Om forandringer

Det her har jeg foretaget mig i det meste af min fritid den sidste uge:

_20160826_093422Badekarslæsning – verdens bedste hobby!

Jeg kan ikke komme i tanke om andre måder hvor på man kan kombinere to former for nydelse så sublimt – det skulle da kun være hvis man måtte spise chokoladeskildpadder under sex.

(Men den slags opfattes åbenbart som uhøfligt af ens partner. Har jeg hørt. Fra en ven..)

Bogen, Amy Schumers selvbiografiske essaysamling:” Pigen med røvgeviret”, modtog jeg et anmelderekesmplarer af fra forlaget, og det var en meget velkommen distraktion fra alle mine hvad-skal-jeg-dog-gøre-med-mit-arbejdsliv-klynketanker, som jeg også nævnte lidt om for nyligt.

Amy Scumer kommer iøvrigt til København på Fredag, og der er vist stadig billetter, hvis man har lyst til at se hende live. Jeg skal derind med min veninde Maren, der gav mig billetter i fødselsdagsgave, og jeg glæder mig helt enormt!
Bogen har mange utroligt underholdende passager, men den kunne godt have brugt en grundigere redigering, for at blive skarpere i sine pointer. Der går lidt ligegyldig sniksnak i den nogle steder, hvilket er ærgerligt.

Nå, det med arbejdskrise?
Jeg sagde mit job op i går!
Er helt stakåndet over hvor hurtigt det gik, fra en nagende fornemmelse af ikke at være helt glad eller føle mig udfordret nok på arbejdet, til jeg pludselig stod med nyt job på hånden.

Jeg er totalt glad for mine kolleger – og det var tæt på at trække en tudetur da jeg fortalte dem det – men det bliver også spændende at skulle noget helt, helt andet, langt fra min comfortzone.

Da jeg torsdag aften fik opkaldet om at jeg fik stillingen, drak jeg af befippelse et glas vin så hurtigt, at jeg satte mig ved siden af toilettet da jeg skulle tisse… Så sad jeg der, med bar røv på fliserne, og følte mig ikke helt som en der var godt nok klædt på til jobskifte.

Har heller ikke rigtigt sovet siden, fordi jeg er den vildeste kylling når det kommer til forandringer.

Det er kun et etårigt vikariat, hvilket faktisk passer mig udemærket, for så kan jeg bruge det år på at overveje, hvad det egentlig er jeg vil med mit liv.

Jeg har overvejet at finde noget deltid, hvor der er tid til at jeg enten kan skrive mere seriøst ved siden af, eller videreuddanne mig.

Det var den update. Nu må jeg hellere smutte igen – det badekar fylder jo ikke sig selv, og jeg mangler stadig at læse et kapitel.

(boglink er iøvrigt affiliate og bog sponsoreret – indlæg er ikke sponsoreret)

(Visited 62 times, 1 visits today)

25 thoughts on “Om forandringer

 1. Wauw! Stort tillykke! Jeg er imponeret over at du i den grad trodser alle tryghedsbehov og comfortzones – jeg overraskes til stadighed over at den slags er muligt, men jeg er også personligt verdens største kylling. Eller den mindste, nok, for hvis jeg var større, havde jeg muligvis større nosser også. Altså bortset fra, at jeg er en pige-kylling. You get the point…

 2. Ej, hvor spændende! Det glæder jeg mig til at høre mere om 😀
  Synes også bare du er sej, fordi du reagerer på din mavefornemmelse. Du får det til at se så nemt ud, det er jeg sikker på, det ikke er – jeg ville ønske, jeg turde springe ud på dybt vand på den måde 🙂
  Pøj pøj!

 3. Kæmpe tillykke!! Og så lederjob. Egentlig fint lige at snuse til det, hvis det (måske) er den retning du vil. Her er ambitionerne lidt mindre og går mere ud på HVORDAN F… MAN FÅR TILSENDT ANMELDEREKSEMPLARER? ?…

  • Du må gerne låne mit? Jeg føler mig også meget, meget heldig – lejlighedsvise gratis bøger er det bedste ved en blog!;)

   • Det er nemlig helt fantastisk. Må skrive nogle flere boganmeldelser på min blog. Læser jo i hvert fald en bog om ugen så jeg må kunne tage mig sammen. Og det vil jeg bestemt meget gerne.

 4. Jeg bliver så glad af at læse din blog. Her kalder vi det “no-brainer” læsning. Og det er SÅ skønt og afstressende. Lykke til med det nye arbejdsliv!

 5. Hvor er det dejligt at du ikke bare lytter til din indskydelse, men at du også tør give efter for den. Men gad vide om et svært år ikke også virkelig understreger vittigheden af, at være glad sådan allround? Taget i betragtning hvor mange timer man spenderer på sit job, er det jo sindssygt vigtigt at det på et eller andet plan giver mening at være der.
  Kæmpe tillykke med at du trodsede tryghedsnarkomanen og at du begiver dig ud på eventyr i ukendt land.
  Kh den deltids-offentlige ansatte, der leger iværksætter ved siden af:)

 6. God fornøjelse med nyt job 🙂 Og tak for dine bogtips – jeg har lynlæst “Ravnenes hvisken” af Sølvsten (awesome navn), og dén var god, hvornår kommer 2’eren mon så 🙂 Så må jeg fortsætte med Game of Thrones, for man kan godt blive lidt vild med superhelte-kvinder – både dem på nettet og i fiktionen 🙂

 7. Wow, hvor er du SEJ! Du er den anden i denne uge, jeg har hørt / er blevet fortalt, der har sagt sit job op, fordi det ikke føltes rigtigt. Tillykke med det og det nye job. Det kræver mod!

 8. Puh, jeg kender det – er bare ikké god til den type forandringer, gode eller ej. Er ligedele rutinepræget og tryghedsnarkoman :p Men hvor er det da fedt, og mon ikke, det bliver godt 😀
  Jeg krydser fingre for, det bliver en succes.

  – A

 9. Stort til lykke med dit mod og dit nye job. Det er virkelig cool at gøre noget, selv om man slet ikke tør …

 10. Tillykke med opsigelse og nyt job. Det er total grænseoverskridende i mine øjne 😉 og jeg er virkelig også ret angst for forandring. Har dog selv taget springet et par gange, men det bliver ikke lettere af den grund 😉 kh. Birgitte

 11. Som en klog mand engang sagde: “Courage is not the absence of fear, but rather the assessment that something else is more important than fear.” (citatet er tilskrevet både Franklin D. Roosevelt og Nelson Mandela… :I )
  – så du ER modig, også selvom du ikke føler dig modig. Og følelsen af modighed er jo ikke en forudsætning for at gøre noget sejt og modigt.

  Jeg hylder dig! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *