Om gamle blogindlæg, september

Jeg har igen hygget mig med en tur tilbage i bloggens arkiver, og har fundet frem til hvad jeg foretog mig i September de sidste fem år.

 

I september 2011 var jeg ved at indkøre mindstebarn i vuggestuen, og syntes det var stramt at når hun gav mig den kolde skulder. Vi endte med begge to at blive rigtigt glade for vuggestuen, og jeg savner indimellem den hyggelige tid der.

image

I September 2012 plagede mit barn om at få en gammel dame.

I september 2013 holdt jeg blogpause i et halvt år.

I september 2014 havde jeg en fire årig Museums-ekspert.

I september 2015 skrev min telefon en upassende SMS til en kollega og jeg overhørte noget i bussen om moderkager.

(Visited 61 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om gamle blogindlæg, september

  1. Den morsomste autokorrektion oplevede jeg, da jeg sad og sms’ede med en strikveninde, og hun betroede mig, at hun ville lave en dildo. Midt imellem de højlydte hahaha’er fik jeg spurgt om den skulle være af kradsuld! Svaret var: jeg mente doodle! Den har jeg moret mig meget over siden.

  2. Hej 🙂 Kigger desværre forbi lidt for sporadisk, men kom til at tænke på om I nogensinde fik en hund? Eller en gammel dame?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *