Om den perfekte kærestedate – og en god weekend

Fredag fejrede vi 14 års bryllupsdag, Ninjaman og jeg.

Vi plejer ikke at gå vildt op i fejringer: vores ti års bryllupsdag blev fx fejret, med selvynk og smerte og kobberbryllupsfejringen blev planlagt af fire børn: de samme børn der syntes dette her er en classy drink:

20140312-102147
Rødvin,med pynt.

Men med kommende operation og længerevarende ukampdygtighed hængende over hovedet, skulle dagen i år fejres rigtigt – og det blev den.

Først måtte vi dog runde rigshospitalet fordi min lækre mand skulle have fjernet sting efter biopsi, og her gennemgik lægen den skræmmende omfattende operation der kommer, med os – men han havde også svar fra den store kropsscanning, der viste at hvad Ninjaman end fejler (og det ved vi ikke med sikkerhed hvad er endnu), så har det, med stor sandsynlighed IKKE bredt sig til andre steder i kroppen!

Det virker absurd at være glade efter at have talt om operation og langvarig sygemelding, men vi var helt euforiske over scanningssvar, og sang med på musikken og proppede os med romkugler, hele vejen til Comwell Borupgaard i nordsjælland, hvor vi skulle overnatte.

Nu er jeg på ingen måde ekspert i spahoteller – har aldrig prøvet den slags før – men FUCK, hvor er det et fedt sted!

Fine værelser; lækre fællesarealer med pejse og bløde stole; utroligt god mad; og det hyggeligste spaområde, med saunaer, dampbad, regnvejrsbrusere, boblebad, fodbade,varme bassiner og bløde badekåber.
IMG_20150921_194104
Vi badede os selv rosinrynkede i flere timer, kyssede i boblebadet og stenede i saunaen, og der var ingen dumme tanker imens.

Middagen var absurd lækker, og vi blev så mætte, at vi ikke orkede andet, end ar vralte op i seng bagefter, selv om vi egentlig havde planlagt noget med drinks.

Vi vågnede allerede klokken 7, helt groggy af al den uvante søvn; indtog poolen og saunaen igen i et par timer, og voldtog derefter den overdådigt lækre morgenbuffet, før vi igen vendte snuden mod hverdag og børneflok, efter den bedste aften længe.

Om aftenen havde Ninjaman overskud til at være alene med halv børneflok, mens jeg og mellempigerne tog ind til Storm P museet og fejrede min seje veninde, der vandt pris, og derefter tog med hende hjem og åd pizza.
IMG_20150919_191945
Søndag formiddag var pigerne inviteret til forpremiere på en ny film, der bliver til en serie på Disney channel, hvilket de tre mindste var godt oppe at ringe over, og har sunget med på lige siden.
IMG_20150920_112625
Jeg nød mest af alt, at vi kunne være ude til noget sammen alle seks, for der kommer til at gå længe før det sker igen.

(Visited 80 times, 1 visits today)

15 thoughts on “Om den perfekte kærestedate – og en god weekend

 1. Hvor dejligt, at I have en god weekend, og at der ikke er spredning i den uidentificerede sygdom.

  Synes det 100%, at dem over i Comwell lige strammede sig lidt an og kastede den perfekte gave efter jer.

 2. Åhr for en dejlig nyhed – og skøn weekend, lyder det til!
  Fedt at Comwell kastede sådan et ophold efter jer. Og at I tog imod det. Når nu vi andre ikke måtte få lov 🙂
  Det er jer SÅ vel undt!

  • Det virkede helt forkert at tage imod private donationer – lidt som at tigge… Men det her er lidt noget andet, og det var SÅ fedt!

 3. Så VAR det ninjamand jeg så ved morgenmadsbuffeten lørdag formiddag på Comwell! Hvor sjovt 🙂 Jeg var hende den med den ret så gravide mave, men det har I nok ikke lagt mærke til – og led god grund.

  Dejligt at I nød jeres ophold, hvilket vi også gjorde til fulde.

 4. Jaaa, vi vil have flere sponsorerede spa-miniferie-indlæg 🙂
  Lød som et skønt sted, det er noteret. Måske er der andre wellness steder, der vil forsøge at toppe Comwell? “wink wink”.
  Skønt med et tltrængt voksenfrikvarter. Vi skal med mandens arbejde tre (luksus) dage til Rom i weekenden – længe leve det private erhvervsliv – jeg glæder mig. Det vildeste mit arbejde kan svinge sig op til var to dage på Ishøj Vandrerhjem 🙂
  Pøj pøj med helsen. Ninjaen er ung, sund og stærk og med 5 madammer ventende derhjemme – der kan vist ikke være et bedre udgangspunkt for at komme sig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *