Om kjoler – igen

Indlæg indeholder enkelte affiliate links, men er ikke sponsoreret.
Som nævnt før, bl.a. her, har jeg en større fetish for pæne kjoler – noget som rigtigt mange af jer også har og plejer at være entusiastiske omkring!
Her kommer derfor et lille kjoleindlæg, til inspiration.

Kjoler er det eneste tøj jeg går op i: jeg hader seriøst at købe fodtøj, går så længe med mit overtøj at det til sidst holdes sammen med sikkerhedsnåle (min sommerjakkes lynlås har fx en hårnål i for at virke); ejer intet matchende undertøj og kun et eneste par (yoga)bukser – men kjoler ønsker jeg mig altid, og kan bruge timer på bare at sidde og se på kjoler på nettet, selv om jeg sjældent har råd til at købe nye.

Jeg havde fødselsdag i tirsdags, og fik penge til en kjole af mine søde svigerforældre.
Det er væsentligt sjovere at vindues-netshoppe når man rent faktisk har råd til at købe noget, og jeg tror jeg har været inde på Superlove og MondoKaos tusind gange og lede efter ting jeg ønskede mig.

image

Det er svært at vælge, for jeg har også en masse ting jeg drømmer om fra udenlandske netbutikker – kan anbefale topvintage, der har et hav af fine retrokjoler og netbutikken for mit yndlingsmærke det hollandske mærke King Louie.
Forrige år fik jeg denne kjole fra “King Louie”, som jeg synes er så pæn i faconen, at jeg siden har anskaffet mig flere i samme facon, men forskellige print, når jeg fandt dem brugt eller på tilbud. (Beklager uskarpt billede taget af barn, og ikke-modeblogger-poseringen)
DSC_0216
Jeg har den i grøn, blå, sort og to blomstrede, og fantaserer lidt om en med bittesmå blomster på. Jeps, grådig samlermani, jeg ved det! Til gengæld går jeg gerne med mit tøj i 10 år, hvis det kan holde.
image

Forleden overraskede Ninjaman mig med denne fine sag, fra Livofcopenhagen.
Sindssygt dyr, men også en kjole jeg kan bruge til både sommerfester og bryllupper.
Min yndlingsfætter skal giftes til august, og nu har jeg ikke længere kjolekrise. Yay!

Mangler dog stadig blå brudepigekjoler til tre af mine fire piger. De må ikke være mønstrede eller dyre og behøver ikke være ens. Har nogle af jer set sådanne kjoler?
IMG_20160615_184433
Overvejer meget om jeg skal købe de her øreringe til, for jeg synes de er vanvittigt fine – men ellers så fik jeg disse i fødselsdagsgave sidste år af min veninde Janne, og de passer til alt.
image
Min mand og veninde påstår at jeg ikke har sko der passer til – selv er jeg så sko-ligeglad at jeg synes de brune sandaler på fotoet er ok, men jeg har modvilligt lovet at lede efter noget mere passende…
Foreløbigt har jeg kun fundet de her, men dem påstår eksperterne er for mørke til kjolen.
Er der nogle af jer sko-eksperter der kan hjælpe mig med links til noget passende fodtøj, der IKKE er højt.
Kunne lyseblå sneakers du? Eller er jeg for kedelig?

(Visited 391 times, 1 visits today)

35 thoughts on “Om kjoler – igen

  • Årh tusind tak! Jeg synes de er lidt for mørkeblå til brudepiger? Men tak fordid du gad!

 1. Hvad med dem her? :)http://www.brandos.dk/rinna-411014-11-white-with-dots.html
  Tag et nummer større, end du normalt bruger.

 2. Jeg kan heller ikke gå i højhælede sko, og synes altid jeg mangler sko til ‘pænere’ anledninger. Jeg har for nylig købt disse, som jeg synes har lidt pænt over sig: http://www.sarenza.dk/art-creta-449-s2282-p0000090300 .
  Og så har jeg har jeg et enkelt par Green Comfort som er lidt ‘pænere’ end hvad de ellers har. De hedder Conni/Conny eller lignende og det er de flade. De er slet ikke så tykke i sålerne som på billederne, helt vildt behagelige og vildt pæne på fødderne.
  Og hvor har du dog en fantastisk kjolesmag. Jeg har samme yndlings-King-Louie-kjole☺.

 3. Jeg kan anbefale at du i dag skynder dig til Enghavevej 82 hvor Ida Dakar holder sko-udsalg fra kl 12-18. Jeg var der i går og købte mig fattig i de smukke sandaler, ballerinaer og heels, og så æææælsker jeg bare konceptet!

 4. Lyseblå sneakers lyder fint!
  Jeg var for nylig til bryllup i fin kjole og sandaler a la dine. Jeg havde støvler med, men det var ALT for varmt, så jeg besluttede, at mine lyseblå hverdagssandaler måtte kunne gøre det. Der var heller ikke rigtigt noget alternativ, for var ikke i nærheden af hjemme (det havde ikke hjulpet) eller smarte butikker. Jeg dur heller ikke til festsko, men under normale temperaturer klarer jeg mig igennem med korte støvler…
  Find dig et par fede lyseblå sneakers og beslut dig for, at du er supersmart – det handler vel egentlig mest om attituden! Og så kan du jo i øvrigt slet ikke undgå at blive smart i den skønne kjole!

 5. Jeg elsker kjoler. Men hvad skal jeg lige stille op med de ømme lår? – Et problem, jeg er sikker på, du ikke har. Jeg er dælme træt af cykelshorts (som er noget nær umulige at opdrive) og 3/4 leggins. Synes ikke at deo eller glidecreme virker på de runde lårbasser.
  Anyway… Har du set Mustus.dk – kjolehimlen.dk – Mamelukken.dk – mixed.dk osv..osv..osv..? Der er udsalg mange steder.

  Og forslag til flade sko/sandaler: http://www.mondokaos.dk/miss-l-fire-daisy-retro-sko.html http://www.mondokaos.dk/miss-l-fire-harlow-guld-sandaler.html http://denckerdeluxe.dk/shop/edith-ella-sko-19352p.html http://denckerdeluxe.dk/shop/chie-mihara-sko-19167p.html https://www.mustus.dk/shop/7-sko-og-stoevler/2173-albufara-venice-gaucho-/ https://www.mustus.dk/shop/7-sko-og-stoevler/1868-sun-creta-mojave-/

  Jeg har lige foræret mig selv tre kjoler på udsalg (og jeg håber, at tandlægen ikke finder på, at jeg skal have en krone næste gang, vi ses) Du milde “Poulines Preferencer” og “Lille Frk. Himmelblå” (Ønsker mig også Forunderlige Fie – men den er ikke på udsalg i min str.) og Margot Alina Artfull.

 6. Prøv at tage en tur ind til Zara (eller kig på deres webshop). Der er superfine kjoler til piger som ikke er dyre. Der er jo ovenikøbet udsalg i øjeblikket. Og så har de også mange fine sandaler til voksne. Ellers ved jeg at Marmar har lavet en fin blå kjole med bindebånd og et fint skørt. Måske den er til at betale på udsalg?

 7. Jeg må gøre dig opmærksom på siden dressthebird.dk De har virkeligt fine ting og går meget op i kvalitet. Jeg har ikke aktier i noget som helst, kender bare flere der har været så glade for de kjoler og nederdele de har fundet der. Ved godt du sagde det med, at pengene tit ikke var der, men så har du da en hjemmeside mere at savle lidt over:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *