Vind en fantastisk tipi, til haven eller børneværelset

Konkurrencen er slut, vinderen blev: Anna G.
Sender dig en mail. Tillykke!

Sponsoreret indlæg.
Hvis hulebygning var en olympisk disciplin, ville jeg have brug for mindst en hel reol til mine mange guldmedaljer, vundet i hulebygningens ædle kunst.
Jeg har virkeligt produceret mange huler, både som barn, og til mine fire supertøser da de var mindre. Mellempigerne boede mere eller mindre fast under spisebordet da de var 3-4 år, i forskellige former for hulekonstruktioner, og plagede mig også konstant om at bygge huler i haven til dem.
Udendørs huler har jeg dog aldrig været helt så god til. Der mangler ligesom egnede træer i vores have, men jeg formåede at bygge en halvslap tipi, som de legede rigtigt meget med.

For nyligt fik jeg en mail fra netbutikkenBarnets verden, om jeg ville lave en konkurrence, med en præmie fra deres utroligt fine legetøjsbutik – hvor de har et stort udvalg af kvalitetslegetøj til udeleg,madlegetøj, babylegetøj, spil og puslespil, instrumenter og meget mere.

Jeg var dog ikke i tvivl om hvad præmien skulle være, da jeg opdagede svaret på nonstop-hulebyggerierne:
image
Barnets verden har et kæmpestort udvalg af smukke tipier, i noget højere kvalitet end mit hjemmebyggede skravl af en tipi.
Nøj, hvor sådan en kunne pynte i hjørnet af et børneværelse, med en lyskæde indeni! Eller blive slæbt med ud i haven, på stranden, eller hvor man nu lige står og mangler en hule.

image

image

image

image

Har I lyst til at vinde sådan en fantastisk tipi?
Så smut ind på siden her, find et link på den tipi I allerhelst vil vinde, og skriv det i en kommentar her nedenfor.
Der trækkes en heldig, heldig vinder om en uge, d. 4-7.

(Visited 123 times, 1 visits today)

123 thoughts on “Vind en fantastisk tipi, til haven eller børneværelset

 1. Det skulle helt klart være den her: Vilac tipi indianertelt (kunne altså ikke lave et link :/ ) – også skulle det hjem til mormor der bor i et rækkehus, hvor der ikke er de store hule muligheder i haven .. Også kunne fætrene jo også få glæde af det ? og mormor kunne stille det væk når ikke der er krudtugler på besøg ? win win ..

 2. Er vild med vilac tipi indianertelt fik lige nogen barndom minder tilbage at jeg gik i børnehave vi skulle spise vores madpakker ind i et telt

 3. Jeg kan ikke lige gå linket til at virke på mobilen, her mens jeg sidder og putter store barn der ikke vil sove… Men jeg vil gerne vinde roommate tipi træt i lysegrå!

 4. Øj hvor fedtfedt, jeg ville elske en tipi til vores have. En Roommate tipi i polar grå. Mine ungerne elsker også at bygge huler og vi skal helst ikke fjerne dem igen ? vores kompromis bliver at der bliver taget billeder af hulen og så kan den bygges igen en anden dag. Eeelsker selv huler og takker ikke nej til en omgang frokost under spisebordet ?

 5. Årh mand hvor jeg kender det – mine 2 på 3 1/2 og 6 vil også helst bo i en hule under køkken-ø’en (hedder det mon egentlig det??) hele tiden, så en tipi ville være kærkommen – ugh ✌?️Jeg er ret vild med denne her, som mor her også kan holde ud at kigge på https://www.barnetsverden.dk/collections/tipi-telte/products/tipi-legetelt-grey-stars
  Tak for en fremragende blog, som jeg desværre alt for sjældent får kommenteret på – du har en helt igennem skøn familie ❤️
  Kh Rikke

 6. Jeg ville rigtig gerne vinde en tipi med Liberty stof til lillesøster, der fylder 3 år til august. Stofvalget er nok mest for mors skyld, da lillesøster ville blive glad for en hvilken som helst tipi 😉

 7. Denne tipi ville være så fin at kunne stille op hos os. Vi mangler nemlig skygge og gemmesteder – også nogle gange til de voksne …

 8. Jeg gik i gang med at sy en tipi til min ældste datter, inden hun blev født. Nu bliver hendes lillesøster så et halvt år her d. 11/7, og teltet er stadig ikke færdig, så tænker at odds’ene for at vinde den her konkurrence trods alt er bedre, end odds’ne for at teltet bliver færdigt inden deres teenage-år.. ;D
  HVIS jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg vildt gerne vinde det fine tipi telt med liberty-stof..
  https://www.barnetsverden.dk/collections/tipi-telte/products/tipi-legetelt-liberty-beige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *