Vind gavekort til Miinto.dk

Konkurrencen er slut.

vinderen blev: Signe Fokdal. Jeg mailer dig! Tillykke!

Sponsoreret konkurrence.

Hånden op, dem som ikke er færdig med at købe julegaver endnu? Pyha, godt jeg ikke er den eneste!

Vores jul er ellers ret afslappet gavemæssigt: vi er fem børn og seks voksne juleaften, og har aftalt at kun børnene skal have “rigtige” gaver, og ikke for dyrt. Vi voksne giver hinanden brugte eller hjemmelavede ting – men falder jeg over noget fint og billigt kan jeg måske finde på at snyde, for jeg elsker at give gaver!

Jeg har også en gave til en af jer læsere, for her kan I vinde et gavekort på 300 kroner til webshoppen Miinto.dk.

Alt I behøver gøre for at deltage, er at skrive en kommentar nedenfor. Vinderen trækkes d. 21-12.

Miinto har fantastisk mange fine ting, og jeg kan find Emanuel ting jeg selv ønsker mig.
Hvis jeg selv vandt, ville min ønskeseddel fra shoppen fx se sådan her ud:

8dda5230-cad2-40e8-a679-b30d706b2021

Det som adskiller Miinto.dk fra andre klassiske webshops er, at Miinto.dk skaber forbindelse mellem online kunder og over 200 danske fysiske tøjbutikker. Varerne kommer altså her fra fysiske tøjbutikker landet over, frem for et samlet lager. På den måde styrkes de lokale butikker, og man ”shopper lokalt”. Hvorfor handle udenlands, når den lokale tøjbutik kan levere den præcis samme vare til samme pris og vi dermed kan støtte op om de danske tøjbutikker?

Miinto.dk fører 60.000 produkter fra 1.400 brands, som både strækker sig over kategorierne dame, herre, børn, sport, beauty og bolig.

Hvis jeg skulle vælge en julegave til pigerne fra Miinto, kunne det være det her: armbånd til mellempiger, øreringe til teenageren og en kjole til mindstebarnet.

74af088a-6900-4d5c-9926-dac7e9a2fa65

Hvis man står og mangler julegaver, er der netop nu udsalg hos www.Miinto.dk. 
Christmas Sale starter torsdag d. 15/12 kl 12.00 og kører til og med fredag d.16/12 midnat
Hele kampagnen indebærer op til 60% rabat på tusindvis af varer.

(Visited 27 times, 1 visits today)

118 thoughts on “Vind gavekort til Miinto.dk

 1. Jeg vil gerne prøve lykken 🙂 Hos os giver vi kun gaver til dem vi er sammen med – jeg er skilsmissebarn så vi har i alt tre familier. I år skal vi være på den side af min familie hvor der kun er tre udover min mand og jeg, så det er kun tre gaver der skal købes.
  Vi Synes det er en rigtig fin måde hvor man også oplever folk pakke det op man har købt istedet for at have givet en masse gaver væk, hvor man ikke er til stede fordi folk holder jul alle mulige steder med deres nye mænd/koners familier.

 2. Jeg mangler stadig et par gaver, bl.a. til en farmor der ikke ønsker sig noget, hende kunne jeg godt bruge sådan et gavekort til ?

 3. Det er nogle fine ting du har fundet. Tænkte lige på din Hulk da jeg købte gave til min niece, et komplet kagesæt med guld og sølv dust til kager, frysetørrede bær, glimmer frosting på tube, muffinsforme, kageflag som lyser i mørke og et Bieber forklæde med matchede grydelapper:-).

 4. Jeg vidste faktisk ikke, at Miinto solgte fra lokale forretninger. Det er en fin måde at gøre det på. Thumbs up for det, og så vil jeg ellers give mig til at kigge.

 5. Det vil jeg gerne vinde! Jeg er højgravid og ønsker mig lidt nyt tøj, når jeg har født. Noget fra Miinto ville være et hit.

 6. Fin idé med gaverne! Vi har også aftalt at holde det på et minimum mellem søskende i år. Det er alligevel også sjovere at give til børnene. 🙂

 7. Er jo altid en smule presset som fattig studerende, tror helt sikkert jeg kunne finde en lækker gave til min mor på Miinto! 🙂

 8. Vidste ikke at det var sådan den fungerede, selvom jeg tit har kigget der, men det er da smart? du fortjener præmien selv?

 9. Det et sådan lidt et blandet indlæg. For der blev lige en fristelse mere ar modstå. Og det et jo ikke helt let.

  Men sikke da er fint koncept.

  PS. Jeg har halvdelen af gaverne.

 10. Det var da en lækker konkurrence, du har stablet på benene! Det ville pynte gevaldigt hos en kjolegal kvinde på SU ??

 11. Orv, ja tak, det gad jeg godt at vinde!

  Jeg mangler ikke rigtig at købe nogle julegaver, men man kan vel godt argumentere for, at man kan give sig selv en lille julegave, ik’? 😀

 12. Glædelig jul til dig og dine! Kan informere om, at hvis man sjusker lidt med at få sat mellemrum i det, så retter autocorrect det til Glædelig kultveilte!

 13. Det ville være et dejligt tilskud, til en lille julegave til mig selv! Og det er et virkeligt fint koncept, de har på deres side 🙂

 14. Sikke en fin præmie, Miinto har altid lækre og billige ting/tøj 🙂

  Jeg har lige klikket de sidste gaver hjem og så er det også slut for i år 🙂

  Men hvor er det en fin idé at give hinanden genbrug og hjemmelavede ting, det også en dejlig personlig gave 🙂

  Rigtig glædelig december dag ?

 15. Uh hvor fint! Min mand trænger simpelthen sådan til at blive forkælet så jeg ville gå på jagt efter noget til ham

 16. Jeg må indrømme jeg blev færdig med de sidste julegaver igår, men da halvdelen af familien fejre jul i morgen var deadlinen nået tættere …
  God jul og godt nytår.

 17. Er helt vild med den kjole med de sarte farver du har fundet til mindstepigen <3, hvad mærke er det? <3 God jul <3

 18. Sikke en lækker præmie, den vil jeg vildt gerne vinde;-) Og så fint at læse om jeres jul uden gave overflod, bliver inspireret til at gøre det samme;-)

 19. Er på ingen måde færdig med juleindkøb – det ville jo kræve at man var et velorganiseret og struktureret menneske…

 20. De er fantastiske at shoppe hos. Det lækreste udvalg, det er nemt og varen bliver bragt til døren. Jubiii…

 21. Jeg handler selv ofte hos miinto, da de har en masse lækre brands, så et gavekort der til ville være en dejlig julegave at få. Glædelig december, og snart jul! <3

 22. Det havde været en (velfortjent) julegave til mig selv 😉
  Har stået for al jukegavehandlingen i år, så synes jeg fortjener det.
  Glædelig jul til jer!

 23. Uh, det ville være fedt at vinde. Er blevet sygemeldt med bækkenløsning og kommer ikke meget ud nu, så det ville være rart at klare julegaverne (som jeg ikke fik købt inden jeg blev sygemeldt) hjemmefra sofaen

 24. Ville elske at vinde ét eller andet – for en gangs skyld 🙂
  Og vil helt uden tøven bruge hele gildet på mig selv. Tror nemlig kun at gavegevinsten kommer til at indeholde et – af min søn hjemmemalet – krus fra SFO’en.

 25. Hurra for nethandlen, har købt stort set alle gaver over nettet, da det bare virker bedst for mig. Men vil da støtte Miinto fremover, super idé med at være portal for de lokale butikker.
  Kan finde meget derinde til hele familien, – lækre varer!

 26. Det er altid inspirerende og oplysende at læse dine begragtninger over det ene og det andet. Og jeg kan altid godt lide dine anbefalinger, også dem fra Miinto. Det kan være en anelse uoerskueligt at finde rundt iblandt de virkelig mange virkelig fine ting. God jul

 27. Jeg prøver lykken. Og vil rage den grønne kjole du også har valgt til mig hvis jeg er heldig. Og så er der lige noget jeg gerne vil sige.
  For længe siden læste jeg et indlæg, hvor du skrev, at flere var sure over, at dine indlæg nu handlede om sygdom og var alvorlige. Det gad de ikke læse. De ville kun have det sjove. Det rørte mig at læse det, for det sidder stadig i mit hoved….. og det jeg egentlig gerne vil sige er, at jeg nu er glad for, at du vil dele noget af dit liv med os. Både det morsomme og skæve, men også det alvorlige, der gør øjnene våde, at man bliver gjort opmærksom på livets skrøbelighed og gør at man opgiver at være sur og krammer mand og børn lidt ekstra. Det er fedt at du lukker op og lukker os herude bag skærmen ind.
  Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 28. Som snart færdiguddannet-til-akademiker-ledighed på SU, kunne sådan et gavekort bestemt falde på et tørt sted. Men uden at læse alle kommentarerne vil jeg vædde på, at der nok er nogen der fortjener det mere/har mere brug for det end mig.
  Men altså. Hvis jeg nu skulle være heldig, så vil jeg helt klart prøve at glæde nogle andre. Det er trods alt ofte de indtryk, der holder længst 🙂

 29. Dejlig konkurrence. Jeg ender garanteret med at bruge pengene (som tilskud) til et par ufornuftige sko, hvis jeg vinder.

 30. God aften,

  min datter kunne trænge til en ny kjole:-)
  Og jeg synes det er så smart at Miinto er online, men at man kan købe lokalt.

  En glædelig jul ønskes du og familien:-)

 31. Altså jeg mangler stadig nogle julegaver, så jeg vil da vanvittigt gerne vi de her på falderebet. Med vores budget ville den fine gevinst godt kunne dække et par gaver. Yeah!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *