Om sygdomsstatus og travlhed

Arh, men for pokker: hvor ER der bare seriøst få timer i døgnet for tiden!

At jeg de sidste par uger har formået at jonglere syg mand, fire unger, en 40 timers arbejdsuge, indkøb, aflevering, forældrekonsultationer, weekendkursus og al resten, uden at få et hysterisk anfald, skyldes udelukkende min nye bedsteven:
IMG_20151105_175600
Jeps. Det er et badekar.
Sådan et har jeg ønsket mig hele mit liv – og det er awesome!

Oprindeligt havde vi aftalt noget fornuftigt med et karbad om ugen pr mand, for ikke at få en uoverskuelig vandregning, men lige nu er jeg komplet ligeglad med om jeg bliver nødt til at sælge mine nyrer, eller køre nat-taxi for at få råd til vandmisbrug: det er det værd!

Følelsen af at synke ned i varmt vand, i et mørkt rum; helt ned, så vandet dækker ørerne også, og det eneste man kan høre, er sin egen vejrtrækning; og pulsen der bliver langsommere, for første gang hele dagen.
Jeg kan overskue meget mere, bare ved tanken om det; kan gå og glæde mig hele dagen til aftenbad; og – når der engang ikke kun står røde tal på kontoen – skal jeg storshoppe badesalt og al den slags!

Meeeen… Selv om jeg er meget glad for min nye porcelænsven, savner jeg efterhånden gevaldigt mine andre venner, og håber på snart at kunne forlade menageriet her hjemme et par timer, til fordel for rødvin og snak, om alt muligt andet end sygdom.

Udover luksusbaderi, har jeg ikke noget tid til overs, og får ikke skrevet meget.
Der ligger en stor stak blogindlægs-emner og rumsterer i et hjørne af min rodede hjerne: en hel masse boganbefalinger; to konkurrencer; noget om hvor de små børn kommer fra; noget føljeton og nogle stykker mere, som jeg håber på snart at få tid til at skrive ned, men ind til da kan i følge med på instagram – der ligger bl.a en fantastisk sjov film, af min næstældste, der får en stolpe i fjæset.
Den har jeg set mindst 20 gange, og grinet af hver gang.
(Kommer, som sagt, meget lidt ud…)
IMG_20151105_094541
…og dette er Jabba the Hut, med kaninører, som Ninjaman spottede inde ved rigshospitalet. Selv tak.

Jeg har, med smådårlig samvittighed, modtaget bekymrede mails fra flere af jer læsere, der ville høre om de lange mellemrum mellem blogindlæg, og nylige mangel på sygdomsopdatering, var tegn på dårlige nyheder.

Det er det ikke: det er tværtimod endelig begyndt at gå lidt fremad med Ninjaen, der nu kan gå forsigtigt rundt i huset med kun en enkelt krykke; kan spise blød mad; og er begyndt at tegne skitser til et maleri, som han vil male, så snart han bliver i stand til at sidde helt op.

Han får pip af at sidde alene hjemme ni timer om dagen og se tv, og vil derfor til at male igen – hvilket vores piger synes er totalt hyggeligt, for det plejer at være mig der gider sidde og dimse med krea-ting med dem, og de glæder sig til at kunne sidde og male med far også.

De penge i så sødt har samlet ind til ham, kommer til at dække en stor del af den gæld vi har fået samlet mens han var syg, men der bliver også rigeligt tilovers til maling, lærreder og is til unger.
Tak igen!

Og så den bedste nyhed: prøverne viser at kræften heldigvis ikke har bredt sig til lymferne, så han slipper for stråler!
Yay!!

(Visited 115 times, 1 visits today)

35 thoughts on “Om sygdomsstatus og travlhed

 1. Dejligt at høre godt nyt fra dig. Vi havde et hus med badekar, da børnene var små, da undte jeg ikke mig selv tid til at dase i den. Tiden har jeg nok af som efterlønner, men nu har vi ingen badekar. Fortsat god bedring til Ninjaman

 2. Åh, hvem der havde et badekar… Jeg ville helt klart drive rovdrift på sådan ét hvis vi havde det. Tror faktisk ikke jeg har været i badekar siden jeg fødte Ældste Pode, og det tæller jo lissom ik’ helt…. God bedring til Ninja’en!

  • Det er TOTALT rørende! Havde meget, meget svært ved at sige ja – følte ikke vi fortjente det, og at der var andre der sikkert havde det værre end os og al sådan noget – men min mand blev så skideglad, og det er virkeligt sødt og rørende.

  • Ja endelig! Det hsr bare været op af bakke, med mangel på smertedæknkng, forkerte medicin, sondemad han.ikke kunne tåle, sår der rådnende på ben osv – det rr den vlideste lettelse at det endelig begynder at gå lidt den anden vej!

 3. Hej
  Jeg forstår godt glæde og behov for badekar og indsamling. Mht. til indsamling håber jeg, at du/I er bekendte med, at beløbet er skattepligtigt. Jeg oplyser om det, så det ikke kommer som en ubehagelig overraskelse senere.
  Fortsat god bedring og pøj pøj

  • Tak! Det hsr jeg slet ikke tænkt på at undersøge endnu – men jeg satsede faktisk på at der sikkert skulle betales skat af det. Vil undersøge, snart.

 4. Bladrede lige instagrambillederne. Holdkæft en smuk mand! Også med flæskekind og det hele. Rørende smuk faktisk. Forstår virkelig godt du er glad for ham! Det var bare det jeg ville sige.

 5. Hvor er det godt at læse, at Ninjaman slipper for stråler! kæmpestort tillykke til jer alle med det!

  Mine unger havde en lille samtale den anden dag, som jeg tænkte lød som noget, dine unger kunne have sagt.

  Den 4-årige: Alle mennesker kan dø.
  Den 6-årige: Nej, ikke babyer!
  Den 4-årige: Jo, hvis man har en hammer.

 6. Kære Kim, mand og børn.
  Hvor er det skønt der er positivt nyt fra jer!
  Og yaaaay at indsamlingen forhåbentlig kan tage et ryk igen. Det er så velfortjent, og jeg er glad for Le Ninja straks følte “the love” fra folket.

  NB. Det er IKKE skattepligtig så vidt dette link http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tax.dk%2Fjv%2Fca%2FC_A_6_3_2.htm&h=FAQEWp9Ff&s=1

  Vi glæder os til at se hans værker. Superfed aktivitet under rekonvalescens.

  Personligt elsker jeg tanken om vores karbad. Men så snart jeg kommer ned i det, hader jeg det efter 5 min. og blir helt dampbarnsagtig. Suk suk.

 7. Hurra for at det ikke har spredt sig!!! Arhj, hvor er jeg glad. Og jeg kender jer ikke engang i virkeligheden 🙂
  Kæmpe kram til jer!

 8. Juhu, hvor er det dejligt, at den ikke har spredt sig!
  Det er så mærkeligt at følge med her på sidelinjen, for jeg føler efterhånden, jeg kender dig og din familie. Og hvis det ikke var fordi, jeg p.t. er i Myanmar, havde jeg været forbi med badesalt. 🙂

 9. Hurra!! Tænk engang, at man kan blive så glad på andres vegne, selvom man slet ikke kender dem, men for fa’en altsåååå – hvor er det bare gode nyheder! 😀

 10. Hvor er det bare et indlæg jeg har ventet på, at det ikke har spredt sig.
  Det er da de beste nyheder, og også at der er penge til is og krea ting 🙂

 11. YESYESYES!
  Har været inde og tjekke bloggen hver dag den sidste tid, var nemlig også blevet lidt bekymret – hvor er jeg glad på jeres vegne. I har SÅ meget fortjent al det medvind, der rammer jer – og når nu det hele er overstået og på afstand, så kan du jo en dag skrive endnu nogle spændende føljeton-indlæg om det og tænke tilbage på den gang, det var så pisse hårdt.
  Kh Anne

 12. Har krydset fingre, håbet og nærmest holdt vejret i bekymring (sådan føles det ihverfald) og ventet på den her opdatering om at det går mod lysere tider. F*** hvor er det dejligt at høre!

 13. Det er fandme den bedste nyhed jeg har læst længere…. Ikke kun det med badekar, men ninjamanden er i bedring!

 14. kære superheltemor. jeg begyndte at læse med her på bloggen for år tilbage, hvorefter jeg mistede interessen (generelt) for blogs. her forleden faldt jeg så ved et tilfælde over din blog igen. og det stak helt i maven, da jeg læste hvad ninjaman, jeres piger og du oplever af sygdom. jeg begyndte at læse føljetonen om jeres liv fra bunden (igen), og jeg vil egentlig bare fortælle, at det er inspirerende og livsbekræftende at læse med. i er seje og fortjener en masse medvind på jeres vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *