Om distraktioner

Tusind, tusind tak for alle jeres søde, kloge og hjælpsomme beskeder til mit sidste, triste indlæg – blev glad for dem alle!

Når sygdom på den måde hiver tæppet væk under livet, som det plejer at blive levet, virker alt resten umiddelbart uoverskueligt.

I torsdags, mens jeg sad og ventede på at min smukke mand skulle vågne fra narkosen, ønskede jeg at vi ikke havde 4000 børn ventende derhjemme på os, men at vi bare kunne forpuppe os alene sammen og lade det hele handle om sygdom.

Og dagen efter, da jeg sad i et rum og så på at min nyopererede, ømme mand blev scannet, i en dims der lignede en gigantisk, blå donut, ønskede jeg at det ikke lige var den dag et af vores 4000 børn havde fødselsdag, og der derfor kom 13.000 gæster til middag.

Men i virkeligheden er der noget forløsende over den måde man bliver distraheret på af børn: mindstebørnene der ville lege vildt torsdag aften; pligter, hverdag; det tindrende glade fødselsdagsbarn fredag, der havde haft en vidunderlig alene-fødselsdags-fridag med sin fantastiske onkel, og var ophøjet ligeglad med at menuen blev ændret fra fars berømte gryderet, til købepizza – ja, al det fjol der generelt er i børn.

Min weekends højdepunkt, må være den video min mindste bad mig optage, af hende selv der synger en selvopfunden sang, med den prosaiske titel:” Mor hun har knaldet, fire gange”.
Meget svært at være deprimeret, når sådan et mesterværk udføres med så megen entusiasme!

At Ninjaman måtte ind og hvile flere gange under fødselsdagen , og blødte ud af munden da han sang energisk med på den sang med instrumenterne (hvor det sære barn havde valgt instrumenterne: “lighter”, “sodavandsbobler” og “råben”), måtte vi tage med,og weekenden endte med at være grundlæggende rolig og god.
IMG_20150912_103546
I morgen har vi 14 års bryllupsdag,som vi fejrer på fredag, hvor alle unger bliver passet ude HELE natten (tak til min søster og moster, der tager en halv flok hver), så jeg vrider min hjerne for hvad vi skal lave.

Det må helst ikke koste for meget, men samtidigt er der nok rigtigt lang tid til vi får muligheden igen, for hans store operation venter lige om lidt – er der nogen der har forslag, til hvad vi skal?

(Visited 94 times, 1 visits today)

48 thoughts on “Om distraktioner

 1. Jeg gnækker og fniser af yngstens knaldesang midt i alt det triste – og tænker endnu en gang, at knald bare gøre noget godt ved verden 🙂
  Hvis I kan komme af sted allerede fra eftermiddagen, vil jeg anbefale en tur i cisterne i Søndermarken, hvor Cronhammer har lavet lys og Martin Hall lyd. Det er som at gå ned i en hel anden og helt magisk verden, hvor man enten får lyst til at synge og råbe – eller blive helt stille:

  http://www.cisternerne.dk/besog-cisternerne/udstillinger/aktuelle.html

  Under alle omstændigheder ønsker jeg jer en dejlig bryllupsdag …

  • Gæt selv hvis bog, der formentlig har inspireret til sangen, Trine?;)
   Fantastisk forslag, det ville jeg faktisk gerne se! Tak

   • Det anede mig – og gør mig simpelthen mildt lykkelig – og giver mig også voldsomt lyst til at høre den sang! 🙂

    Og kæmpe til lykke med bryllupsdagen. Mon ikke yngstebarnet synger lidt for jer?

    kh
    Trine

 2. Golden days afslutningsfest, bryllupsfest på Københavns Museum, hvis der stadigvæk er billetter a 250 kr at få.
  God fornøjelse

 3. Der er altid en burger med brun sovs i Brønshøj.

  Men helt ærligt, så synes lige at dine sponsorer eller andre skulle stramme sig lidt an og give jer noget spa-oplevelse eller par-massager eller noget.

  kh fra Forstaden

 4. Jeg har aldrig kommenteret på dine indlæg før, også selvom jeg har fulgt din blog fra dag et.

  Det gør mig så ubeskriveligt ondt det I skal igennem. – føler næsten helt jeg kender dig, så da jeg læste dit indlæg forleden fik jeg tårer i øjnene. ( ikke at det hjælper Jer).

  Nå, men mit spørgsmål er, må jeg smide 100-200 kr afsted mod Jer? Så I bare har til en tog billet, pose slik, en biografbillet eller andet som ikke sker hver dag? (ved godt det ikke er ret meget, er alene med to børn på SU, så det er hvad jeg kan undvære)

  Ønsker jer det bedste fremover.

  Send mig en mail, hvis jeg må mobilpay dig.

  De bedste hilsner Line.

  • Hvor er du overdrevent sød, og hvor bliver jeg glad for din tanke – men det vil jeg ikke tage imod. Knus til dig

 5. Jeg hepper med fru forstad og ellers starter jeg gerne en indsamling! Nej jeg kender dig ikke, men l fortjener at blive forkælet <3

 6. Håber I får en fantastisk bryllupsdagsfejring på fredag – hvis ikke I finder på noget, så er der vel altid en mulighed for at sætte knaldevideoen på repeat og bare læne sig tilbage og nyde den. Kram Dorte

 7. Gode tanker herfra, vi har desværre også haft alvorlig sygdom, dog barn inde på livet det sidste år og det er altså bare hårdt med hårdt på, så forkæl jer selv ekstra på fredag… Nu i har chancen. Jeg forslår noget med middag og biograf (min mand forslå Sharwarma nr.1 på strøget (det er da i hvert fald budgetvenligt og ok lækkert)… Ellers din mands ynglings takeaway og film hjemme… Glæder mig i hvert fald til at mine unger bliver store nok til at sove ude.
  Jeg håber i finder på noget dejligt….

  • Årh det er jeg ked af, på jeres vegne. Håber sådan det snart lysner for jer også!
   Elsker også shawarma nr 1, men han må faktisk ikke spise andet end blød mad…

 8. par-massage og en candlelight dinner. Mange massører tilbyder at tage massagebriksen under armen og kommer hjem til én, og så kan I afslutte aftenen i sofaen med yndlingsserien fra Netflix og masser af slik (anbefaler Elementary)

 9. Bliver simpelthen nødt til at tilbyde…jeg fik af min mor i fødselsdagsgave en skønherlig kuponbog “TwoForOne”. Perfekt til sådan en studerende som mig 😉 I den er der bl.a. kuponer til en stjerne lækker og møghamrende hyggeligt og date-perfekt italiensk restaurant der hedder Fabio. Det er simpelthen det lækreste mad. Og jeg vil hellere end gerne dinere sådan en kupon til jeres datenight 🙂 I så fald skulle I ligge i alt lige knap 300 kr for 2 3-retters menuer 🙂 Send mig endelig en mail hvis det er noget, jeg bor på Nørrebro til info 🙂

  Og så vil jeg bare ønske virkelig virkelig god bedring til Ninjamand og masser af gode tanker til din lækre familie!

  • Hvor er det sødt af dig! Helt vildt! Men han må faktisk ikke spise andet end blød mad, så loge spisningen gør vi ikke så meget ud af. Men tak!

 10. Den bryllupsdag skal nydes! Jeg er med på flere af de andres forslag omkring at donere en skilling pr. mobilepay. Vil så gerne være med til at gøre dagen god for jer.

 11. Bidrager også gerne. Og sig nu ikke, at det kan du ikke tage imod – for det kan du godt!
  Hvad med spa i Frederiksberg Svømmehal?
  Anne

   • Få det lige tjekket med hans læge inden. Jeg er kæbe opereret et par gange og svømmehallen var på forbudt listen. Noget med de nye hulrum gerne holder indflytterfest for bakterier.

    Ikke at det kan sammenlignes! Men min faaantastiske veninde afsatte både mine og hendes unger sidst jeg blev opereret og holdt Ben & Jerry’s fest + netflix for mig. Is er smertelindring og smager godt. Jeg er smadret i mit kranie hver gang de roder rundt derinde og meget lidt egnet til andet end sofa.

 12. Blød mad – ‘Grød’ i torvehallerne? De har vist ret meget forskelligt inden for genren…
  Vil meget gerne være med til at splejse til et velfortjent hotelværelse til jer. Og cisternerne lyder også fint.
  (‘Mor hun har knaldet fire gange’ og lightere som instrument – du må simpelthen have verdens sjoveste børn!)

 13. Vil også gerne mobilepay’e. Forstår godt din umiddelbare det-kan-jeg-ikke-tage-imod, men jeg kan huske at man på et tidspunkt, måske stadig, hos nogle bloggere kunne donere, hvis man kunne lide det man læste, lidt som at man jo også køber en bog eller et blad. Kan du ikke bare se det på den måde? Jeg vil gerne give noget til en helt særlig dag for jer, som tak for al den gode tekst du har lagt ud. Og hvis du stadig ikke-kan-tage-imod, så vil jeg hermed sige kæmpestort tak for al den gode tekst du lægger ud -og god bryllupsdag 😉

 14. Kære du
  Er du klar over, hvad du har givet os af timevis af underholdning – grin, gråd, indlevelse mv.?!?
  Er du klar over, hvad vi ellers betaler for bøger, film mv?
  Giv os dit mobilepay-nr, eller hvad du nu har, og hvis nogen så har lyst til at give en skilling, så betragt det som velfortjent betalelse for dine ydelser af stor underholdningsværdi!
  Jeg er helt sikker på, at vi er mange, der ikke har 4000 børn, som hellere end gerne betaler lidt som tak for alt det, du har givet os!!
  Jeg ved godt, at der kan være issues med stolthed mv. – men det er jo ikke fordi, du tigger eller noget – vi tilbyder helt af os selv, fordi vi føler, at vi kender jer – for vi har jo fulgt jer i flere år efterhånden. Ville du måske ikke selv gøre det for andre?
  Giv os dit swipp/mobile/eller anden betalingsmulighed!!
  Kærlige tanker herfra

  • Hvor er det pænt skrevet! Tak!!! Bliver så glad for i læser med. Det er belønning nok!
   🙂
   Store firmaer kan jeg godt tage imod betaling fra, hvidbog giver dem reklame – men sgu da aldrig jer, det er jer der gør det værd at blogge,med jeres kommentarer og søde ord. Tak for dem!

   • Der kan være meget godt i at lære at tage imod 😉 og det her kunne jo være god træning i den retning.
    Jeg synes, I skal lave en familieafstemning om, hvorvidt I skal oplyse mobilepay (eller lign.), der kan bidrage til jeres aften, hvilket kan give lidt tiltrængt energi, hvilket vil gavne hele familien. På den måde er det nærmest ikke til dig/jer, men noget der kunne komme hele familien til gode.
    Hvis der kommer en snarlig operation, så er det tillige en god investering – som vi alle gerne vil bidrage til – fuldstændig egoistisk – vi vil jo gerne holde dig i gang, så du ikke segner og dermed forsømmer bloggeriet 😉
    I tvinger jo ingen til at give – det er os, der beder om lov. Måske kunne det også bidrage til en gang potentiel take out efter en forhåbentlig unødvendig operation. Har selv en mand, der gennemgik en stor operation sidste år – der var det altså rart at have mulighed for take out.
    Og det er jo ikke en gave – det er tilbagebetaling for alt det, du/I har givet os!
    Kan du da ikke forstå alle de gode argumenter hober sig op? 🙂
    Kh

    • Du er supersød! Virkelig!
     Og min familie ville måske endda sige ja. Men jeg synes ikke det virker rigtigt og kan ikke… Undskyld.

 15. Ja jeg holder også på at vi skal have lov at hjælpe lidt til. En lille ting for os, og som gør os glade, og forhåbentlig en dejlig aften til jer 🙂
  Kom bare med et mobilepay nummer! 😉

 16. Jeg er også en af dem som har været med længe her på din blog 🙂 Og hvor er jeg ked af at læse at Ninjamanden ikke har det godt 🙁 Jeg kan huske at jeg har været forbi jeres butik i Vanløse mange gange, fordi jeg gik hjemme på barsel med mit første barn 🙂

  Jeg har også en two-for-en bog, som du er mere end velkommen til at hive et par eller flere kuponer udfra 🙂 Jeg vil også hjertens gerne smide et par biografbilletter, som jeg har vundet, efter jer, så I kan få en hyggelig og lidt billigere tur i biffen 🙂

  Og ellers kan en tur rundt om Damhussøen også hjem i seng med is og serier, klart anbefales 🙂

 17. Jeg vil også anbefale Sommeren 92:) Tidlig forestilling. derefter lækker take away i bagefter kan spise hjemme mens I krammer:) kæmpe stort tillykke med bryllupsdagen. Mange mange tanker herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *