Vind et gavekort på 500 kroner til fisketorvet, og en dag på kokkeskole, for børn

Konkurrencen er slut. Vinderen blev anne, som jeg har mailet – mail venligst tilbage asap Anne, så jeg kan gå videre med det! Tillykke!

Hjemme hos os, har hvert barn en fast, ugentlig maddag – og to faste dage hvor de dækker bord og rydder ud efter maden.

Dette foregår med varierende grad af brok og begejstring, men det er tydeligt at de bliver gradvist bedre; nyder lidt eftermiddags-alenetid med en af forældrene;tør smage på noget mere, og er meget stolte, hvis deres søstre kan lide det de frembringer i køkkenet.
11383299_815023085278769_387466603_n
De har haft faste maddage siden de var ganske små, og er derfor alle ret ferme med knive og røreskeer efterhånden.
foto-783375
Men hvis der er noget ingen af os er særligt gode til: så er det fisk.

Både Ninjaman og jeg kan lide fisk, men vi er vokset op med forældre der ikke var begejstrede for det, og har derfor ikke særligt meget viden om hvordan man kan tilberede fisk, og tør derfor sjældent give os i kast med meget andet end sushi, fiskefileter og tunsalat.
Det virker skræmmende at købe et stort, dyrt stykke fisk, og fucke det fuldstændigt op – og pigerne er derfor også ret kræsne, når det kommer til fisk.

Derfor har vi gjort noget smart: tilmeldt vores to mellemste piger til et kokkekursus for børn på lørdag, hvor de skal lære at tilberede fisk og skaldyr.

Så slår vi to fluer med et smæk: får et par fiskeeksperter i huset OG gør dem selv mere modige, i forhold til at smage på nyt!

Nu til noget, der også vedkommer jer:
Har i et barn, der kan lide at lave mad, og gerne vil lære at tilberede fisk og skaldyr, så kan i hermed vinde et gavekort på hele 500 kroner til fisketorvet (og shoppe igennem, mens jeres børn kokkererer), samt to styks billetter, til kokkeskole, samme steds.

I kan vinde billetter til kokkeskolen enten lørdag d. 22/8, søndag d. 23/8, lørdag den 29/8 eller lørdag dem 30/8 – kl. kl. 10, 11, 12 eller 13 alle dage.

Alt i behøver gøre, er at skrive en kommentar her nedenfor,med hvilken dato og tidspunkt der passer, så trækker jeg en vinder fredag morgen, d. 21-8!

Læs mere her:
Oplev madmekka på Fisketorvet med stjernekok og kokkeskole for børn

Når Copenhagen Cooking i slutningen af august indtager byen, vil Fisketorvet igen i år udfordre kræsne børn med fisk og skaldyr på menuen ved årets børnekokkeskole.
Herudover vil hele ugen stå i gastronomiens tegn på Fisketorvet: se program lige her.
Det kan være svært at friste de mindste med fisk og skaldyr, men ved Copenhagen Cookings børnekokkeskole på Fisketorvet har man haft stor succes med at få børnene til at sætte tænderne i fiskeretterne. Igen i år afholdes den populære kokkeskole, der nu er rykket fra kajen og op på tagterrassen, hvor børnenes smagsløg udfordres, og kokkeevnerne sættes på prøve med alt godt fra havet.

I anledningen af Copenhagen Cooking frister Fisketorvet også med en række helt særlige madoplevelser. Hver dag vil der være mulighed for at få udvidet sin madviden, når kendte kokke, upcoming madkometer og andre madelskere går på Live-Cooking-scenen og deler ud af inspiration til at blive mesterkok i eget køkken.

Sæt i gang – skriv en kommentar, og send dine unger på kokkeskole, sammen med mine!
Lavet i samarbejde med fisketorvet.

(Visited 35 times, 1 visits today)

37 thoughts on “Vind et gavekort på 500 kroner til fisketorvet, og en dag på kokkeskole, for børn

 1. Min datter på 7 elsker laks og kan spise mere af det end jeg.. men de to små er desværre ret fiske-kræsne, det er mest sushi der ryger indenbords – så inspiration ville være skønt – lørdag d 22 kl 10 ville passe os bedst 🙂

 2. Søndag d. 30!!! Min mand kan tage de to største afsted og jeg kan tage babyen (på snart to) med på arbejde, når de så har lavet mad, og købt en flot kjole til mig, kan de hente mig på arbejde, efter vi først har leget idræt allesammen. Jég har nemlig verdens fedeste job som ofte giver mulighed for fælles leg.

 3. Ihhh det lyder sejt! Min ældste søn spiser kun fladfisk, så han kunne godt trænge til at prøve noget nyt:-)
  Det ville passe os godt med søndag den 30 kl 11 🙂

 4. Lørdag d 29.8. Kl 13. Har en ni-årig dreng der…..med skam at melde… stort set.aldrig har været med i køkkenet. Det har der bare ikke været tid til. Sort, ikke?

 5. Lørdag d. 29 ville passe godt. Gerne kl. 11 eller 12, så den lille sover. Så kan storebror på 6 blive en haj til fisk 😉

 6. Vil ikke deltage i konkurrencen da vi bor for langt væk…
  Men vil give en god fiske opskrift. Hvid fisk, torsk eller sej i stykker på Ca 2 x 5 cm . Smøres med en eller form for pesto, som ikke behøver at være hjemmelavet. Pak stykkerne ind i parmaskinke eller bacon og bag dem i ovnen ved 200 grader i Ca 15 minutter. Det falder altid i god jord her hjemme.

 7. Oh yes! Det vil vi virkelig gerne. Kan både lørdag den 29. Og søndag den 30. Alle tidspunkter. 🙂 Jeg HADER fisk og skaldyr og spiser det ikke. Min ældste datter ELSKER det. Og det er så synd, for jeg laver det aldrig. Min yngste datter gør alt som mor, så hun har en stor skepsis overfor fisk. Hun er dog ikke totalt afvisende (for alt hvad storesøster gør er nemlig også sejt!). Og jeg vil så gerne have, at de begge får et sundt og normalt forhold til fisk!!! 🙂

 8. Det er dog en fed ting at vinde! Søndag den 23. kl. 10 passer fint til drengene på 9 og 11. Begge er jævnligt med i køkkenet, men fisk er de ikke nogen haj til at klare … Så nu krydser vi fingre for at Alfredo kommer på kursus med storebror 🙂

 9. Mine drenge æææælsker pasta med laks – som kan laves på 20 minutter (så jeg elsker det også – men jeg er jyde, så jeg spiser både pasta og kartofler og andre kulhydrater med glæde og fornøjelse)
  Jeg har to drenge, der er klar til kokkeskole og en tredje, der gerne vil tjekke biler ud på parkeringspladsen imens.

 10. Fantastisk mulighed. Mine drenge på 6 og 9 kan lide det meste fisk, og deres livret er krabber
  (- vist nok i virkeligheden hummer, men af en eller anden grund (!) er det ikke så ofte på menuen ;-))
  Det ville være så skønt med lidt inspiration. Jeg er alene med dem, og nogle gange skal madlavningen bare være nem (og hurtig), så vi eksperimenterer desværre ikke så meget med fisk, hverken på deres maddage eller på mine. Krydser fingre for et heldigt lod.
  v.h.
  Vibe

 11. Hov! Blev så optaget af mulighederne, at jeg helt glemte at skrive tidspunkt: lørdag d. 29.8. kl. 12 eller 13 vil være perfekt.

 12. Min dejlige 10-årige datter har som sin storebror også fast maddag, men alt for sjældent laves der fisk.
  Ikke fordi hun (og vi) ikke kan lide det, men fordi min mand og jeg aldrig har lært det. Min mand fordi man i hans familie ikke spiste fisk (udover sildemadder) og jeg fordi jeg i hele min barndom og ungdom var allergisk overfor fisk og skaldyr.
  Så det vil være dejligt hvis min datter rykker ‘ud af sin madarv’ og bliver en ørn til at tilberede fisk.

  Hun kan søndag den 30/8 kl 12 eller kl 13

 13. Jeg ville rigtig gerne afsted med mine sønner på 10 og 14 år. Vi er nemlig heller ikke gode til at få lavet fisk. Passer bedst søndag d. 30/8 – kl. 11, 12 eller 13. Kh. Birgitte

 14. mine unger har også haft maddage men på det seneste er der blevet slappet lidt rigeligt af med det. Min 13 årige søn er dog ferm til at lave alt fra lasagne til madpandekager, men fisk… min mand kan ikke lide det, så det ypperste huset her kan frembringe er fiskefrikadeller – og det skal der da laves om på. Den 30. ville passe ham bedst men kan også andre dage. 🙂

 15. Hejsa, mine børn er for små (0 og 2 år) – og vi bor også for langt væk, så jeg vil ikke deltage i konkurrencen. Men det du fortæller om maddage vil jeg gerne høre mere om, hvor gamle var jeres børn da I begyndte og hvordan greb i det an? Kh Karen

   • Den vogn hopper jeg gerne på – så kan det være at vi kan få gang i madlavningen både hos de store og den lille efternøler 🙂

   • Mange tak, det vil jeg glæde mig til at læse! 🙂 Tak for din gode blog, det er dejligt at få lov at før med i jeres familieliv og jeres skønne børn, det er godt at kunne spejle sig lidt i
    .

 16. Det ville da være perfekt så ungerne (Nicolai 9 år og Cecilia 11 år) snart kan begynde at lave aftensmad til os andre – er det ikke derfor man får børn 😉 😛

  Lørdag d. 22 kl. 10 eller 11 vil være fedt 🙂

 17. Sikke en skøn og sjov præmie!
  Det vil passe mig perfekt både lørdag den 22/8 og søndag den 23/8 på alle tidspunkter. 🙂

 18. Lørdag den 29. kl 13 ville passe os bedst. Jeg håber virkelig at vinde, både så jeg kan shoppe og barnet kan lære at lave mad 🙂

 19. Ville elske at komme afsted med Silja (6 år) og Clara (9 år) lørdag d. 29/8 kl. 13.
  De elsker begge mad og at hjælpe til i køkkenet, så de ville få stor glæde af en kokkeskole dag – og jeg stor glæde af gavekortet, som skulle bruges på et par nye sko 🙂

  God sommer.
  Leavinz@hotmail.com

 20. OHH mine piger ville elske at vinde billetter til dette – de elsker mad og fisk især (og at lave det – men er stadig på begynder stadiet) så jeg XX fingre – så fedt.
  Søndag 30/8 – kl. 13:00

  A xx

 21. Vi kan begge lørdage. Min store pige på 4 år er også begyndt at komme med i køkkenet – det er så hyggeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *