjørnings-tema-dimser. Jeg er fan!

(…og hvis min mand læser med: skærebrættet med “Game of thrones” motiv ville gøre madlavning sjovere. Jeg siger det bare!.)IMG_1187

 

Vind et gavekort til Radbag.
Har du en mor, der – som mig – ville blive begejstet for den slags gaver? Eller har du trang til at shoppe dimser til dig selv? Så er her muligheden for at vinde et gavekort på 500 kroner til Radbag.

Gavekortet kan bruges til alt i butikken, og der er virkeligt noget for enhver smag.
Alt du behøver gøre er at besøge Radbag, og finde det du allerhelst ville købe, hvis du vandt, og smide linket til det her under i kommentarfeltet. En vinder trækkes d. 1-5.

IMG_1181

Er din mor Ninja? Så er det her altså den allerbedste mors dag gave du kan finde!

(Visited 88 times, 1 visits today)

84 thoughts on “Vind 500 kroner til en anderledes mors dag gave fra www.radbag.dk

 1. Jeg har godt nok ikke en mor der ville sætte pris på 500 kr til Radbag – men er til gengæld selv en mor der ville elske det. Har drømt om dette fine Biograf Neonskilt i lang tid, men hverken fået det til jul eller til min fødselsdag med argumentet om “hvor skal den dog stå?”. Jeg ville elske selv at købe den i stedet https://www.radbag.dk/biograf-neonskilt-bordlampe

 2. Med årene er jeg blevet morgensur. Jeg plejer at påstå, at jeg bare er stille om morgenen, men kunne man se ind i min hjerne, ville man opdage, at jeg i realiteten er møgsur og tvær. Heldigvis forsvinder surheden, når jeg har fået en portion morgenmad og en kop kaffe. Her er det, Radbag kan hjælpe: https://www.radbag.dk/morgenmads-dispenser-til-musli-co
  Så den ønsker jeg mig. Jeg har desværre selv afskaffet Mors dag herhjemme, da jeg også hader døde buketter og har et barn, som går i panik af præstationsangst, hvis han skal tegne en tegning. Men derfor vil jeg altså gerne vinde alligevel.

 3. Fantastisk, men svært at vælge 1 ting så håber det ok med et par links.
  min far ville nok grine ganske meget af denne https://www.radbag.dk/den-store-havenisse-massakre
  Og den her har jeg altid holdt af https://www.radbag.dk/kattesparebosse og mums https://www.radbag.dk/candyfloss-maskine og sød https://www.radbag.dk/enhjorning-oplader-til-smartphones
  min mor elsker en god kop kaffe eller te, så denne kop ville være sjov https://www.radbag.dk/raeve-krus ledte godt nok efter nogle gode ting til hendes have, det manglede lidt, ville gerne havde fundet sjove navneskiltet til køkkenhaven m.m. og skilte til havelåge…. men fed side

 4. Den der hovedpude!!! Den er jo alt, hvad jeg nogensinde har drømt om!! For sådan en med stress, er det af og til nødvendigt at lulle sig selv i søvn til en mand, der fortæller om åndedræt (ikke min mand, han snorker bare, og det er sgu ikke så afstressende), men jeg kan aldrig falde rigtig i søvn, fordi jeg sover bedst på siden. Og det kan man bare ikke med hovedtelefoner på! (Der er åbenbart andre, der kender til problemet, hende puden) – så den her skal SÅ meget hjem til mig! One Way or another ❤️

  Tak for at vise mig den ?
  https://www.radbag.dk/musik-hovedpude

 5. I min familie bliver folk altid utrolig skræmte, hvis det er mig, der står for gaverne. Ikke fordi jeg er dårlig til at købe gaver. Men fordi jeg har en absurd kærlighed for sjove, skægge og skæve genstande. Min mor snakker stadig om den kartoffelskræller formet som en dame, jeg købte til hende for 10 år siden, da hun ønskede sig en kartoffelskræller. Og min far nægtede at sætte vinkekatten op i sit kontor, som han vandt i pakkeleg. Den står nu hos mig i stedet. Derfor elsker jeg, at du har det ligesom mig. Så er der da nogle, der sætter pris på de sjove ting.
  Jeg har allerede fundet den perfekte gave til min mor. Hun har allergi, og der er altid lommeletter fremme. Men se lige den her seje skjuler! Den er jo genial!!!
  https://www.radbag.dk/moai-lommetorkaede-holder

 6. Jeg ville dele guldet, og først smide en havenissemasakre i kurven til moren min – det ville være en smuk reminder om hendes fantastiske datter, der har et dinosaur alter ego, og som hader havenisser!
  Og til mig selv, eftersom jeg også er nogens mor, ville jeg købe en mini-vulkan lampe og noget fra enhjørningafdelingen!

 7. glemte at skrive at jeg altså ikke har en mor mere, så jeg bare ville give los og give gaverne til mig selv (eller måske en lille ting til svigermor)

 8. Åh altså jeg ville gerne give mig selv en morsdagsgave fra min datter som fylder 18 lige om lidt. Hun synes jeg er den pinligste mor i verden – særligt da jeg skulle styre øl-løbet til hendes 17 års fødselsdag og mødte op i en Shaun the Sheep dragt 🙂 Så hun ville elske at give mig enhjørningemasken her (nej det ville hun ikke, men det er altså hvad jeg ønsker mig i morsdagsgave) https://www.radbag.dk/magisk-enhjorningemaske

 9. Jeg ville elske at vinde puden der kan spille musik! Den skal bruges når jeg har sove-nattevagter på vores utroligt lydte vagtværelser hvor man kan høre ALT hvad naboen foretager sig..

 10. Pyha, det er for vildt. Jeg er i tvivl om, om det er Enhjørning-heldragten eller Superman-jumpsuiten jeg vil gøre mig bedst i på badebroen efter vinterbadning. Begge dele ville være en succes er jeg sikker på 🙂 Åh, der er også en Chewbacca badekåbe – ej, hvor fedt 🙂 OMG! Jeg ville blive helt rundt på gulvet hvis jeg vand en af dem!!

 11. Min mor rejser en del,så scratch-verdenskortet og vandflasken med dykkeren ville være et hit af en mors dags-gave. Hun er også typen, der går højt op i,at man husker at stille sit glas på en coaster, så de der konstant coasters ville falde i smag. Så kan hun sætte billeder i af sine smukke børnebørn. Ps. Apropos autocorrect foreslog min telefon at jeg skrev “så kan hun sætte billeder i af sine kvæstelser”. Spændende forslag, men ellers tak 🙂

 12. Min mor og hendes mand rejser rigtig meget, og til spændende steder som man måske ikke lige kommer så tit – de har fx for nyligt været i Iran… Hun skulle have denne https://www.radbag.dk/kork-verdenskort, så de kan holde styr på alle deres ture 🙂
  (Og så ville jeg nok købe en til mig selv fra mine unger også, selvom vi ikke rejser helt så meget. Men den er jo flot 🙂 )

 13. Haha, okay jeg har lige set bananparaplyen – den skulle hun også have 😀 Sidst vi var på forlænget weekend sammen havde vi en konkurrence om hvem der kunne købe den grimmeste paraply. (Vi var i Budapest, det regnede og alt havde lukket pga nationaldag… Talk about bad timing!) Hun kom tilbage med en zebrastribet mens jeg fandt en tigerstribet – det blev uafgjort 😉 Så nu skulle hun klart have den FLOTTESTE paraply!

 14. Hehe hvor er det en fin webshop, masser af sjove og skøre gadgets 🙂

  Jeg fandt utroligt mange ting men bla den her er et must til min bonusdatter, som elsker candy-floss:
  https://www.radbag.dk/candyfloss-maskine
  Jeg vil gerne have disse fine coasters og dermed redde vores sofabord:
  https://www.radbag.dk/instant-coasters-bordskaner

  Og vores pige vil elske den her skønne https://www.radbag.dk/diy-stjerneprojektor

  Min mand – tja, han må vente til det bliver fars dag 😉

 15. Der ville jeg kunne finde noget sjovt til mine piger! Mors dag kunne for mig blive – at give dem en lille ekstra opmærksomhed. De er flyttet hjemmefra og startet det voksne liv❤ Endnu ikke mødre❤

 16. Hovedbundsmassageapoaratet ville være perfekt da jeg tit har mange spændinger så drt ville jeg gerne have i mors dags gave da men får jeg ikke da det er manden der sørger for pigernes mors dags gave fra dem og vores økonomi er stram pga min lave førtidspension så gavekortet vilke komme på et tørt sted

 17. Jeg ville bruge gavekortet som et tilskud til denne her helt vildt lyserøde, ENORME oppustelige flamingo: https://www.radbag.dk/kaempe-oppustelig-flamingo
  Min mor har et ømt punkt for flamingoer, skal holde rund fødselsdag til sommer, og hvis jeg kunne have denne klar til Mors Dag, ville festens tema være lagt med det samme – hun ville grine sin røv i laser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *