Vind en smuk kjole fra “Dress the bird”

Konkurrencen er slut,

vinderen blev: christina lehnemand. Tillykke!

 

Sponsoreret indlæg.

Det kommer nok ikke bag på faste bloglæsere, at jeg har et blødt punkt for fine, anderledes kjoler – særligt modeller der er lidt 50’er/60’er inspirerede.
Når man, som jeg, er skabt med rigelige former, er det en nødvendighed med kjoler der sidder til de rigtige steder, så de får en bred barm og bagdel, til at tage sig bedst muligt ud.

Jeg bruger en del tid på at drømmeshoppe på nettet, da jeg ikke har råd til at købe tøj så tit, og gerne vil vente med at købe til jeg finder den helt rigtige kjole, som jeg ved jeg kan bruge i årevis.

I min drømmeshoppe-rus faldt jeg for et halvt års tid siden over “Dress the bird“, en århusiansk-baseret netbutik, der forhandler lækre vintage-inspirerede kjoler og andet tilbehør. Jeg har fulgt dem ivrigt siden, på alle sociale medier, og ved allerede, at det bliver der jeg køber mine næste kjoler!

Min favorit-festkjole er af mærket “Miss candyfloss”, som “Dress the bird” også forhandler.
En vildt fin kjole, som jeg har brugt til både et bryllup og nogle gode fester, og bliver glad af at tage på.
img_0179 Her har jeg den på til bryllup.
Jeg er vild med måden skørtet svinger på når man danser. Selv om jeg normalt er en modvillig danser, har jeg danset løs i denne her kjole, alene fordi det føles så fantastisk med sus i skørtet!
Nå ja – den giver også en opsigtsvækkende flot barm, hvilket ikke trækker ned på, hvor lækker man føler sig i den!

Mine største julegaveønsker i år, er denne fine prikkede kjole og cardiganen her, der endda findes i min yndlingsfarve.
img_0512

Og nu til noget jeg har glædet mig til: årets bedste konkurrence!
VIND EN VALGFRI KJOLE FRA “Dress the bird“!
Har du også en passion for smukt, anderledes tøj?
Så kan du hermed vinde en valgfri kjole, eller andet, fra “Dress the birds” fabelagtige butik!
Alt du behøver gøre, er at finde den vare du helst vil vinde, og smide et link til den her nedenfor.
Du bestemmer helt selv om det skal være en festlig kjole, et par skønne sko, en retro skuldertaske, eller noget helt fjerde.
Skriv en kommentar med et link til den vare du ønsker at vinde, og kryds så fingre –  vinderen findes d. 12-11.

Hvis du gerne vil have inspiration til din stil, kan du følge “Dress the bird” på instagram eller facebook, hvor der ofte lægges inspirerende billeder op.

img_0503
Kvinden bag “Dress the bird” er 35 årige Helle Bendsen, mor til to børn, gift og bosat i Århus.
Helle er uddannet Cand. mag i informationsvidenskab, men havde lyst til at prøve noget andet.
For et år siden sagde hun sit job op, og startede netbutikken, og jeg har stillet hende nogle nysgerrige spørgsmål om butikken.

Hvordan og hvorfor startede du “Dress the bird“?:
“Jeg ville lave noget andet og tænkte jeg kunne kombinere min passion for figursyede kjoler med min viden om digitale medier. Og så er jeg i den heldige situation at min mand er fotograf,og kan levere lækre billeder til mig.
I mit voksne liv har jeg altid elsket figursyede “gammeldags” kjoler – nok fordi jeg har smal talje og stor bagdel. Men jeg synes udvalget af den slags er ret begrænset i de fysiske butikker i Aarhus, og jeg har derfor ofte måttet ty til udenlandske webshop. Dels er fragt og returfragt dyr – dels synes jeg ofte de har dårlige produktbilleder, så man bliver i tvivl om man køber katten i sækken.
Jeg fik ideen til netbutikken i oktober sidste år og i november sagde jeg mit job op. I februar var jeg på messe i london hvor jeg købte en hel masse varer og 18. marts i år blev “Dress the bird” en realitet!
Så det er gået ret stærkt:)”
img_0514
Hvad vælger du varer ud fra?
Her i starten vælger jeg bare fuldstændig ud fra min egen personlige smag og håber at der er nogle derude der deler den. Jeg kigger ikke ret meget på modetrends. Jeg vil gerne sælge kjoler som ikke bare går af mode efter et år eller to. Det meste af det tøj jeg vælger ud, er også noget der kan bruges til hverdag. Jeg har ikke så mange af de helt vilde 50’er-kjoler. Jeg vil gerne have at det passer ind i en almindelige garderobe, så man ikke føler sig som en omvandrende temafest. Og så kigger jeg meget på om kvaliteten er i orden. Jeg gider f.eks. ikke gå i kjoler og skjorter i 100% polyester. Så det køber jeg heller ikke hjem til shoppen – selvom det nogle gange betyder at jeg siger nej til nogle virkelig fine ting.
img_0516
Hvordan går du selv klædt?

“Jeg går jo selvfølgelig meget i det tøj, jeg selv sælger. Jeg går i kjole eller nederdel 90% af året, tror jeg. Og så elsker jeg farver – jeg har meget få sorte ting i mit klædeskab.
img_0513
Hvor ser du din shop udvikle sig hen?
“Mit næste projekt er at få et kontor i byen hvor jeg også kan have lager og showroom. Jeg vil gerne give kunderne mulighed for at komme og prøve tøjet f.eks. en gang om ugen eller noget i den stil. ”
img_0515

(Visited 154 times, 1 visits today)

244 thoughts on “Vind en smuk kjole fra “Dress the bird”

 1. Ååhhh fantastisk konkurrence!! Jeg har en kæmpe svaghed for vintage-inspirerede snit. Jeg synes virkelig det gør noget godt for de fleste kropstyper. Jeg har virkelig lært at holde af mine former efter jeg opdagede 50’er snittet 🙂
  Ejer derfor ikke et par bukser den dag i dag. Derfor ville denne her prikkede sag være den perfekte hverdagskjole: http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/prikket-50er-skjortekjole-med-swingskort-og-baelte

 2. Ih, jeg er vild med den butik. Desværre er det så pebret prismæssigt, at jeg som hjemmegående husmor slet slet ikke kan være med. Netop derfor er jeg simpelthen nødt til at prøve lykken her. ?
  Jeg kunne købe mig helt fattig på hjemmesiden, men hvis jeg er heldig at vinde her, tror jeg nu alligevel, jeg ville vælge et par lækre sko som disse:
  http://dressthebird.dk/collections/sko/products/flade-chelsea-boots-cognac
  Sko er ofte det, jeg sparer på, for at få råd til f.eks. bukser. ? De sidste 4 år har jeg haft ét par meget hullede converse og ét par Nike Free, fundet i en glemmekasse, at gå i. Nu har jeg netop købt et par gummistøvler, som også skal gøre det ud for vinter- og forårsstøvler. ?

 3. Fantastisk konkurrence! Og lækkert site:)

  Hvis jeg kunne vinde noget fra dress the bird skulle det være denne http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/klassisk-swingkjole-med-v-udskaering-og-laeg-ved-brystet-petroleum
  Så vidt jeg kan den fine kjole du har på, men bare i petroleumsfarve.

  Jeg ville dog ikke vinde den til mig selv, men til min rigtig gode veninde, som med sit røde hår ville se knaldgodt ud i denne kjole. Selvom det har været et hårdt år for hende, er hun der altid for mig. Og med en meget stram økonomi ville hun aldrig selv give sig lov til at købe så dyr en kjole.

  Så jeg ville elske, hvis jeg kunne glæde hende med en kjole der lige er hendes stil og noget som hun normalt aldrig ville turde kigge efter.

  /Heidi

 4. Shit. .. dw har vist fået en ny fast følger den butik. Og jeg bor endda i Aarhus

  N,å, men jeg er projekt ansat et par måneder endnu. Derefter arbejdsløs . Skal jeg min købe kjole nu fordi jeg har løn. Det virker så kedeligt at gemme til dårligere tider

 5. Dressthebird.dk er mit favorit kjole-købe-sted og 90% af min ønskeseddel består af kjoler og sko herfra. Jeg er nemlig lige som dig en ihærdig drømmeshopper og kan bruge ufatteligt meget tid på at finde den helt rigtige kjole. Og på dressthebird.dk finder jeg altid noget, jeg godt kunne tænke mig. Især denne lækre sag, som er perfekt til hverdag og fest: http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/morkebla-skjortekjole-med-sma-hvide-heste

 6. Æææææv… har længe ønsket mig disse smukke bukser, men i blå og i str. M og kan ikke finde dem længere. *suk* http://dressthebird.dk/collections/bukser/products/30er-inspirerede-bukser-med-hoj-talje-og-traeknapper-burgundy

  Så vil jeg i stedet ønske mig at vinde denne søde kjole ( i virkeligheden går jeg også mest i kjoler 😉 )
  http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/klassisk-swingkjole-med-v-udskaering-og-laeg-ved-brystet-navy

 7. ? Skrev min e-mail forkert. Hvor dumt er det. Så dette er bare et lille ps/ rettelse. Håber det er ok?

 8. Uha, det er godt nok svært at vælge imellem alle de fine ting! Efter alle de andre pigers kommentarer så lyder det til at 50ér snittet er ret godt til min figur også! Det må da prøves og derfor håber jeg at kunne starte med denne skønne sag, den ville være helt perfekt til julefrokoster og nytårs:-)

  http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/morkebla-50er-kjole-med-lommer-og-laeg?variant=30740102026

  Måske hvis jeg turde så ville jeg ønske at vinde denne:
  http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/bla-50er-kjole-med-badudskaering-og-matchende-baelte

  Tak for indlægget og tak for konkurrencen!
  Katja

 9. Helt fantastisk kjole…
  Som jeg tidligere har sagt til en veninde: “Og der er fugle på !!” – sagt med meget stor begejstring 🙂 Vil være super til både mors 60års fødselsdag fest og til julefest med Århus Lindy hoppers:)

 10. Jeg er splittet. Der er så meget godt at vælge mellem, men meget lidt amme-egnet, så enten skal jeg gå efter at vinde noget, jeg kan bruge om et års tid eller også skal jeg vælge noget, som kan bruges både med og uden amme-babser.

  Jeg går efter det sidste, og krydser alt hvad krydses kan for, at jeg vinder denne smukke cardigan. Den ville kunne peppe de fleste barsels-outfit op, tænker jeg.
  http://dressthebird.dk/collections/toppe/products/fintstrikket-cardigan-med-hulmonster-bordeaux

 11. Jeg er fuldstændig forelsket i den bordeaux kjole fra Emily and Fin, og er helt pjattet med prislejet også – da kjolen dog ikke er i min str. XXL – ja! Jeg er en af de rundere tøzer, hvor det virkelig kan være en udfordring at finde noget, der lever op til standarden…Men det næstbedste må være denne smukke grønne sag fra Miss Candyfloss. http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/klassisk-swingkjole-med-v-udskaering-og-laeg-ved-brystet-petroleum

 12. Wauw for en præmie!!! ? Jeg har længe været forelsket i flere af deres produkter. Faktisk har jeg både et par bukser, en kjole, et par sko og en taske på min ønskeseddel. ? Defor er det også mega svært at vælge én ud! Men især denne kjole er da bare helt fantastisk – og hvor ville jeg elske at hoppe i den når kroppen har smidt det sidste baby-fedt. ☺️
  http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/prikket-skjortekjole-med-pencilskirt

 13. Uhhaaa, det er så svært at vælge èn frem for andre… men jeg er helt tabt i denne:
  http://dressthebird.dk/collections/toj/products/kjole-med-lange-aermer-og-krave-pretroleum-med-lyserode-fugle

  Den er så fin og smuk!
  Mit valg er udfra, at jeg gerne vil turde gå i andet end “det sikre” sorte, og vil samtidlig gerne være lidt mere feminin, men stadig tilpas afslappet. Det er jeg sikker på, denne fine kjole er en rigtig god start på 🙂

 14. Denne konkurrence er som sendt fra himlen! Jeg har i flere uger kredset om den fineste kjole på netop Dress The Bird. Opdagede forretningen, da Leonora Christina Skov for lidt siden skrev om sin nyvundne butiksforelskelse – og det smittede! Men jeg er på SU og julen er om hjørnet, så det ville være fantastisk at vinde den i stedet. Det er denne fantatiske sag fra mærket Emily and Fin: http://dressthebird.dk/collections/kjoler/products/morkebla-50er-kjole-med-lommer-og-laeg .

  Og hey, tak for en skøn blog. Jeg har fulgt trofast med siden jeg var 16 år tilbage i 2011 og det har jeg ikke i sinde at lave om på. Tak for herligt sprog og inspiration!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *