Om fuldkorns-fetisch

Jeg havde engang en kollega, der tabte femten kilo, og efterfølgende blev så ekstremt optaget af sundhed, at man ikke kunne spise noget i nærheden af hende, uden at få et lille foredrag med i købet, om hvorfor kød var noget svineri og mælk i kaffen værre end djævletilbedelse.

Men forleden kom Ninjaman hjem med en pose blege boller, til børnenes weekendmorgenmad, og min ex-kollega måtte se sig slået i entusiasme for sund mad, af denne kåde bjørn:
IMG_20150805_210336

Sædvanlige tænker jeg at folk der har forskellige seksuelle fetisches går lidt stille med det – men bamse her ser stolt ud over hans meget kærlige forhold til fuldkorn.

(Hvordan man specifikt gør hvis man skal bolle med fuldkorn, har jeg tænkt en del over. Undlader dog at google det, da jeg frygter at finde billedebeviser af bamse i fuld sving…)

(Visited 449 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Om fuldkorns-fetisch

    • Årh er eller andet, med at mælk fra køer er for kalve, ikke mennesker, og derfor kan være skyld i alskens dårligdomme – fra mellemørebetændelse til astma.

  1. Hold da op! og det er henvendt til børn? De skulle skamme sig skulle de, tænk på alle de pinlige samtaler man pludselig tvinges til i fuld offentlighed. På den anden side giver det jo lejlighed til at man kan tale med sine børn om mangfoldighed: “mor hvorfor boller boller bamsen ikke med en anden bamse”, “jo nu skal du høre min skat, det er jo ikke alle der boller med én af samme slags, eller noget af samme slags, fx kan man blive glad for så forskellige ting som sko, plasticbananer (you know what I mean), og der er også det der hedder regnbuefamilier. Det er der hvor bamsen bliver glad for en enhjørning, der prutter regnbuer”….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *