Vind to sjove brætspil, til hele familien

Konkurrencen er slut!vinderne blev: Janne D, Linemor og Louise. Send mig en mail, så sender jeg spil!

sponsoreret indlæg
Vi har efterårsferie denne uge, med planer om at slukke alle de små skærme, og lave noget sammen hele ugen. Der går alt for ofte individuel stenen tablets/telefoner i hverdagen, og vi var alle seks enige om at sådan skulle hele ferien ikke være.

Da PlusBog spurgte om vi ville teste deres nye koncept med brætspil til gode priser, sagde vi derfor hurtigt ja tak – og vi har spillet dagligt siden ferien begyndte!

Der er intet så hyggeligt som at mødes over et brætspil, med børn og venner, og vi har hygget os rigtigt meget med det. Det bliver klart noget vi vil huske at gøre, også når ferien slutter!
img_0490

GÆT EN TEGNING er et vanedannende spil, hvor man skiftes til at tegne noget resten skal gætte. Konceptet er enkelt at finde ud af, og selv om det anbefales fra 10 år, kunne mindstebarnet på seks sagtens være med, hvis bare hun fik lov til at tegne noget fra navneordskategorien hver gang.

Vi har spillet det et utal af gange allerede, og det er så sjovt, at det ikke betyder noget hvem der vinder.

Man kan også spille spillet uden børn, det er lige så sjovt for voksne alene.
img_0492
I weekenden skal vi i sommerhus med min fætter – børnenes yndlingsonkel – og hans smukke kone, og når ungerne sover, skal vi formentlig spille DET DÅRLIGE SELSKAB der er et af de absolut sjoveste voksen-brætspil jeg nogensinde har prøvet at spille.
Det er den danske version af “cards against humanity”, og det er altså ubetaleligt sjovt at spille, med lidt rødvin i glasset og gode venner – men ikke egnet for børneører, da det er noget så upassende og surrealistisk!

Det er et morsomt selskabsspil jeg sagtens selv kunne finde på at give i julegave til venner og familie.
img_0495

Har I lyst til at vinde to gode spil? Hele tre af Jer kan vinde to spil hver, der kan give gode stunder for børn og voksne.

Alt du behøver gøre, er at skrive en kommentar her nedenfor, og linke til et spil fra Plusbogs store udvalg, som I gerne vil anbefale til andre.

De tre heldige vindere trækkes d. 1-11, og modtager spillene lige til det mørke efterårs hyggelige indendørs stunder.

Mit næste spilkøb bliver dette spil, som jeg har hørt meget godt om, og som koster sølle 99 kr hos PlusBog.
img_0496

Om plusbog:

Plusbog har arbejdet målrettet på at gøre bøger tilgængelige for så mange som muligt gennem store rabatter – og nu udvider konceptet til også at omfatte brætspil.

Det betyder, at man fremover kan få alt fra klassikerne som ”Ludo” og ”Stratego” til de nye spil som ”Skæg med bogstaver” og ”EGO” med 40-50% rabat. Plusbog vil hermed give mange flere børn og voksne mulighed for at opdage glæderne ved det positive samvær og læringen omkring brætspil.
Andreas Dirksen, direktør for Plusbog.dk siger om det nye tiltag: ”At spille brætspil udvikler essentielle færdigheder for livet, lige som læsning også gør. Udover at give familien nogle fantastiske hyggestunder, så udvikler brætspil dine sociale færdigheder, som du ikke får i mobilens eller tablettens blå skær. At se hinanden i øjnene og lære, hvordan man skal håndtere at blive slået hjem og vente på sin tur, er essentielt for børns udvikling. Prisen spiller en afgørende rolle for mange mennesker, og derfor tilbyder vi spillene til en pris, hvor langt de fleste kan være med.”
Med Plusbogs lancering af brætspil med markante rabatter får endnu flere nu chancen for at opdage og genopdage klassikerne og de nye spil til børn og voksne.
img_0498

(Visited 80 times, 1 visits today)

70 thoughts on “Vind to sjove brætspil, til hele familien

 1. Jeg anbefaler Afrikas Stjerne – http://www.plusbog.dk/spil-afrikas-stjerne-7312350127096/ – til trods for at jeg ikke selv har spillet det i en halv menneskealder og sidste gang manglede Afrikas Stjerne, så det var lidt af et antiklimaks. Men jeg husker det som hyggeligt og ældstebarnet kom hjem fra fritten en dag og proklamerede, at ‘det var det bedste spil nogensinde, altså næst efter Twister’. Hun er godt nok kun 7 år og har meget at lære endnu, men er stor fan af entusiasmen 😉

 2. Ha, jeg læste en artikel om cards against humanity – fed sort humor men ikke for børn. Tror også mine unger ville elske gæt en tegning 🙂

 3. Fantastisk konkurrence ??
  Jeg ville helt klart også anbefale ‘Det dårlige selskab’ (som festspil), prøvede det i sommers og det er simpelthen så sjovt selvom det er så simpelt ??☺️

 4. Sequence er SÅ sjovt!
  Vi har spillet det med oldeforældre, mormor, onkler, fætre og venner i et sammensurium af aldre og ALLE hyggede sig og kunne være med.
  Lidt ligesom yatzy og lignende kan man hygge sig uanset om der er ro til dyb koncentration eller den står på snak og hygge.

 5. I sommerferien rodede min søn på 8 år i nogle kasser med mit gamle legetøj og fandt et tudsegammelt Afrikas Stjerne-spil, hvor nogle af juvelerne var blevet væk og erstattet med hjemmetegnede udgaver på de hvide brikker, og hvor spillepladen var gået lidt i stykker. Instant flashback til lange eftermiddage efter skole, hvor Hanne, Henriette og jeg tævede hinanden i Afrikas Stjerne, mens vi drak kvæde-te og snakkede om drengene fra klassen…
  Trods spillets noget miserable udseende, har vi spillet det meget herhjemme i år. Det er et sjovt spil, som ikke varer længere, end at en dreng med krudt i røven kan holde ud at sidde stille og koncentrere sig til spillet er færdigt.
  Jeg anbefaler http://www.plusbog.dk/spil-afrikas-stjerne-7312350127096/

 6. Herhjemme elsker børnene også at spille og særligt hyggeligt er det når de voksne er med. Børnealfabet kan klart anbefales, de to på 7- 9 år kan sagtens vinde når vi spiller på den side hvor der er fortrykte ord.

  Knuz Anja

 7. Nu har vi selv prøvet “Gæt en tegning” hos et hold venner, og vi havde ualmindeligt sjovt 😀 Det spil får simpelthen grinet frem i alle, og specielt hvis man ikke er så god til at tegne 😀 http://www.plusbog.dk/spil-gaet-en-tegning-6416739532615/
  Det kunne være dejligt, hvis vi kunne få grinet lidt igennem her i familien, da det sidste stykke tid har stået på lidt for meget arbejde, og alt for lidt grin og hygge.

  Kh Rikke

 8. Jeg vil anbefale Børne Alias: http://www.plusbog.dk/spil-alias-boern-6416739531809/
  Man er 4 spillere, 2 på hvert hold. Der er en masse kort med billeder af dagligdags ting på (hest, vaskemaskine, tallerken, diverse værktøj og alverdens andre ting). Den ene på holdet skal forklare hvad der er på kortet og den anden skal gætte. Der følger et timeglas med, så man kan holde styr på tiden. Man får 1 point for hvert rigtigt gæt og -1 point hvis man har opgivet af forklare ordet (det må man gerne) eller hvis man er kommet til at sige en del af ordet. Man rykker rundt med en brik på en spilleplade og det hold der først når i mål har vundet.
  Det er et super spil til mindre børn. De skal lige lære det der med at forklare “rundt om” et ord uden at sige en del af det. Vi har også spillet det to eller tre, uden spilleplade, men bare skiftedes til at forklare ordene til hinanden, det er også sjovt.

 9. Jeg må indrømme, jeg ikke har spillet meget spil i mit voksenliv, men min søn er nu i en alder, hvor vi kan begynde at spille med ham, så faktisk er der allerede købt flere spil ind til adventspakker og julegaver ? Så to ekstra vil da være kærkomment ? Som barn hold jeg dig selv meget af dette: http://www.plusbog.dk/spil-afrikas-stjerne-7312350127096
  Og tak for en rigtig god blog, altid en fornøjelse at læse dine indlæg!

 10. Jeg elsker også brætspil (og kortspil og gambling, haha), både i selskab med børn og varm kakao, og også i høj grad med sjove voksne som drikker vin og drinks i farlige mængder. Et spil jeg både spiller med børn og voksne, og som både er sjovt og alsidigt er: http://www.plusbog.dk/spil-den-lille-ordquiz-5704029000397/
  Men tænker jeg snart skal ha fingrene i Codenames, det lyder da for fedt! God søndag:-)

 11. Helt klart afrikas stjerne gode minder fra batndommen det bkev slidt i stykker hihi og nu synes mine egne børn det er sjovt og spørger titbskal vi ikke spille afrikas stjerne ok suk suk. En er jo alligevel så hyggelugt og vanedannende selvom den yngste bliver sur når hun lander på en røver hihi

 12. Codenames kan anbefales. Min ældste på 14 fik det til sin fødselsdag i sommer. Hun er en spillefugl, men dette fangede os alle sammen. Også lillebrorens på 7 kan være med – med lidt hjælp. Til jul har mellemdatteren sagt at i år ønsker hun sig altså stadig Partners, så det skal jeg da have fat på
  http://www.plusbog.dk/product/search/?q=Partners

 13. Jeg kan anbefale ALIAS: http://www.plusbog.dk/spil-alias-6416739531625/
  Jeg spillede det for et par uger siden, og stor var jublen (hos mig selv og hos mit hold), da jeg i første runde nåede min egen stak igennem med alle rigtigt bevarede, FØR uret ringede!
  Skal vi være lidt pædagogiske, så er spillet, udover at være sjovt, også ret godt til at øve sig i at gøre sig forståelig; du er nødt til at lære, hvilke typer hints dit hold forstår, kort og klart, hvis I skal vinde. Det duer ikke, at du bruger al tiden på at finde det smarte, finurlige synonym, som ingen genkender, men som får dig til at fremstå klog, og det duer heller ikke med lange, indviklede forklaringer, når tiden er kort.
  Faktisk er det da det perfekte spil at gi chefen i julegave, tænker jeg lige…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *